Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AntyPespi

Straciłem nadzieje, że istnieją wierne kobiety

Polecane posty

Gość bleble
2 minuty temu, Gość Berutiel napisał:

Narodowy w pewnym sensie przypomina mi mojego przyjaciela. I Czasami mam wrażenie, że to właśnie z nim rozmawiam na tym forum.

i co nie rozpoznajesz po kawałku twarzy w awatarze czy to on czy inny facet?

Miejcie pretensje do tych co tabletki wymyślili, gdyby ich nie było nie bzykałyby się gdzie i z kim popadnie.

10 minut temu, Gość Berutiel napisał:

Narodowy w pewnym sensie przypomina mi mojego przyjaciela. I Czasami mam wrażenie, że to właśnie z nim rozmawiam na tym forum.

Czy w obecności swojego mężczyzny flirtujesz z innymi? Chcesz powiedzieć, że przy twoim wybranku dotykasz tematów seksualnych i się wdzięczysz do innych? Wyjaśnisz na czym polega twoja definicja wierności?

Gość Berutiel
8 minut temu, owL napisał:

Czy w obecności swojego mężczyzny flirtujesz z innymi? Chcesz powiedzieć, że przy twoim wybranku dotykasz tematów seksualnych i się wdzięczysz do innych? Wyjaśnisz na czym polega twoja definicja wierności?

Nie mam faceta. Jestem singielką. Mój przyjaciel ma dziewczynę.

56 minut temu, Berutiel napisał:

Ja jestem wierna na zawsze tylko dla jednego ❤️

A co oznacza to zdanie, które napisałaś? Próbujesz manipulować? Jeżeli jesteś singielką powinnaś napisać 'będę'.

Gość Berutiel
10 minut temu, owL napisał:

A co oznacza to zdanie, które napisałaś? Próbujesz manipulować? Jeżeli jesteś singielką powinnaś napisać 'będę'.

Jestem wierna jednemu. Ja jestem singielką. Narodowy jest singlem. Mój przyjaciel ma dziewczynę i jest moim przyjacielem, a nie partnerem.

Przed chwilą, Gość Berutiel napisał:

Jestem wierna jednemu. Ja jestem singielką. Narodowy jest singlem. Mój przyjaciel ma dziewczynę i jest moim przyjacielem, a nie partnerem.

Masło maślane. Mówimy o tobie i twojej wierności. Jesteś wierna twojemu przyjacielowi, który ma dziewczynę i czekasz na? O to ci chodzi?  Możesz jaśniej? 

Gość Berutiel
41 minut temu, owL napisał:

Masło maślane. Mówimy o tobie i twojej wierności. Jesteś wierna twojemu przyjacielowi, który ma dziewczynę i czekasz na? O to ci chodzi?  Możesz jaśniej? 

Mam kontakt z przyjacielem, a skoro on ma dziewczynę, nie muszę mu być wierna, bo nie mam pewności, że on z nią zerwie, tylko dlatego, że ja chcę z nim być.