Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grube śmierdzą

O grubych babach

Polecane posty

Gość grube śmierdzą

GRUBE śmierdzą potem a podczas ruchania smród jest nie do wytrzymania na dodatek są kosztowne w utrzymaniu żrą jak świnie cały czas jak puszczą kloca w kiblu to o mało co rur od pływowych nie zapchają a jak idą pod prysznic to stado słoni ma porównywalne zużycie wody do wanny się nie mieszczą a jak już wejdą to woda z wanny wyleci a wiec grube czas nie żreć tyle i więcej ruchu a nie z grubą dupą siedzieć na kafeteri

Gość grube poszły się przewietrzyć

Gość delikvent
Pewnie polazły napełnić koryta bo się do denek już dożarły :D

Gość kkarrolinka
hehehe ja tez nie nawidze grubych swin!!! zaraz sie pewnie zleca i zaczna gadac ze pewnie tez jestm gruba..zal

Spokojnie nie ma co krytykować ludzi :P. Sami sobie zawinili ;). A autor tematu traci czas :). Pozdrawiam :P.

nie ma co grubych świń odganiać od koryta należy im zabrać koryto to rozejdą się same

Gość vera z problemami
mr dzik :D kafeteryjny cwelik powrocil :D

Gość ej, kkarrolinka
Sama jesteś gruba !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość pierdoli goli
no autor dobrze wie jak śmierdzą grube baby bo je namiętnie wącha podczas ruchania :D co sam zresztą przyznał :D zboczenie jak każde inne nie martw się :D

Gość od ilu kg baba jest
gruba

Gość no bez jaj!!
hahaha... uśmiac sie idzie czytając Was:) widac że kątek ludzi potwornie zakompleksionych:) no zastanownie się czy to co Wy piszecie jest normalne. jeżeli wzbiera w Was złośc na widok czlowieka otyłego to radze, i to wcale nie ze zlośliwości, udac sie do psychoterapeuty. pisze poważnie. to nie jest normalny stan emocjonalny, jest to anomalia psychiczna. także zamiast wypisywac głupie i plytkie przemyslenia na temat innych ludzi- sami zmieńcie swoje zycie na lepsze a nie siedzicie na durnym forum:)) i żeby nie było... jestem bardzo zadowolona z komfortu mojego życia a z wyglądu to już w ogóle:) i pewnie dlatego nie potrzebuje dowartościowywac się cudzym kosztem:) no cóż... życzę samozadowolenia z siebie ale to wymaga duzolpracy złośnicy:) latwiej obrażać innych. zamiast wypisywac glupoty na ludzi otyłych, zajmijcie się sobą!!! pozdrawiam złośników;***

Gość dziku musi mieć odwłok
do piertolenia:D;)

Gość no bez jaj!!
akrylka - fajna babka jesteś:) uwielbiam ludzi z dystansem do siebie:)

niech żyją szczuple np 170wz i nie więcej niż 70kg wagi powyżej to otyłość

Gość no bez jaj!!
Mr dzik - to nie jest otylośc tylko nadwaga:) jak już się wypowiadasz, to prosze Cię, rob to z sensem:)

Gość dziku ciebie osa to nawet
upierdolić nie chce, więc się nie podniecaj :P a swoją drogą, faktycznie dzik to nic więcej jak SPASIONA ŚWINIA :D :D :D

acha z jednym sie nie zgodze!!!1 wody do umycia w wannie potrzebuje mniej od szczuplych - no bo taka szczupla niunia musi sobie nalac pelna wanna zeby sie zanurzyc ja naleje troche na dnie i przeciez jak wchodze to i tak swoim cialkiem wypycham wode do gory !!!! i mam pelna wanne !!! wiec nei pisz bzdur autorze!!!!!

dla mnie nad waga to już grubość jak można doprowadzić się do takiego stanu

Gość KOLCZYK11
A TE SUCHE TO NIE ŚMIERDZĄ JAK SIE NIE UMYJĄ??ALE BZDURA

Gość grube śmierdzą
jak rucham grube to też śmierdze ich potem i swoim a że z grubymi sie zadaje to sam jestem gruby

Gość właśnie dziku jak mogłeś
dopuścić do tego, by twoja waga odzwierciedlała twój nick? :P

Gość no bez jaj!!
Mr dzik - po pierwsz nie "nad waga", tylko "nadwaga" chłopcze:) i glupoty gadasz, nie trzeba byc ani lekarzem, ani dietetykiem żeby rozrózniać nadwagę od otyłości. a grubość to juz zupełnie z innej beczki. także... lepiej troche się wyedukuj zanim wyjdziesz do ludzi ze swoimi glupimi teoriami:) pozdrawiam :) ;*

Gość do mr dzik
Doprowadzają się do takiego stanu bo wciąż żrą i diety nie stosują a jedyny ruch jaki mają to iść do supermarketu o następne żarcie bo lodówka pusta

Gość ****** Super Star ******
18:38 [zgłoś do usunięcia]Mr dzik dla mnie nad waga to już grubość jak można doprowadzić się do takiego stanu Powiedz lepiej człowieu jak Ty się doprowadziłeś do takiego stanu, Zryty psychicznie upokarzasz innych i myslisz, że Twoja wartościowość się podnosi?? HAHA śmieszny jesteś! W ogóle wszyscy którzy krytykują ludzi... Z resztą... NIC INNEGO NIE POTRAFIĄ !!!!

o przepraszam ja czasem ide jeszcze smieci wyrzucic po opakowaniach z jedzenia