Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grube śmierdzą

O grubych babach

Polecane posty

Może autor topiku miał grubą kobietę a teraz tak jedzie na wszystkie bo coś mu nie wyszło

Gość przeciętny.,.
Najlepsze jest to i zawsze z tego powodu mnie na śmiech zbiera, że te grube, a jak grube to i nieciekawe z wyglądu, nawet jakby miały mieć najładniejszą buzie na świecie, szukają samych przystojnych gości.

no bo lepiej jak ide ja brzydka z pieknym, niz jak dwa brzydale krocza wiec czemu sobie odmowic tej przyjemnosci

Gość AsadsfgtdseaswedfgSDFRFE
JESTESCIE POJEBANI ...Bedziesz miec 40 lat to pogadamy zobaczymy jak bedziesz wygladac .... lepiej miec glupia idiotke z talia oy ktora bedzie opierdalac twoim kolegom lody hahah niz laske ktora bedzie zajebista a bedzie miec 5 kg nad wagi ... zajebisty tok myslenia ....

Gość o ja je_ bie:)
znowu mnie jakis fiut obgaduje co mnie wymacac chcial a ja sie nie dalam podobno kocha rubensowskie kobiety tylko sie wstydzi przyznac hahah

ale wiecie ze czesto faceci naprawde tak wlasnie mysla tylko nie mowia tego glosno? :P

Gość rubensowska dama
oj zal mi was faceci pokazywac sie na miescie lubicie z wieszakami ale do lozka chetnie zaciagacie taka babe co ma dupe i kawalek cycka z przodu a nie wystajace lopatki:) ilez ja juz sie razy o tym przekonalam a bardzo gruba nie jestem nosze rozmiar 42 ale w cycku duzo wiekszy jestescie wstretnymi klamcami, takimi facecikami bez jajec

na pewno w grubej nie mógł bym się zakochać od razu powiedział bym że nie jest w moim guście

Gość rubensowska dama
z tylu deska z przodu deska hahah dziku chyba masz pedalskie zapedy:)

a ja jeszcze dodam ze jak szczupła i ma ponizej 170wz to kurdupel, a jak szczupła i ma powyżej 170 to babochłop :P

Widzisz jesteś gruba i już ci jest nie dobrze że ja wole chude a wiec masz kompleksy w stosunku do chudych -szczupłych

Gość rubensowska dama
nie ze jak chuda to glupia:))) mnie tam osobiscie chude nie przeszkadzaja i puszyste tez nie choc sama mam kilka kilo nadwagi ale je kocham i nie mam zamiaru chudnac najwazniejsza to wlasna akceptacja a nie wyzywanie innych

to dlaczego powiedziałaś że mam pedalskie zapędy bo mi się nie podobają grube?

[zgłoś do usunięcia]mr dzik Widzisz jesteś gruba i już ci jest nie dobrze że ja wole chude a wiec masz kompleksy w stosunku do chudych -szczupłych nie wiem czy to bylo do mnie ale odpisze:P ja jestem gruba, mam kompleksy, wiem ze faceci wola chude i ze ty tez wolisz chude i zyje z ta mysla ze zdecydowana wiekszosc facetow nie zwoci na mnie uwagi a jak juz ktorys zwroci to jakis desperat, no ale zyje dalej.... acha - nie wiem czy smierdze podczas sexu bo nie posiadam zycia sexualnego czy jeszcze ktos mi cos zarzuci? ;)

Gość rubensowska dama
akrylka cyc do przodu i wioooooo grube tez jest piekne:)

Gość rubensowska dama
dziku dlatego powiedzialam ze masz pedalskie zapedy po stwierdziles ze wolisz babe bez cyckow toc prrawie taka jak chlop wyglada:)

mr_dzik - no wlasnie szczera jestem :) rubensowska dama - z cycem zawsze chodze "do przodu" liczac na to ze jak sie ktos w niego zapatrzy to reszty niedoskonalosci nie dojrzy ;)

Gość bezduszna zołza
Ja mam w domu grubasa. Śmierdzi, poci się bez przerwy, jak nasra to w całym domu capi, wyżera wszystko z lodówki nie licząc się z innymi :O Mam dość tłuściochów :O