Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grube śmierdzą

O grubych babach

Polecane posty

Gość bezduszna zołza
A jeśli chodzi o cycki... mam 7kg niedowagi i miseczkę C więc spieprzajcie ze swoimi durnymi teoriami

Gość rubensowska dama
bezduszna masz tylko jedno wyjscie...... wyprowadzic sie hah a i jeszcze jedno mozesz schudnac:)

ale ja nie napisalam ze nie mialam :) no bez przesady ;) teraz nie mam :)

Gość rubensowska dama
miseczka C to krosta przy moich wiec nie masz sie czym martwic:)

Gość odezwały się pasztety
i przepasione tuczniki broniące swojej nieludzkiej masy ciała i koryta. jak widzę grubą osobę, to drwię z niej. osoby grube mają problemy ze sobą, bo żrą ile wlezie :D to jest choroba psychiczna, to odzwierciedla ich charaktery i podejście do życia - czyli śmietnik :)

Gość bezduszna zołza
No cóż, dla mnie powyżej C to wory sadła a nie piersi :O

Gość rubensowska dama
odezwały się pasztety i przepasione tuczniki broniące swojej nieludzkiej masy ciała i koryta. jak widzę grubą osobę, to drwię z niej. osoby grube mają problemy ze sobą, bo żrą ile wlezie to jest choroba psychiczna, to odzwierciedla ich charaktery i podejście do życia - czyli śmietnik jestes nikim jak tak sadzisz:( jezeli to choroba to trzeba taka osobe leczyc a nie kpic z niej

Gość rubensowska dama
no przy 7 kg.niedowagi to napewno wory ale jak ma sie 7 kg nadwagi to super wieksze wygladaja jest co pokazac w dekolcie:)

odezwały się pasztety i przepasione tuczniki broniące swojej nieludzkiej masy ciała i koryta. a gdzie ja bronie swojej masy????????????/ w ktorym momencie????? a se drwij, wolno ci ;)

Gość a mi sie podobaja
kobiety pulchne... nie znisze chudzielcow

Gość rubensowska dama
akrylka to swiadczy ze ublizaja tylko zasuszone osoby nie kochajace siebie, a my puszyste podchodzimy do naszej wagi z usmiechem i dystansem:)

Gość pewnie ze lubimy
A gówno prawda. Miseczka D jeszcze jest ok. U szczupłej i u grubej, ale większa jest zawsze obleśna :O Widziałem, dotykałem... wiem co mówię.

Gość tak tak tak często
widzimy ten wasz uśmiech na tłustych ryjkach. Krzywy, zgorzkniały i pełen jadu, ale zawsze to uśmiech :D

ejj. sory. ja ważę teraz 54kg, mam 170cm wzrostu i mam miseczkę DD. To dziwnie wygląda, mimo, że piersi są naturalne :P więc proszę nie obrażać miseczek większych niż C, bo sadła to już teraz ja na pewno nie mam.

Gość rubensowska dama
o akrylka to witaj w klubie 80E:):):):) a ja sie nie powiesze, ja sie ide nawalic haha

Gość do grubych pasztetów
nie pokazujcie się na ulicy takie kobyły niech siedzą w domu i tłustej dupy nie pokazują na ulicy a najgorzej jak taka świnia pokazuje swoje obleśne piersi w dekolcie -to jest żałosne a nie piękne

a wyobrazcie sobie ze ja czasami na plaze jezdze !!1 i wbijam swoje tluste cialo w bikini.. W BIKINIIII !!!!

Gość O gustach się nie dyskutuje
Akrylko jak śmiesz ;) Przecież to zakazane ;)

Gość O gustach się nie dyskutuje
Tak straszyć tych wszystkich przystojniaków i piękne chudzielce swoim tłustym ciałem. Jak możesz?? No jak?? ;)

Gość cyce jak cyce ale te
wory słoniny wystawiają brzuchy i te wielgachne opony. Przecież wyglądają jakby zapomniały zdjąć z siebie koło ratunkowe. Ohyda. I te grube uda zniekształcające linię nóg. Koszmar. Że się toto kurwa nie puknie w łeb tylko wystawia na śmiech i politowanie :O

Gość cyce jak cyce ale te
Na plaży chodź sobie z gołą dupą. Nawet wetknij w nią sobie palemkę i parasol plażowy, ale w restauracji, na ulicy, na miłość Boską - w autobusie - zakryj te połcie słoniny. Stańcie sobie puszyste, puchate, kudłate - czy jak się tam jeszcze same nazywacie - w autobusie i przypatrzcie się, jak wyglądają wasze tłuste brzuchy podczas jazdy. Jak toto się trzęsie, drga, faluje. Ja mam kurwa chorobę lokomocyjną i jak jeszcze stanie koło mnie taka puchata pięknotka to zawsze ostrzegam, że może skończyć z moim pawiem na karku :O

Gość rubensowska dama
z opona...kolem ratunkowym moge plywac do woli bo sie nie utopie a co tam ja swoja dupe gruba wszedzie pokazywac moge bo jest piekna:)

Gość O gustach się nie dykutuje
I rozstępach! A w ogóle to gdzie takie duże bikini można kupić? ;) Ja właśnie na siebie dostać nie mogę, więc nie chodzę na plażę. Poza tym na plaży słońce praży i zaraz by mi się ta słonina wypociła ;)

biore dwa namioty i juz mam staniczek na moje dwa oblesne cyce, a w majty wbijam sie w najwieksze jakie znajde na bazarku, zawsze sa ze 4 numery za małe ale ale jakos ujda.... i juz mam bikini gotowe ;) plaza czeka :D

Gość O gustach się nie dykutuje
Do zobaczenia na plaży Akrylko! ;) Miłej nocy!

Gość grube obleśne z tłustymi
tyłkami wbite w leginsy widok bezcenny,albo wcisniete w za małe dzinsy .bluzka do pępka i brzuch jak w 6 miesiącu ciązy.To nie jest estetyczne do cholery więc przestańcie bronić tłusciochów ubranych nieadekwatnie do wyglądu.Mnie się rzygać się chce na takie widoki.Do kur,,, nędzy dlaczego mam oglądac nieapetyczne świnie z przepoconymi pachami ,śmierdzące na km w autobusie?