Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grube śmierdzą

O grubych babach

Polecane posty

Gość lkfkasfklaj
acha z jednym sie nie zgodze!!!1 wody do umycia w wannie potrzebuje mniej od szczuplych - no bo taka szczupla niunia musi sobie nalac pelna wanna zeby sie zanurzyc ja naleje troche na dnie i przeciez jak wchodze to i tak swoim cialkiem wypycham wode do gory !!!! i mam pelna wanne !!! - HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH :D o Boże wiec nei pisz bzdur autorze!!!!! zazdrościsz innym szczupłym ciałka fajnego ?:) tak boli cię że są ładne zadbane i mogą sobie zażyć kąpieli pełnej pianki :)

od kiedy zaczyna się otyłość a grubość ? to ta sama świnia tylko inna czej nazwana

Gość jaszczupła
Kiedys miałam podobne zdanie o ludziach przy kości , sama jest szczupła , koleżanki mi zazdrościły a ja wykorzystywałam fakt , zę jestem szczupła , prezetowałam ciałko w seksi ciuszkach i miałam satysfakcje ,że koleżanki to boli .I co i Pan Bóg mnie pokarał tylko ,żeby to przytrafiło się mi to było by mi lżej ( gdybym mogła te zbędne kilogramy wziąść na siebie) , ale nie mogę i patrze na kogoś bardzo ważnego dla mnie i serce mi pęka ... Lekarze nie znajduja przyczyny dlaczego ta osboba tyje. Boże gdybym mogła cofnąć czas.

Gość KOLCZYK11
WIDOCZNIE TO LUBISZ SKORO JESTES TAKI ZORIENTOWANY W TEJ KWESTII)))))CHAMSTWO

Gość a moim zdaniem to wsio
rybka;) grubi chudzi mali wielcy z dużymi pałami z małymi cyckami co za różnica :D ja cię je.bnie strzała Amora to i piękną będzie zmora:D:D:D:D ajlawiowanie się liczy i tyle:D

Gość lkfkasfklaj
nie mierzcie innych swoją miarą ;) a będzie dobrze

Gość gruba to gruba
gruba to gruba nigdy szambo nie będzie perfumerią a grube śmierdzą takim specyficznym potem a jak grube zacznie się odchudzać to fałd ma tyle że żygać się chce

Gość ty wyżej zanim zaczniesz Żygać
to weź się za słownik ortograficzny :O gruby schudnie, natomiast głupi nie zmądrzeje.

pokaż mi grubego który schudł ale tak że nie ma roztępów i wygląda tak jak szczupła

Gość jaszczupła
mr dzik masz swoje zdanie w kwestii Boga ok , ale czysto teoretycznie zapytam : Kiedy te zbędne kilogramy nabędzie Twoja żona , córka to co wtedy ?

Gość KOLCZYK11
DO ty wyżej zanim zaczniesz Żygać PODPISUJE SIĘ POD TYM ,GŁUPIEMU JUZ SIĘ ROZUMU DO GŁOWY NIE NABIJE

Z tą strzałą Amora to bym aż tak nie przesadzał, bo wiadomo że zawsze wygrywają najpiękniejsi. :classic_cool: bo jakby było inaczej, to byle stulej nie prężył by szczurzej klaty, jak zobaczy swój ideał kobiety z wypchanym stanikiem. :) ;)

Gość jaszczupła
ja schudłam ( nie odchudzałam się, przez prace ) z 55 kg na 42 i nie mam żadnego roztępu :-)

To trudno jak nabędą ale nie rozumie dlaczego otyłe tak się oburzają są to są same tymi wypowiedziami mają komleksy autor topiku napisał a one zaraz oburzone a ja jestem łysy i czy się tym przejmuje jak mówią łysy idzie po prostu zamieniam to w żart a grubsi zaraz się wkurzają zamiast z tego się śmiać

Gość .Bez sensu
MR Dzik gadasz jak Kominek, tyle, że Kominek nie robi błędów ortograficznych tak jak Ty.

Gość jaszczupła
właśnie bleee wyglądało, teraz mam 50 i jest ok przy 42 byłam przerażona swoim widokiem i najgorsze było to ,że długo tego nie widziałam , a zauważyła przez przypadek , jeden wolny dzień jade windą i zobaczyłam zamiast własnych nóg dwa patyczki bllleeee :-p

Gość ttovvoo
akurat wielki kloce, to robią chude- myśl logicznie dobra przemiana materii oznacza, że się dużo sra

Gość .Bez sensu
rozumie zamiast rozumiem no proszę Cię...

Gość dzik widać że w dziczy żyjesz
skoro myślisz, że tylko grube mają rozstępy :D :D :D dawno się tak nie uśmiałam :classic_cool:

Gość jaszczupła
chude czy szczupłe ?

Gość jaszczupła
chuda byłam mając 42 kg i wyglądałam koszmarnie , zapadnięta buzia , patyczki zamiast nóg i kości na wierzchu , a biustu 0 :-p :-p :-p

Gość samira chandra
ciekawe kim jest autor tego topiku, no ma na maksa zjebaną psychę i wizyta u psychiatry by mu/jej się przydała (psycholog tu już nie pomoże) :)

grube czy chude - jak nie myją się to smierdza tak samo,nie uwazam grubych za gorszych nie mowie dlatego ze sama jestem gruba poprostu nie mozna tak oceniac ludzi .