Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taknieniewiem

Plusy bycia singlem

Polecane posty

1. moge miec wielu kolegow 2. nie musze gotowac, podawac, przyprawiac, pilnowac 3. nie musze sypiac z mezczyzna ktory jest kiepski w lozku 4. moge zwiedzac swiat i cieszyc sie zroznicowaniem tego swiata ;) 5. moge spokojnie sluchac tego co chce 6. nie musze miec TV 7. moge do nocy czytac i uczyc sie jezykow 8. nie musze znoscic fochow 9. czuje sie bezpiecznie 10. mniej stressu 11. nie musze zbyt duzo gadac - na rozmowach najlepiej zarabiac

Szukanie Dziury chcialabym na to wszystko odpowiedziec juz plynnie po niemiecku do mojej grupy docelowej tak no wszystko to byc musi - wiadomo. wszystko super - idealnie jesli mozna - niech wszystko bedzie w miare mozliwosci doskonale

Gość LEPIEJ Byc SAMEMU niz z byle
kim

LEPIEJ Byc SAMEMU niz z byle kim to chyba nie jest za dobre rozwiązanie bo zapewne doprowadzi to do tego ze nigdy sie z nikim nie bedzie

Trochę zbyt smiała jak spójnosć Twoich priorytetów... 1. moge miec wielu kolegow Kasa i atrakcyjny wygląd gwarantuje, że ich z pewnością nie zabraknie 2. nie musze gotowac, podawac, przyprawiac, pilnowac I on też. Codzienne posiłki w restauracji gwarantują najwyższy poziom... szczerości zawartości w podawanych potrawach:) 3. nie musze sypiac z mezczyzna ktory jest kiepski w lozku A czy kasa i wygląd gwarantują coś więcej w łóżku niż drogi hotel i męska lala? :) 4. moge zwiedzac swiat i cieszyc sie zroznicowaniem tego swiata A co to jest owo zróżniicowanie? Bo chyba nie piękno natury i bogactwo kultur? Znasz dowcip o globtrotterce? - Panie! Ja byłam juz wszędzie! Nie przypuszczałam, że hotele od wewnątrz az tak być do siebie podobne! Nawet obsługa bierze wszędzie za dużo napiwków! 5. moge spokojnie sluchac tego co chce Moja 15-toletnia sąsiadka powtarza dokładnie to samo. OPwtarza tez klasę. Ma swoją niepowtarzalną klasę, nie można jej odmówić. 6. nie musze miec TV Właściwie.... dlaczego? Wykluczam snobizm. A także fakt, że na 138 programach nie ma kompletnie NIC INTERESUJĄCEGO. Nawet dla ciekawego świata czlowieka. 7. moge do nocy czytac i uczyc sie jezykow Ubogi student o twarzy mastodonta.... podobno nie może. Pryszcze mu się łuszczą na English Experience z antykwariatu. 8. nie musze znoscic fochow :) Im większa kasa i ładniejsza buzia... Powód zawsze się znajdzie:) Choćby nieodpowiedni standard hotelu... i to na pewno Twoja wina, mój Adonisie! 9. czuje sie bezpiecznie Z kasą? Czy z wyglądem? Niestety... tak jak każdy musi chodzić do wc - tak kazdy ma bezpieczeństwo ADEKWATNE DO STANU POSIADANIA. po prostu musisz martwić się o więcej niż inni. Na więcej Cię stać, ale to nie znaczy, że kupisz lekartswo na pospolitego raka albo przedawkowanie tabletki z krzyzykiem... Michael Jackson świadkiem, że nie. 10. mniej stressu :) chyba kpisz:) Inny rodzaj stresu. Inna rzeczywistość, inne problemy. Jeden się matrwi, żeby mu starczyło od 1 do 1-go, a kto inny aby 2-go mu nie uprowadzili dziecka ze szkoły dla okupu. 11. nie musze zbyt duzo gadac - na rozmowach najlepiej zarabiac Tu się zgadzam. Milczenie jest złotem. :):):):):):):) Wystarczy odpowiednio wzdychać do prowadzących szkolenia dla managerów. Entschuldigen Sie bitte! Fur Deutsche die Manager. :) ----------- Jesli do wyglądu i kasy dorzucisz jeszcze kilka z tych punktów....ale zrealizowanych perfekcyjnie (bo półśrodków nie masz zamiaru prrzyjmować) ... to wychodzi coś na kształt cyborga. Pi-pi-pi-pi! Deus ex machina! Pi-pi-pi-pi! Mam obwody więc jestem! :):):):):):)

Gość gall anonim123567
"nikt mnie nie ocenia na każdym kroku - mogę się ubierać po swojemu, a nie pod czyjeś upodobania cdn." To chujowych miałaś tych ex 1Nikt mi nie dzwoni co dziennie żeby opowiedzieć o jakiś nieistotnych duperelach 2można podrywać na baletach i robić co się chce No woman no cry tyrytyryt

Gość dhshsh
szukanie nie poznal high hills pod innymi nickami:D ona ma 20 nickow :D

Gość brudna woda
Szukanie - ja jestem cała Twoja. Intrygujesz mnie. Dobrej nocy życzę.

Gość TEN TOP to sami single
:D

Gość brudna woda
Szukanie - nie staraj mi się siebie zepsuć..

Gość jak brudna to umyj brudasko
:P

Gość ja piert co za nick
brudna woda:O

Gość ewewe
Dobrze, ze jestescie same bo co to za faceci ktorzy mowia wam: co mozecie jesc a czego nie i o ktorej czy i kiedy mozecie czytac i sie uczyc czy mozecie wyjsc i kiedy macie wrocic nie musicie sluchac jak glupek opowiada wam o tak waznej rzeczy jak pracazamiast kupic wieksze lozko mozecie z niego faceta wywalic nikt wam nie mowi co macie zalozyc i jak sie umalowac nikt wam nie narzuca jakiej muzyki macie sluchac i co ogladac... Gadacie bez sensu i same siebie probujecie przekonac ze lepiej byc samej. Kto uwierzy w to ze facet wypomina kobiecie ile kalorii maja lody? Albo zeby nie jadla w nocy kiedy jest glodna? Naprawde faceci zabraniali wam sie uczyc czytac sluchac muzyki i ogladac tv? Kto wam kazal gotowac? Jak facet glodny to sobie tez sam cos przygotuje. Facet wam mowil tego nie zakladaj tak sie nie maluj? Oni na to uwagi nie zwracaja. Poza tym co musialybyscie nosic zeby facet to skrytykowal? Wymyslacie niesamowicie

Szukanie dziury - jestes nudny jak flaki z olejem Zero polotu Uruchom kreatywnosc jesli chcesz tu znalezc kogos moj cel to Niemiec bo lubie trzymac poziom nara

Gość brudna woda
ale ja nie chcę tu nikogo znaleźć. Miło jest po prostu poczytać inteligentne wypowiedzi i zdania, które zawierają przecinki, już nie wspomnę, że w odpowiednich miejscach:) Pozdrawiam i miłego dnia zyczę...

Gość brudna woda
Troche Zbyt Pewna - to dlaczego nie błyszczysz swą elokwencją na niemieckich forach, tylko tracisz czas na rozmowę z polskimi nieudacznikami?

kocham Niemcow - tzn. ze cos mi dolega? pieprzenie o tym bez konca oznacza, ze cos ci dolega :-) zwlaszcza po setnym odejsciu z forum bo niemiec czeka juz :-)

Gość brudna woda
Troche Zbyt Pewna - bo ja nie mogę pojąć... tzn. Ty nie szukasz człowieka, nie patrzysz na wnętrze, szukasz bogato zdobionego opakowania z niemieckimi napisami, a co jest w środku już Cię nie obchodzi?

Gość brudna woda
Troche Zbyt Pewna - bo ja nie mogę pojąc... Tzn. Ty nie szukasz człowieka, nie patrzysz na jego wnętrze, szukasz bogato zdobionego opakowania z niemieckimi napisami, a co jest w środku juz Cię nie obchodzi??

Nie interesuje mnie srodek. Kazdy ma swoje zycie oraz powinien sobie je zorganizowac Wazne aby miec dobra kondycje dobrze zarabiac. Mozna byc wysokim przystojnym mezczyzna - gadatliwym i towarzyskim - ale bez kapitalu :) Bez perspektyw na success. Wtedy taki bardzo wysoki mezczyzna nie jest w obszarze zainteresowan.