Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawskaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Jak opanować wstyd

Polecane posty

Rozumiem :) Były kontakty przedmałżeńskie. To ja się zmieniłam, a nie mąż. Mam inne potrzeby niż kiedyś. Seks z mężem jest dobry, ale nie taki jakiego potrzebuję. Poza tym problemów brak.

Perwersja Ma pojęcie, nie ma na nie ochoty.-----> tak sie spodziewałem.Jeśli uważa inaczej to tylko ratuje was rozwód.Nic w tym kierunku nie zrobisz.A jak mąż się zapatruje na takie dictum?

kotka - poes-------> kotko dam ci rade nigdy nie patrz na nick tylko na rozmówcę.Poznasz mnie zapewne jak taką radę dałem,nie tylko tobie.Tylko sek w tym ,ze jedni na całą cafe krzyczą zaraz o tym nicku inni milczą i to mi sie w nich podoba.Taki jestem jak ci ostatni.:classic_cool:

Ja wiem, że ja go nie zmienię. Ja go nie zamierzam zmieniać. Na chwilę obecną rozwód z mojej strony nie wchodzi w grę, bo kocham go i nie wyobrażam sobie bez niego życia. Mój mąż uważa, że to na co ja mam ochotę to straszna perwersja. Nie zamierzam mu o swoich zdradach mówić. Dla mnie to tylko seks z osobami, które lubię. Jeśli się kiedykolwiek dowie to decyzja co do przyszłości naszego związku będzie należała do niego. Jaka by ona nie była, ja się temu podporządkuję.

dobranoc :* Wy tez już spac?

Tak, czas się zbierać :) Dobranoc! Przepraszam, że Ci trochę Ciekawskaaaa topik "zdominowałam" ;)

Perwersja--------> obojgu wam współczuję.Więcej niż dramat bez wyjścia.:( I to jeszcze w tak młodziutkim wieku.:( Straszne.:( kotka😘 w rączkę teraz już wiesz napewno kto tak się zachowuje.Co do ksywek masę ich mam.Powiem wiecej nie z mojej winy.Tak musiałem postępować każdy inny temat inna ksywka i świety spokój.:classic_cool: ----------DOBRANOC--------- kotka spokojnych snów.

a mi to juz nie powie dobranoc ;)

Dobranoc Perwersja🌻😘 też w rączke całuję. ciekawska jeszcze jestem:D Jak nie chcesz byc odkryta na innej ksywce nie przelogowywuj sie i nie chodż na inny temat,kazdy inny cie znajdzie.Poczekaj 10 minut i dopiero:D

czemu niby źle?:)

No tak ciekawskaaaaaaaaaa przykro mi juz mnie dziś nie znajdziesz jak odejde.:D 😘 w czólko na odmianę :P ---------DOBRANOC--------- Też zmieniam ksywkę ............i hopsasa:D

dobranoc kolego :)

co u Was słychowac dzisiaj?:)

zimnawo?:( a skad jestes?:)

przyjedź nad morze ;) u nas cieplutko i pięknie :)