Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kostiumowaaaaaaaaaa

Który kostium wybrać???

Polecane posty

Gość kasia8w3jxdn
wszystkie sa okropnje, dlaczego jednoczesciowy ? ;|

Gość kostiumowaaaaaaaaaa
dlatego, ze mam cellulit na brzuchu i nie spieszno mi go pokazywać

Gość e53wplay
ja osobiście jestem za dwuczęściowymi, no ale to już kwestia gustu;) Na Twoim miejscy wybrałabym 2.

Gość ssamiramida
To zalezy od twojego rozmiaru, czy masz cos do zakuflowania czy nie.pierwszy jest sliczny bardzo elegancki zdecydowanie modelujacy sylwetke Drui na pewno dla osoby o proporcjonalnych ksztaltach. Trzeci mnie nie powalil.

Gość kostiumowaaaaaaaaaa
a dlaczego trzeci odpada, jesli mam wiekszy biust?

Gość jeżeli masz ładne JĘDRNE
http://moda.allegro.pl/item1081896875_kostium_kapielowy_ballet_rio_34g_75g.html czarny pasek pod biustem bardzo ładny efekt daje :) Jeśli chodzi o pozostałe: 1) ten z cekinami średnio mi się podoba. Cekiny bardziej na imprezę, nie na plażę.. 2) bez ramiączek - założę się, że będziesz co chwila musiała poprawiać kostium. Podnosić.

Gość kostiumowaaaaaaaaaa
brunet powiedział co wiedział hehe. Nic o mnie nie wiesz

Gość kostiumowaaaaaaaaaa
ten drugi ma ramiaczka, tylko nie ma na zdjeciu

Gość kostiumowaaaaaaaaaa
no z tym szydełkiem to dobre :D ale musze pomyslec, bo nawet nie musialabym kupować :P

Gość jeżeli masz ładne JĘDRNE
piszesz, że ma ramiączka.. jednak tego typu kostium pasuje mi bardziej hmm.. do emerytek. Taki spokojny, bez szału.. ja bym wybrała z czarnym paskiem pod biustem, bo bardzo ładnie podkreśla talię, uwydatnia kobiece kształty.

Gość kostiumowaaaaaaaaaa
mam 26

ja osobiscie wole dwu czesciowe.no ale jak musi byc jedno to mysle ze nie ma cos sie az tak owijac w ten stroj.Te co pokazalam nie maja odkrytego brzucha.Autorka mowi ze ma piersi wiec niech pokaze a to odwroci uwage od brzuszka :)

Gość efufefu
>> brunet, ale ona wyraźnie napisała że nie chce pokazywać brzucha, dlatego chyba nie chce bikini. Jestem facetem i z tych trzech najbardziej mi się podoba ostatni, czyli fioletowy. W niemczech widywałem takie otłuszczone krowy w bikini, że mnie to już chyba nic nie ruszy. Ale jak wstydzisz się celulitu na brzuchu... myślę, że ten ciemno fioletowy będzie najładniejszy :)

Gość kostiumowaaaaaaaaaa
efufefu :) Takim jak brunet choćby młotkiem do głowy wbijał, to nie zrozumieją. A co do tych strojów co podała Ewa- owszem ładne, ale biust w rozmiarze 75G/ 80E wymaga jednak większego podtrzymania, przynajmniej w moim przypadku