Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Piękne Panie

Praca dla 2 ładnych Kobiet, to nie jest żadna podpucha.

Polecane posty

Gość Piękne Panie

Szukam ładnych Pań do reklamowania firmy podczas targów. Panie 18-30 lat, wzrost 165- 175cm, ładne i szczupłe itd Praca 3 dniowa za 1000pln + zwrot kosztów biletu PKP do Poznania(max 100pln), lub 500pln na hotel(za 3 dni).Spotykamy się dzień przed targami na stoisku. Zdjęcia i oferty proszę nadsyłać na adres 2procbartek@wp.pl Odpowiem tylko już tym wybranym Kobietą. Pozdrawiam i dziękuję

Gość a jaka to firma
?

Gość Piękne Panie
Państowe Wydawnictwo Naukowe RP

Gość i kobietą...
:o

Gość ja jestem z Poznania

Gość a jaka to firma
jak dla mnie dziwna ta oferta, poznań duże miasto i lepiej znaleźć hostessy na miejscu zamiast płacić im za hotel i dojazd. ściema jak nic

CIekawe ile idiotek się na to złapie :D 🖐️ ciekawe ile już się złapało :D ;) 🖐️ BArtek - obiecaj, że potem napiszesz ile ;)

Gość Piękne Panie
Solary słoneczne, do Pana "kurwa prostaku jebany" proszę iść do lustra a zobaczysz prostaka,kobietom to błąd zauważyłem teraz a już wkradło się z powodu pośpiechu. Panie prostaku to nie dla pana chyba ta oferta więc spierdalaj stąd!

Gość Piękne Panie
oferujemy także extra kasę za nieobowiązkowe extra usługi

Gość Piękne Panie
Nie jestem z Poznania więc w Poznaniu będę dopiero na targach, dlatego z doświadczenia wiem że lepiej już wszystko sobie zaklepać. A dlaczego lepiej zapłacić niż poszukać Kogoś na miejscu? Ponieważ w firmie przeznaczone są na to fundusze!

Gość Piękne Panie
i na chuj mi tu wypisujecie jebane pasztety. pewnie brzydkie jesstescie jak dupa murzyna i zal wam dupe sciska ze nie dal was ta oferta

Gość Piękne Panie
19:28 to nie mój wpis

przedsiębiorcy chyba puściły nerwy :classic_cool: chyba sobie solara postawił za blisko i zaabsorbował zbyt dużą ilość promieni odbitych 🖐️ ;) :classic_cool:

Gość Piękne Panie
Proszę się zastanowić, za wpisy wulgarne i denne pod moim pseudonimem nie odpowiadam. Ogłoszenie będzie pojawiało się co kilka dni. Pozdrawiam i uciekam!

Gość Piękne Panie
19:30 glupi podszyf

Gość a jaka to firma
ja tam nie wierzę że wolicie przeznaczać fundusze na dojazd, podczas gdy w poznaniu bez problemu znalazłaby się masa dziewczyn :> zresztą widać po adresie e-mail że to ściema, która firma zakłada pocztę na wp? nie macie strony? a kiedy te targi będą?

Gość Piękne Panie
Targi odbeda sie 25,26,27 lipca w Poznaniu

Gość a jaka to firma
sprawdzam wiarygodność :classic_cool: nie ma żadnych targów w tych dniach, niestety temat to ściema

Gość bull shit
Piękne Panie 19:30 glupi podszyf osz kurva jaki wyksztalciuch.. analfabeto zapamietaj sobie raz na zawsze PODSZYW a nie PODSZYF

Gość Piękne Panie
Najwazniejsze jest dla naszej firmy aby Panie wygladaly reprezentacyjnie i cena sie nie liczy ,wazny jest efekt koncowy. Wolimy zaplacic wiecej i wybrac najpiekniejsze Panie ktore sa zainteresowane nasza oferta.

Gość bull shit
dobra spierdalaj juz koleś

Gość Piękne Panie
do Pana o pseudonimie bull shit, niesteyt wyglada na to ze musze sie znizyc do poziomu takiego tumoka jak i Pan zeby Pan zrozumial- Odpierdol sie i ciekawy jestem czy Pan jest taki idelany i nigdy nie poeplnia bledow. to byla jedynie literuwka.

Gość Piękne Panie
to wszytko to kłópie podszyfy były nooooo 🖐️

Gość bull shit
no to masz PAN juz druga "literowka" nie nie popelniam bledow!

Gość NK.
Czyli na czym konkretnie miałaby polegać praca? Na staniu przy stoisku z Państwa 'produktem' i na wyglądaniu ładnie? czy coś poza...? I jak powinna wyglądać mniej więcej potencjalna kandydatka? Jakieś szczególne wymagania? bo ładna to pojęcie względne.

Gość czorny1
ciekaw jestem czy sa jakiers naiwne dziewczyny ktore wyslaly fotki

Gość krikom
Piękne Panie przecież to nie ty pisałeś ten post na początku, wyżej jest napisane że się kolesiowi wjebales na nick a jego już dawno nie ma na forum hahaha a ty sie wjebales na nick i palisz glupa każdy to zauważy że wyżej wchodziles kolesiowi w parade!!!

Gość bull shit
no i zaraz glupie dupy sie na to nabiora - jedzcie do NIEMIEC pracowac w burdelach jako prostytutki