Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Piękne Panie

Praca dla 2 ładnych Kobiet, to nie jest żadna podpucha.

Polecane posty

Gość Piękne Panie
Panie bull shit- nie na ten temat jest ten topik wiec moze Pan sobie daroac i z tad isc i nie wracac. Topik jest skierowany tylko i wylacznie do Pieknych Pan ktore sa zainteresowane praca na targach.

Gość NK.
Dajcie sobie spokój ludzie, skoro topik Was nie dotyczy to nie wypisujcie tutaj tych wulgarnych, prymitywnych komentarzy. Zaczyna się to robić na prawdę żenujące.

Gość krikom
praca pewnie polega jak zawsze na targach Stoisz caly dzien uśmiechasz sie i Rozdajesz ulotki, a pic polega na tym ze im wiecej ladnych dupeczek przy stoisku to kolesie tam zagladaja i rozmawiaja ze sprzedajacym!

Słyszeliście jaka "literówka"? :D swoją drogą - w branży solarowej nie działają moduły do sprawdzania pisowni ;D Albo specjaliści nie umieją ich włączyć - solary z Chin czy z Gasokolu? ;)

Gość ucząca się
dużo tych literÓwek... ;)

Gość a jaka to firma
jak już napisałam, w lipcu w Poznaniu nie ma żadnych targów, nie dajcie się nabrać! w środku wakacji nie ma nigdy targów!

Gość krikom
hahaha Piękne Panie - to koleś który się podszywa bo widze teraz napisał "z tad " a w ogłoszeniu stąd jak powinno być!!! tamtego kolesia nie ma co pisal ogloszenie !

Gość Piękne Panie
No na reszcie jakies ''rozumne'' istoty pojawily sie na tym topiku. Dziekuje bardzo za wsparcie!

Gość Piękne Panie
no ja już też teraz jestem koleś "Piękne Panie" hahaha może ja wam coś wyjaśnie , prosze o pytania :)

Gość Piękne Panie
Mozecie sobie Panstwo tutaj dumac i sie domyslac , przynajmniej topik nie zejdzie z glownej strony. Tymczasem czekam na maile . I pozdrawiam wszystkich zainteresowanych.

Gość ja bardzo prosze
badzcie powazni, jaka powazna czy mniej powazna firma szuka pracownikow na kafeterii...???

gdyby ktoś nie wiedział to "na reszcie" oznacza położenie czegoś na drobnych otrzymanych podczas zakupów ;)

Gość NK.
W lipcu 2010 w Poznaniu nie odbywają się żadne targi. Pozdrawiam

Gość Wcale nie musimy
...tego zobaczyć