Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jabłkowy Redd's

Jak ją uwieść?

Polecane posty

Gość Jabłkowy Redd's

Witam wszystkich:) Bardzo zależy mi na jakiejś poradzie kobiet, liczę na Was dziewczyny, kafeterianki. Chodzi o to, iż ostatnio w przypływie odrobiny wolnego czasu wchodzę na pewien portal społecznościowo-randkowy ;) Jako, że jestem osobą nieufną i często zajętą, nie mam obecnie nikogo. Trafiają na ten portal jednak coś tam się we mnie obudziło kiedy moim oczom ukazała się przepiękna kobieta. Ma fascynującą buzię, piękne ciało i magiczny uśmiech, ma 30 lat. Oczywiście najłatwiej byłoby zagadać, napisać z tym, że nie interesują mnie konwencjonalne rozwiązania. W profilu ma podany nr gg a ja niestety nie mogę się zalogować na portal z nieznanych mi przyczyn. W ogóle marzę o tym by w jakiś oryginalny sposób zwrócić na siebie jej uwagę. Wiem, że mogę skorzystać z gg ale wiecie jak to jest. Jak już się spotka Anioła i chciałoby się pokazać z jak najlepszej strony, nie wystarczy zwykłe ''Cześć, jesteś piękna". Oczywiście z opisu również wynika, iż ma ciekawą osobowość jednak nie będę osobą bezkrytyczną i dopuszczam do siebie możliwość, iż mogę się ową kobietą rozczarować. Jednak bardzo mi zależy na tym by ją zwyczajnie uwieść. Nie, zwyczajnie - wirtualnie. Czy któraś z Was mogłaby mi jakoś pomóc, zasugerować, zainspirować? jak oryginalnie przedstawić swoją osobę, poprzez gg ;) ?

Gość Rajska
Pierdoła jesteś ;)

Gość Uwiesc mówisz
to chyba umów sie z nia w realu i tam ja uwodz

Gość Jabłkowy Redd's
Dlaczego pierdoła ? W realu ? hmmm najpierw chyba potrzeba ją czymś przyciągnąć do siebie, pewnie ma stadko fanów już .

Gość zaproś na kafe
Najlepiej na Zycie erotyczne. Pomożemy.

Gość Jabłkowy Redd's
hmmm ? ;)

Gość A tam na wszystko jest rada
zadawaj jej pytania tak by dac Sobie i jej furtke niedopowiadaj intryguj ale z umiarem :)

Gość Jabłkowy Redd's
Dodam, że mam 20 lat.

Gość zerojedynkowa królowa
zapytaj, gdzie kupiła te bluzkę/sukeinke/inne jezeli o to nie da rady, możesz poprosić o namiar na jej fryzjera (i masz rację, żeby nie pisac, że jest piękna, bo ona pewnie słyszała to mnóstwo razy - na bank nie zrobi wrażenia. mozesz ją zaskoczyć własnie tym, że zaczniesz jakoś inaczej, np. nawiazując do jakiejś dyskusji, w któej brala udzial) :-)

Gość zaproś na kafe
bo sam nie dasz rady. Małolacie.

Gość Jabłkowy Redd's
Mam ją zaprosić na kafe ? to brzmi absurdalnie ? Dziękuję za porady, może jeszcze ktoś ? :)

"marzę o tym by w jakiś oryginalny sposób zwrócić na siebie jej uwagę. " Załóżmy, że otrzynmasz 1001 cennych sposobów na skuteczny, oryginalny podryw. Ale co potem? Weźmiesz laptop z kafeterią na randkę? Jeśli nie będziesz sobą - to potem ona i tak się zorientuje, że grałeś i udawałeś. Może jednak lubi ... nieśmiałych?

Gość Takie tam pytanko
Redds, skad jestes?

I jeśli mając 20lat chcesz uwieść 30-latkę... to albo na niesmiałego "misia" albo na cwaniaczka z ogniem w dolnej cześci ciała. Opcje pośrednie nie są dla trzydziestek interesujące. Więc - do boju, misiaczku! :p

Gość Jabłkowy Redd's
Na pewno masz rację jednak mi chodzi jedynie o dobry start;) W sumie też dziwi mnie, że TAKA kobieta ma tam konto. Oczywiście mam zamiar być sobą itp jednak trzeba czegoś wyjątkowego by wyróżnić się z 10000 ofert jakie zapewne otrzymała.

Gość a może wystarczy się odezwać
a to Ona Cię uwiedzie;)

Gość Jabłkowy Redd's
Może i wystarczy tylko, że jeśli do Niej się odezwę to zapewne zapyta kim jestem itp. I zapyta o zdjęcie. I wszystko będzie takie typowe dla tego typu znajomości. Ja chcę ją zaczarować.

Gość kup se wibrator
to kóp sobie ruzczkę... Morze to pomorze i ją zaczarujesz:D

Gość kup se wibrator
skąd się biorą tacy idioci, którzy myślą, że kobiety pomogą w takich sprawach:D

Gość Jabłkowy Redd's
Dlaczego "idioci" ? Mam pytać mężczyzn ?

Gość zaproś na kafe
Wyślij zdjęcie pauki. Może być nie twoje.

Gość kup se wibrator
Powiedz, jak chcesz się nauczyć magicznych sztuczek, to pytasz widowni, czy idziesz do magika:D

Gość Przywitaj się mile
a potem od razu umów na spotkanie powiedz,że czujesz,że jest wyjątkowa,że znalazłeś ją w wyszukiwarce -pierwszy raz w ten sposób kogoś poznajesz...

Gość kup se wibrator
"Pierwszy raz kogoś tak poznaję" - przecież to nawet brzmi żałośnie:D

Gość Jabłkowy Redd's
Konto ma dopiero od 2 tygodni a już ma mnóstwo "komentarzyków"...:O

Gość kup se wibrator
Pisz do Niej i działaj, albo się uda, albo nie... im więcej się będziesz zastnawiać, tym gorzej wypadniesz:D

Wiesz co? Ładna, dojrzała kobieta musiałaby byc ciężko chora na umyśle albo mieć piątkę chorych dzieci każde z innym ojcem żeby pójść na taki numer jak dać się uwieść małolatowi, który nie wie o co mu chodzi. Jeszcze możesz liczyć na to, że zrobi to z litości... bo urzeknie ją Twoja historia...

Gość Jabłkowy Redd's
Jednak, wiem o co mi chodzi :)