Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magdalenka33

do mamuś które rodziły w Nowej Soli (lubuskie)

Polecane posty

Gość magdalenka33

Za bardzo niedługo będę rodzić w szpitalu w Nowej Soli. Czy któraś z Was, która nie dawno tam się "rozpakowała", może mi napisać co mam tam zabrać ze sobą dla siebie i dziecka?? bo nie wiem co spakować, co będzie mi potrzebne a tego tam nie ma. Np ciuszki, pampersy itp dla dziecka? dzięki :)

Gość Balbinnnkaaa
hej ja też zamierzam tam rodzić, z tego so opowiadały znajome i położna to dla maluszka należy wziąść tylko pampersy dla własnej wygody, bo położne stosują tetre, no i ciuszki na wyjście, a na pobyt w szpitalu maleństwo jest ubierane w ciuszki szpitalne

Gość magdalenaka33
Dzięki za odezwę :) już myślałam że nie ma tu żadnej mamuśki która chce rodzić w NS. Nie znam nikogo kto się tam już rozpakował a w necie jest mało "śladów" na ten temat, albo wypowiedzi z przed 3-5 lat.

Gość Balbinnnkaaa
a na kiedy masz termin? mój termin to 20.06 czyli już blisko skurcze mnie męczą jak cholera ale nie są regularne więc to jeszcze nie to:-(

Gość magdalenaka33
teoretycznie na 14 lipca, ale leki odstawione więc nie wiem jaki termin dzidzia sobie wybierze ;) skurcze już mam od miesiąca, nie regularne więc to też jeszcze nie to :) muszę ścisnąć nogi przynajmniej do 2 lipca bo wtedy mąż wróci do domu :) a boje się jak cholera. Co prawda to moje drugie dziecko ale poród tak jakby pierwszy, bo wcześniej cesarkę miałam.