Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KK.........................

Cellulit Cud

Polecane posty

Ja sie zastanawiam nad zakupem ale jakos nie wierze w jego dzialanie...Dziewczyny za bardzo wczuly sie we wcieranie i nie maja czasu podzielic sie opiniami:P

Gość LaChatNoir
Ja bym z checia sprobowala, ale te skladniki sa strasznie drogie:/ W domu mam tylko olejek pomaranczowy i cynamonowy...a na reszte kasy brak.

Gość celluzmora
a moze jest ktos z torunia z checia zloze sie na skladniki,ja liczylam i wyszlo okolo 70-80zl moze ciut mniej

70-80 zl to nie drogo ale na olejek ktory da efekt...jak jest z tym?nie wiadomo nic poza tymi obiecankami.. Tak jak i inneove-duzo dziewczyn poleca te tabletki,ze sa suteczne, ale jak jest na prawde??!!

Gość celluzmora
czekam az ktos napisze czy dziala ten olejek

Gość KAROLINA lllll
Właśnie ile tego do siebie dodać??

Gość celluzmora
jest podane : 1/4 szkl.oleju z orzech lask 1/4 szkl.oleju z jojoba 10kropli ol.cynamonowego 10kropli ol.jalowcowego 10kr.rózanego 10kr.cyprysowego 5kr.pomaranczowego czyzbys robila olejek?

wlasnie zakupilam sobie przez internet olej z orzecha i olej z jojoba +buteleczka zeby miec go w czym trzymac bo w sloiku to troche lipa;) z przesylka zaplacilam 30zl i jakies tam grosze. jutro przejde sie po sklepach w celu zakupienia reszty olejkow.

Gość a olejek pomarańczowy
to może byc taki do ciasta?

Gość LaChatNoir
Z tym do ciasta to chyba jakis zart mam nadzieje...oczywiscie ze musza byc naturalne, a nie aromaty do ciasta.

przed chwila przegladalm internet wyszukujac zdjec cellulitu i niestety znalazlam jedno(prawie ze identyczne) ze zdjec ktore byly na stronie cellulit cud reklamujace inny cudowny srodek na cellulit....nie wiem co juz o tym myslec...wydaje mi sie ze ten cellulit cud to kolejna sciema i szukaja naiwne kobiety ktore by pozbyc sie celulitu zrobia wszystko! zrobie olejek wyprobuje i napisze jak jest naprawde.mam zaawansowny cellulit podejrzewam ze 3 stopnia takze bedzie wszystko widac czy zniknie czy nie.Jezeli nie to sie wkurze!!!

Gość lila3285
3mam za was kciuki :-) ja zaczne po wyplacie..... piszcie o efektach

Gość ja kupie składniki
kiedy przeczytam tu jakies opinie, że działa:)

moja opinie o tym"cudownym"olejku bedziecie mogly przeczytac za okolo 1,5 tyg-2 tyg. mnie bardzo ciekawi czy ktoras z Was juz zrobila ten olejek

Gość Tymet
Witam! Ja właśnie zrobiła w piątek niby ten cudowny olejek, smaruję się rano i wieczorem, skóra może jest jedwabista w dotyku ale czy cellulit zginie to jest pytanie, bo na dzień dzisiejszy efektów żadnych rewalacyjnych nie widzę.

Gość KAROLINA lllll
A może ktoś z was ma jakiś wypróbowany środek,przepis na cos własnej roboty którym mógłby sie podzielić???? (tylko chodzi mi o zaufany i sprawdzony ):))

Gość KAROLINA lllll
Bo chodzi mi o to że ja własnie nie mam duzo cellulitu (głownie na udach)....wiec ktoś moze zna jakiś sposób żeby go usunąc nie wydając tyle kasy na te wszystkie olejki???? POZDRAWIAM WAS WSZYSTKICH :))

4 dni to krotko zeby wyciagac jakiekolwiek wnisoski. ja mam juz kupione wszystkie skladniki-czekam na paczke z internety.na dzien dzisiejszy predzej spodziewam sie uczulenia niz redukcji celulitu:)

Gość KAROLINA lllll
daj strone na te sklepy internetowe :D

Gość KAROLINA lllll
A no dzieki ,dzieki:) a propo widze ludzie tu z całej Polski hehe ja OLSZTYN :):):)

Gość KAROLINA lllll
Normalnie jak patrze na ten cellulit to mnie szlak trafia ;/

ja nie mowie o swoim mialam juz jako nastolatka...poglebial sie ...ale po ciazy to juz masakra...:(wstyd bo nawet nie moge ubrac spodenek czy spodnicy w lato.jednym skutecznym sposobem usuniecia celulitu bylaby amputacja nog.chociaz zeby ten olejek zmniejszyl to cholerstwo.

szkoda ze my kobiety mamy ten okropny problem:(tez nie nawidze swojego cell...az szkoda gadac, raz jest go mniej,raz wiecej...tragedia..powracajacy koszmar i wieczna bitwa;/szkoda ze nie wynalezli nic co na prawde potrafiloby sie uporac z naszym problemem raz na zawsze-swiat bylby piekny:)Ale sadze ze nie zrobia tego, bo kupe kasy rynek straci-niestety;/

Gość doota_b1
cześć Celluzmora, ka jestem z Torunia i chętnie podzieliłabym się z Tobą kosztami za te olejki, które już zakupiłaś. jak chcesz, to się odezwij na meila - mój adres : dorotka_b1@op.pl

Gość atoki
Hej kochani, tak bardzo się ciesze, że znalazłam ten przepis na olejek cud, z tego co tu wyczytałam to ktoś też tutaj miał cudowną dietę 10-dniową. Chciałabym też się o niej dowiedzieć, a ja w zamian mogę z Wami się podzielić 3 minutowym odchudzaniem w formie ćwiczeń. Mój mail to atoki@tlen.pl Co do tego ćwiczenia 3 minutowego dziennie to powiem szczezre, że w moim przypadku nie dało to takich powalającyh efektów ale napewno trochę pomogło w raz z normalną dietą, polegającą na nie objadaniu się, ograniczeniu jedzenia itp. Ćwiczenia nie są proste jakby się wydawalo, mi zajęło z miesiąc za nim nauczyłam się ich prawidlow wykonywać, w formie i na poziomie utzrymać na jakim powinny być. Dzięki jeszcze raz za przepis na olejek ale nie zmaierzam tutaj opisywać tych ćwiczeń jak koleżanka bo różnie bywa, mogę przesłać na maila i mam nadzieję, że ktoś prześle mi szczegóły tej diety 10 -dniowej, Pozdrawiam