Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KK.........................

Cellulit Cud

Polecane posty

Gość Tymet
Witam! Ja również skusiłam się na zakup tej receptury i właśnie gromadzę wszystkie składniki, żeby ten cudowny olejek zrobić, ale obawiam się, że również dałam się naciągnąć, zaczynam powoli nie wierzyć w to, że ten cudowny olejek wogóle może działać. Jak zacznę tą cudowną miksturę używać to Wam napiszę, jakie są efekty, ale chyba na nic wielkiego nie mogę liczyć. Byłam naiwna, jedno pozytywne w tym wszystkim, że produkty można wykorzystać.

Hej dziewczyny, proszę prześlijcie mi recepturę na ten specyfik. Z góry dziękuję! Mój e-mail kornelia_stynwak@o2.pl

Gość FLOMASTER
Kolega FloMaster jak zapewniał tak zrobił, ale otrzymał trzy zwrotki. Poniewaz wysyłałem to w pakiecie to system nie pokazał mi kto nie otrzymał maila i prosiłem wczoraj aby osoby dotkniete tą sytuacją się odezwały, a ty milczałaś. U względniając powyższe wnoszę poprawkę. Sprawdź za chwilę skrzynkę.

moglabym rowniez prosic o recepture moj e-mail plastelinka08@wp.pl i rowniez dziekuje

Gość ddsdsdsdsd
Prosze przyslijcie mi ten przepis na maila: foczka500@wp.pl Z gory dziekuje.

patka.32@o2.pl mnie też pomóżcie :) do tego ta skóra taka blee żadne Vichy czy inne specyfiki na mnie nie działają :(

Gość FLOMASTER
Taki uzyskałem. A na ile starczy to nie wiem, zresztą jest to zalezne od wielokosci powierzchni i częstotliwosci stosowania. Zalecają dwa razy dziennie (rano i wieczorem) a jesli ktośą może to również w ciagu dnia. Informacja do pozostałych Pań. Zgodnie z wczorajszą deklaracją zrobiłem co obiecałem. W posiadaniu receptury jest teraz kilka Pań które jak sądzę chętnie się nią podzielą. Przepraszam ale muszę być konsekwentny. Pozwodzenia

jak widac panie juz chyba robia receptury ;D bo juz ich nie widac przed komputerami....wiec moglbys wyjatek jeszcze zrobic dla potrzebujacych pieknych pan ;D ???

Gość ddsdsdsdsd
ja też ładnei prosze. bo panie chyba nam już nie wyslą :)

Gość ddsdsdsdsd
moj mail to foczka500@wp.pl

Gość ja tez serdecznie poprosze
anna.sokolowska81@googlemail.com

Gość ja tez serdecznie poprosze
niewiem czemu tak wpisalo maila jest bez spacji pomiedzy literka s a literka k, dziekuje pieknie!

Gość ddsdsdsdsd
niestety ale chyba nie dostaniemy tego przepisu, szkoda.

wiedzialam dziewczyny to suki dla siebie tylko...a z innymi juz sie nie podziela??

Gość FLOMASTER
Cieszę się że jest Was kilka bo mam nadzeję że jak mnie wsadzą to chociaż jedna z Was mnie odwiedzi. Mam nadzieję, że przynajmniej jesteście pełnoletnie. Dajcie mi pół godziny bo z głodu padam na twarz. Ponieważ zrobię to naprawdę ostatni raz więc macie chwilkę na przesłanie namiarów. A jak już będziecie szczęśliwymi posiadaczkami cudownej receptury to nie zapominajcie o potrzebach innych.

Gość ddsdsdsdsd
to moj mail foczka500@wp.pl Jestem pelnoletnia. pozdrawiam i dziekuję.

oczywiscie dziekujemy serdecznie cieplutko bede pierwsza ktora cie odwiedzi ;D;D pokaze ci wtedy moj piekny tyleczek po zastosowaniu receptury ;D;D

Gość Kinky2007
FLOMASTER my tak ładnie Cię prosimy:) W Tobie ostatnia nadzieja. Proszę, proszę, proszę dla Ciebie to tylko chwilka. Na wymianę mam dietę 10 dniową odchudzanie na zawołanie, czyni cuda. Mój adres kornelia_stynwak@o2.pl Z góry Dziękuję i się zrewanżuję.

Gość FLOMASTER
A teraz oczekuję na podziękowania. Ewentualne reklamacje przyjmuję przez 15 min.

Gość Kinky2007
cześć marciaddd dziękuję Ci bardzo dostałam. Napiszę o efektach jeżeli będą :) Pozdarawiam

puf1313 napisz mi swojego maila bo go nie mogę znależć to Ci wszystko wyśle... niestety dopiero teraz mogłam siąść do komputera i dlatego nikomu wcześniej nie wysłałam. Nie jestem chamska i oczywiście z wszystkimi zainteresowanymi sie podziele wiedzą a kolegę FLOMASTERA już nie męczmy i tak jest święty i kochany że nam ten przepis dał :) jeszcze raz dzięki :) to czekam na maile zainteresowanych :)

podaje ewentualnie maila prywatnego, może bedzie prościej. martadol_1990@interia.eu :)

Gość Kinky2007
FLOMASTER dziękuję Ci bardzo. :)Dostałam e-maila. Napisz proszę czy olejki można łączyć w dowolnej kolejności? Jeszcze raz dziękuję, że poświęciłeś mi swój czas. Pozdrawiam Kornelia.:)