Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KK.........................

Cellulit Cud

Polecane posty

Gość palaca panna mloda
a dlaczego nie mozecie tego napisac tu????? co za sknery:O oto przepis: Olejek nalezy sporządzić wg poniższej receptury : 1/4 szklanki olejku z orzecha laskowego 1/4 szklanki olejku z jojoby 10 kropli olejku cynamonowego (z liści lub korzenia) 10 kropli olejku jałowcowego (Juniperus communis) 10 kropli olejku różanego 10 kropli olejku cyprysowego 5 kropli olejku pomarańczowego Gotowy olejek przechowywać w zamknietym pojemniku ( butelka, słoik) max przez 6 miesięcy. Przed każdym użyciem produkt wstrząsnąc do uzuskania jednolitej konsystencji.Stosować na świezo umyte i wymasowane ciało - 2 razy dziennie- rano i wieczorem. Olejek nalezy wmasować w newralgiczne miejsca w ilosci jaką wchłonie skóra.

Gość ddsdsdsdsd
Flomaster bardzo dziękuję.

Gość dziekiiiiiiiiidd
dzieki palaca panno mloda:) choc jedna normalna:)

Gość adelka 8078
DZIEKUJE PANNA:d:d:d

Gość loleczka
dzieki, wlasnie czemu nie mogliscie napisac tego tu wczesniej:O

domowy sposób Kawowe błoto: 4 łyżeczki kawy rozpuszczalnej, 1/6 szklanki wrzątku, 1 łyżeczka cynamonu, 4 łyżki kakao (gorzkiego), dowolny balsam antycellulitowy, bądź olej. Z kawy i wrzątku zrobić napar. Po ostudzeniu dodać resztę składników, wymieszać i nałożyć cienką warstwą na ciało. Owinąć folią, przykryć kocem i pozostawić na 30 minut. Po upływie tego czasu zmyć. Wmasować preparat antycellulitowy. Wykonywać 1-2 razy w tygodniu.

ponieważ w internecie nikt nie jest do końca anonimowy... a receptura i ta książeczka są objęte prawami autorskimi i jest zakaz ich rozpowszechniania. Przeczytajcie watek od początku a wszystko tam jest. Dlatego bezpieczniej było dla tego kto pierwszy to podał żeby rozesłał maile.....

Gość FLOMASTER
Witam Pannę Młodą. Pojechałaś po bandzie podając tę recepturę. W mojej ocenie przekazanie tych informacji na forum moze wiązać się z próbą reperkusji ze strony sprzedawcy, bo ja nie mam wątpliwości, że za tym interesem stoi ktoś większy niż Pani Celina i własnie ich wkurzyłaś. Analizując sytuację wydaje mi się jednak, że prawami autorskimi jak już wczesniej wspominałem objęta jest wyłacznie broszura a nie produkt, bo na to potrzebny byłby patent. O tym jednak sprzedawca nic nie pisze. W razie czego mam nadzieję, że zrobimy zrzutkę na adwokata. W każdym bądź razie potwierdzam, że Twoja informacja jest prawdziwa i zgodna z informacją zawartą w broszurce.

Gość palaca panna mloda
trudno, podalam aby dziewczynom bylo lzej, bo niektore tu pisza, ze nic nie dostaly. Receptura nie jest objeta zadnym patentem i nikt nie zabroni nikomu o niej pisac.

Mam książkę o różnych domowych kuracjach (bodajże KDC to wydało) i tam jest taki sam przepis z tym, że ma jeszcze witaminy w sobie. Książka kosztowała jakieś 12 zł... Tak więc nie tylko przepłaciliście ale i kupiliście coś co gdzie indziej można znaleźć :)

Gość ddsdsdsd
Ja dostałam, Flomaster jest bardzo konkretny i życzliwy, jeszcze raz dziękuję.

Gość palaca panna mloda
nioch nioch no i macie swoje przepis, ktory jest i w innych książkach:O

Gość FLOMASTER
Czy ktoś może mi powiedzieć jak trafiłyscie na trop tego olejku. Bo ja niestety nie pamiętam. Siedziałem wieczorem przy komputerze po paru piwach i przeglądałem jakieś stronki, po czym nagle natknąlem się na rewelacje dotyczące celluli cud. Ponieważ moja żona tak jak większość z was walczy z tym problemem postanowiłem zgłębić temat i trafiłem na to forum. Ze wzgkędu na to że wszyscy wiedzieli tyle co ja postanowiłem kupić tę broszurkę. W ciagu kilku godzin zrobiło się całkiem ciekawe kółko dyskusyjne, ale nikt tak naprawdę nie miał żadnych doświadczeń. W związku z powyższym ponieważ przynajmniej część z nas kupi i zastosuję tę kurację spróbujmy utrzymać kontakt w celu wymiany informacji. W poniedziałek w wymianie zdań pewnie zastąpi mnie zona bo mam swiadomość, że nie jest to najlepsze miejsce dla faceta.

Gość ddsdsdsd
Jak tylko zacznę uzywać, to napisze swoje opinie. Chyba kupie te olejki i będę probowac, chcoiaż tak średnio w to wierzę, że to tak zadziała w 14 dni, ale kto wie. Nie mam dużo do zwalczenai ,więc może się uda.

No ja się nie pochwalę efektami bo callulitu nie mam :P Recepturę skojarzyłam, bo dla koleżanki kiedyś szukałam, ale ona chyba poprzestała na spisaniu tego ode mnie i nie stosowała w końcu.

Ja dostałam informację o tym olejku na maila. Chyba z racji tego, że kupiłam wcześniej w taki sam sposób dietę...

Widzieliście wy wogóle ceny? Wg jednego sklepu internetowego: olejek z jojoby - 100 ml -34,26 olejek cyprysowy - 14,59 Olejek pomarańczowy - 10,55 Olejek różany - 2ml - 127,15 olejek jałowcowy - 34.05 Razem: 220,60 A to nie są wszystkie olejki, i nie mają jakiejś dużej objetości...

Famme fatalle -> gdzie Ty znalazłaś takie ceny?? Ja za wszystko zapłaciłam niewiele ponad 100 zł.... olejek różany "127,150???" ja zapłaciłam około 30 zl za 5ml a za 10ml jest niecałe 50 zł, cyprysowy około 9 zł, z jojoby 100ml 16,50, jałowcowy 7ml około 6 zł.... naprawde nie wiem skąd u Ciebie te ceny... chociaż ja uważam że 100 zł to też dużo i jeszcze nie wiadomo czy to wogóle zadziała....

Gość cuuuddooo
Ja Wam podam moj sprawdzony przepis na celulit.Olej arganowy,fusy z kawy,sproszkowany zenszeni to wszystko.Wcierac zawsze rano po prusznicu.Pozniej splukac woda i ok

HALLO CZY MOZE MNIE KTOS POKIEROWAC NA FORUM,CHODZI MI O PIERSI SILIKONOWE MAM PARE PYTAN PONIEWAZ MAM ZABIEG ZA PARE DNI PROSZE POMOŻCE I PRZEPRASZAM ,JAK PRZESZKADZAM JESTEM TU NOWA

Witaj PINKGIRLPLAYBOY1 :) najlepiej to kliknij na szukaj i wpisz po prostu silikonowe piersi i na forum chirurgia plastyczna. Myśle że tam znajdziesz wszystko co Cię interesuje :) ;)

Gość sisiaa
witam! Nigdzie nie mogę dostać tych olejków może ktoś powie mi gdzie mogłabym je zakupić lub poda jakiś konkretny sklep internetowy. Z góry dziękuję.

Gość Wiola85
Ja tez bardzo proszę o ten przepis po porodzie nic mi nie pomaga moze to cos da BARDZO WAS PROSZĘ wioleta.turbanska@op.pl

Gość Wiola85
Przepraszam teraz widzę ze przepis jest zrobię i napisze czy działa .Powodzenia:)

I jak kobitki ten olejek sie sprwuje??probowalyscie juz, widac jakies efekty??jak dla mnie to pic na wode tj i reszta tego typu rzeczy na cellulit, niestety:(

Gość Lila3285
hej ludziska:-) jesteście świetni. Czytam i czytam co tam popisaliscie i juz was lubie., Zastanawialam sie nad kupnem tego przepisu i bardzo sie ciesze ze zznalazl sie ktos kto Go podał :) Cza kupic i sprawdzic:) piszci o efektach laski.!!!

Gość Lila3285
Wiem wiem jest 5 rano nikogo nie ma .. ale co z tego:) Mam zespol niespokojnych nog i nie umiem spac :)))))))) to taka smieszna choroba

Gość Lila3285
Wiem wiem jest 6rano nikogo nie ma ,ale niespie juz od 4.. Mam zespol niespokojnych nog i nie umiem spac :)))))))) to taka smieszna choroba

Gość Lila3285
ale jeszcze wazna rzecz.... w jakich proporcjach te olejki .. zeby bylo np kazdego po 10 ml? czy jak? hmmmm ciekawe gdzie ja to kupie.... :/ pomocy

Gość celluzmora
ktos stosuje ten olejek?