Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KK.........................

Cellulit Cud

Polecane posty

Hej czy ktoś mógłby mi zdradzić jakie są składniki tego cudownego olejku?Byłabym bardzo wdzięczna:)

a czy to faktycznie działa? któraś się już przekonała?jesli tak to prosze napiszcie cos na ten temt...z gory dziekuje:)

Gość betic
na wakę z celulitem swego czasu wydawałam upe kasy i niestety msze stwierdzic że nie pomogły ani troche jedynym sposobem jest zrzucic pare kilogramów ale tez nie jest on skuteczny w 100%

niech chociaż jedna osoba powie że ten olejek naprawdę działa i że jest zadowolona z efektów i że warto w niego zainwestować....albo niech ktoś opowie o innych "skutecznych" sposobach w walce z tym koszmarnym problemem...błagam....

Gość atoki
ja od kogoś słyszałam, że dobra jest szczotka ryżowa zamiast szorstkich gabek i tego typu rzeczy; powiem ogólnie walka z cellulitisem powinna się odbyć na wielu płaszczyznach dieta, ćwiczenia, kosmetyki, masaże itp i i tak nie masz pewności czy uda się osiągnąć nie wiadomo jakie efekty bo można tez być obciążonym genetycznie no ale chyba to wszyscy wiemy , chciałam tylko w ten sposób przypomnieć,że jest to ciężkie do zwalczenia i tzreba dzaiałać na różnych frontach..

Gość monika-monika
niestety to kit, przetestowałam ten olejek (na szczęście większość składników i tak miałam, więc nie straciłam zbyt wiele). Nie działa - celulit nie zmniejszył się ani trochę. Jest to podobna wtopa, jak i trzyminutowe odchudzanie, które chyba pochodzi od tej samej osoby, używającej tylko różnych pseudonimów. Nie dajcie się nabrać dziewczyny, bo szkoda kasy i czasu.

potwierdzam olej nic nie daje-kasa wyrzucona w bloto.jedynym preparatem po ktorym widzialam efekty to termoaktywny koncentrat wyszczuplajacy na cieplo bielendy-kosmetyk profesjonalny.fajne sa tez kosmetyki 3d cellulit evelinetez troszke minimalizuje.

Dziewczyny! Kupiłam receptę na pozbycie się cellulitu od tej pani dokładnie 21 czerwca. Dzisiaj, po tylu dniach mogę Wam szczerze powiedzieć, że ten cudowny olejek....nie zmniejszył mojego cellulitu nawet o 1%. Z każdym dniem byłam coraz bardziej załamana, jeśli chodzi o tą sprawą, bo dwóch tygodniach zrozumiałam, że to był po prostu pic na wodę, nie mogę uwierzyć, że tak się dałam nabrać...no cóż, ale tonący brzytwy się chwyta ;P Napisałam dzisiaj do tej Celiny e-maila, zobaczymy, czy chociaż zwróci mi pieniądze... NIE POLECAM absolutnie, chyba ze chcecie wydac tyle kasy żeby nawilżyć skórę ;) pozdrawiam

Dzięki dziewczyny teraz na pewno nie zakupie składników na ten niby cudowny olejek....troche poszperałam w necie i wyczytałam ze na cellulit dobry jest aloes trzeba troche poczekac na efekty ale podobno dziala uzywano go w dawnych czasach jako domowe sposoby zwalczania cellulitu bo przeciez gdy nasze babcie czy prababcie byly mlode nie bylo tych wszystkich kremow....oto przepis na mseczke aloesowa: 18 liści aloesu miażdżymy je i mieszamy z odrobiną mąki ziemniaczanej aż powstanie gęsta papka po nałożeniu owijamy ciało folią aluminiową po około pół godz.zmywamy zimną wodą

ja np.też 2 razy w tygodniu robie peeling z fusów z dodatkiem łyżki cukru i odrobiną oliwy lub oliwki dzieciecej a co dnia robie peeling z oliwki dzieciecej i soli i powiem wam ze cellulit nie znika szybko ale jest go widocznie mniej i skora po tym jest rewelacyjna do tego pocieram miejsca z cellulitem kostkami lodu i robie naprzemienne natryski zimna i ciepla woda do tego ograniczam spozywanie kawy i soli bo od wewnatrz nam szkodza ale od zewnatrz bardzo pomagaja

ja np.też 2 razy w tygodniu robie peeling z fusów z dodatkiem łyżki cukru i odrobiną oliwy lub oliwki dzieciecej a co dnia robie peeling z oliwki dzieciecej i soli i powiem wam ze cellulit nie znika szybko ale jest go widocznie mniej i skora po tym jest rewelacyjna do tego pocieram miejsca z cellulitem kostkami lodu i robie naprzemienne natryski zimna i ciepla woda do tego ograniczam spozywanie kawy i soli bo od wewnatrz nam szkodza ale od zewnatrz bardzo pomagaja

mam tez przepis na maseczke z bluszczu; 10 liści bluszczu i olejek migdałowy bluszcz zalewamy okolo pol litra wrzatku i pozostawiamy na 20 min. nastepnie oddzielamy liscie od naparu liscie bluszczu miksujemy ze 100 ml olejku migdalowego az powstanie gladka gesta masa nakladamy ja i po okolo pol godz.zwymawy pod strumieniem zimnej wody

hej marciaddd , jestem też zainteresowana zarabianiem przez internet. Jak mogę prosić wyślij mi email na klaudus31@wp.pl

Gość myszeczka44
ze wszystkich sposobów pozbywania się celulitu przez ostatnie lata najlepsze rezultaty daje zabieg nazywany kriosauna- stosowałam go z zupełnie innych powodów, ale przy okazji bardzo znacząco zmniejszył mój celulit - po 12 zabiegach prawie znikł. Zabieg niestety jest bardzo nieprzyjemny - na 1-3 min. wchodzi się do kapsuły, gdzie panuje temp. -140 st. i mówię wam, że jest tak potwornie zimno, że można zwariować. No ale gdyby likwidacja celulitu była taka prosta, to po świece chodziły by tylko panie z jędrną skórką... przy okazji dodam, że pani Celina twierdzi, iż olejek celulit cud ma być niby super skuteczny w przeciwieństwie do kremów, które działają tylko na wierzchnią warstwę skóry. W rzeczywistości olejki wnikają tak samo płytko jak i kremy. Nie dajcie się naciągnąć.

Kofeina zwalcza KOFEINA ZWALCZA CELLULIT Moja walka z cellulitem zaczęła się dwa tygodnie temu.Zaczęłam od nacierania się mocną kawą z ekspresu i olejem kokosowym .Nie było to wygodne więc zrobiłam mocną kawę z 12 łyżeczek w ekspresie a następnie odparowałam ją w szerokom garnku do 5-6 dużych łyżek .Dodałam oleju kokosowego ,6 kropli olejku cynamonowego i 20 kropli olejku jałowcowego .Jest to brudna sprawa .Ubierałam starą podkoszulkę, stare leginsy a po godz mogłam się umyć .Po tyg zauważyłam niewielkie efekty ale kofeina z kawy ma skutki uboczne i zaczął się ból żoładka i serca.NIE POLECAM TEGO.W internecie znalazłam coś lepszego i nie mającego skutków ubocznych.Jest to ekstrakt Guarany 22 % kofeiny /rozp w wodzie /Działa na trzech poziomach 1 - działa silnie przeciw lipogenezie 2 - pobudza lipolizę czyli zapobiega tworzeniu się tłuszczu 3 - udrażnia naczynia krwionośne ,cellulit jest często związany z zaburzeniami krążenia /rozszerzone naczynka/ Podobno jest napój z Herbapolu z Guarany- można się tym posiłkować przy smarowaniu .Guarana ,parę olejków i jakiś nośnik/ja stosuję olej kokosowy bo jest tani 400g-13zł w sklepie Eko/ i mikstura gotowa .Ta kuracja też jest brudna -Guarana ma kolor kawy. UWAGA -- oleje : paczulowy, jałowcowy ,cynamonowy /ten ostatni działa poronnie/ ni są wskazane dla kobiet w ciąży.Jałowcowy nie jest wskazany dla dzieci . Dzisiaj kupiłam dla córki składniki do silnie działającej mikstury /ponieważ nie chce tej brudnej kuracji / którą można znaleźćna www.ForumEzo.pl Jest to niedroga kuracja 90 % dostałam w aptece najdroższy był olejek w mydlarni kminkowy za 21 zł W aptece zapłaciłam 30 zł Mikstura jest mleczkiem nie tłuszczącym a po posmarowaniu się nim zapach znika po 20 min.Jeśli nie znajdziecie tego przepisu to go podam.Pozdrawiam. cellulit

Flomaster bardzo Cie prosze czy mógłbyś mi też wysłać tą recepturę, lub ktokoliek z was blagam!!! martunia0210@o2.pl

Flomaster proszę Cie bardzo czy mógłbyś mi również przesłać tą recepturę, z góry dziękuje:) martunia0210@o2.pl

Gość sasssssssss
receptura jest podana chyba na 2 czy 3 stronie tutaj :)

Gość monika-monika
wiecie co, ja myślę, że chyba pozbycie się celulitu jest praktycznie niemożliwe - skoro mają je niemal wszystkie kobiety, nawet te najzgrabniejsze i najbogatsze, to chyba coś w tym jest. Polecam obejrzenie na youtube filmiku "celebrities with cellulite" - można się szybko wyleczyć z kompleksów, kiedy okazuje się, że nawet najbardziej znane modelki i aktorki też mają celulit a ich piękne, gładkie i jędrne ciała na zdjęciach to efekt obróbki w photoshopie. Może czas po prostu go zaakceptować jako coś normalnego u kobiet. Warto dbać o zdrowie,uprawiać sport, zdrowo się odżywiać, ale nie dajmy się zwariować!!! Tylko nabijamy kasę cwaniaczkom takim jak Celina (sprzedająca "cudowny" olejek) i innym szarlatanom, którzy na swych "rewelacyjnych" pigułkach i kremikach zarobili krocie.

marciaddd - ja tez poprosze o przeslanie maila z metoda zarabiania przez internet..wlasnie bezrobotna jestem;/ Agulka_1986@interia.pl

alutka 2 jeśli używasz liści aloesowych to po ścięciu ich musi wypłynąć cały żółty sok bo jest trujący .Wtedy możesz bezpiecznie ich używać .Miąż aloesowy jest doskonałym nośnikiem ponieważ głęboko penetruje w głąb skóry prócz tego również ją odżywia.Zawiera ponad 200 składników.Ale po co się tak męczyć .Można kupić galaretkę aloesową 85 % firmy Forever do tego dodać parę olejków i gotowe .Ale ta kuracja nie jest tania .Dziewczyny nie świrujcie na stronie www.ForumEzo.pl podany jest bardzo dobry przepis na mocną miksturę na cellulit .Stosuję ją zanim zamówię guaranę.Do pozbycia lub zmniejszenia się tego defektu potrzeba długiego czau i dyscypliny 3 miesiące a nawet dłużej.Nie ma cudownego leku na to-- potrzebny jest czas.Pozdrawiam

Gość mili66
Hej dziewczyny! Jestem jedną z dziewczyn, które nabrały się na ten cud olejek :-( niestety nie działa tak jak myslałam jedynie skóra jest po nim gladsza. Mam pytanie do panna_aleksandra!! Czy dostałaś zwrot pieniędzy i ile na nie czekałaś? Ja mam czekać niby od 7-14 dni na zwrot. Dziewczyny ja codziennie robie zwykłe przysiady 2 serie po 50 razy. Fakt przez 3 dni miałam zakwasy ale teraz jest lepiej i uważam że te przysiady lepiej zadziałały niż ten cud olejek, gdyż moja skóra na udach stała się bardziej jedrna a pośladki mniejsze. Nie wiem czy to jest dobry sposb na pozbycie sie cellulitu ale uwazam ze jesli dolaczy sie do tego jakis stosowny krem czy peeling to moze zadziala wtedy cud. Pierwszy raz dałam sie oszukac i mowie Wam dziewczyny stwierdzam ze nie ma srodkow na pozbycie sie tak od zaraz cellulitu nalezy cwiczyc i tyle bo Skórka pomarańczowa to problem tkanki łącznej i skóry, a nie komórek tłuszczowych.Chcesz pozbyć się cellulitu powinnaś dostarczyć swemu organizmowi wody, która potrzebna jest komórkom naszego organizmu, a także wzmocnić tkankę łączną dostarczając jej odpowiednich substancji odżywczych. dlatego nalezy sie lepiej odzywiac pic wode wzmocnic organizm witamina c i e i podobno sok z burakow i ogorki sa dobre. Po prostu nalezy ograniczyc picie alkoholu i jedzenia tluszczu. Mysle ze to zadziala. Wiec dziewczyny odpowiednia dieta plus regularne cwiczenia to jest w tej chwili moc cel na pozbycie sie cellulitu. Pozdrawiam was serdecznie!!!

Ja podobny przepis dostałam od masażystki do której chodzę. Ona do masażu antcelulitowego używała oleju z alg (macerowane algi w oleju). Ponieważ nie mogła mi go sprzedać, podała przepis i adres sklepu w którym mogę kupić składniki. Wcieram go raz dziennie na noc, a wcześniej robię sobie peeling szczotką z rossmana (włoski ścierają zbędny naskórek a wypustki masują skórę). Do tego raz na tydzień robię body wraping z alg, olejków eterycznych i wody kwiatowej. Nie stosuję diety, ale raczej odżywiam się zdrowo, i nie chcę chudnąć. Lubię moje krągłości:D W przepisie jest olej z alg, olejek cynamonowy, grejpfrutowy i olejek różany wiec składniki są podobne. W każdym razie na mnie działa to bardzo dobrze. Skóra jest napięta i jędrna, a nierówności są już całkowicie wygładzone. Dodatkowo mieszanka pięknie pachnie! Na początku wydawało mi sie ze skóra jest strasznie tłusta po zastosowaniu, ale na lekko wilgotne ciało już wsmarowuje się świetnie.

Gość no to może spróbuj
spróbuj może słynnego peelingu kawowego, tu przepis: http://www.zaradni.pl/porada/1603,jak_zrobic_peeling_kawowy naprawde skuteczny

Witam! Przeczytalam Wasze powyzsze dyskusje a odpowiedzi wziaz brak. czy slyszalyscie o tabletkach Celinea? Czy ktos je stosowal? Zamierzam je zakupic, ale nigdzie nie ma ich skladu? Z moich doswiadczen warto tez korzystac z lampy Bioptron z tym,ze to droga impreza. Regularne naswietlanie zmniejsza cellulit, z tym, ze obecnie mam tylko te najmniejsza i brak mi cierpliwosci i czasu do naswietlania calosci, ale nosze sie z zamiarem zakupu tej wiekszej. jesli ktos nie ma barier finansowaych polecam. Nie tylko na cellulit , ale na wiele innch dolegliwosci. A jak sie zbierzecie w jednej miejscowosci , mozecie zrzucic sie na to cudo i korzystac w kilka osob. Pozdrawiam PS wiele informacji mozna znalezc na stronie Zeptera

Gość megacellulit
Cześć Dziewczyny:) Nie dajcie się nabrać na te tabletki na cellulit - CELLINEA!!!! Poczytałam sobie troszkę tu i tam na ten temat i doszłam do wniosku że to jedno wielkie oszustwo!! Te tabletki mają identyczny skład co CLA z Zieloną Herbatą, nawet sposób ich "zażywania" jest taki sam: "1-2 kapsułki 2 razy dziennie - po śniadaniu i na ok. 30min przed aktywnością fizyczną"!!! Różnica jest tylko w cenie!!

a czy któras z Was uzywała Inneov? na forach jest bardzo duzo pozytywnych komentarzy i opinii na jego temat

Gość biochemik
Oczywiście,że to ściema z tym olejkiem. Czytajcie drogie Panie regulamin, tej strony. Sprzedawca nie daje żadnej gwarancji itd

Biochemiku, Ściema polega na tym że wmawia się kobietom że jest to unikalna receptura i że nie trzeba nic więcej robić. Prawda jest taka ze ten produkt biorąc pod uwagę jego skład, bardzo intensywnie (oczywiście jak na kosmetyk aplikowany na powierzchnię skóry) wpływa na procesy drenażu skóry i wydalania toksyn z miejsc zaatakowanych cellulitem oraz ujędrnia. Analizując skład zawiera bardzo dużą ilość substancji aktywnych które w kosmetykach sprzedawanych w sklepach są w takiej ilości żeby pochwalić się na opakowaniu czy w reklamie. Prawdę mówiąc to te substancje (np. olejki eteryczne) mają podobne działanie (akurat te wymienione w przepisie). Baza jest bardzo dobra, a ponieważ nie jest uzyskiwana syntetycznie witaminy z olejku są lepiej absorbowane bo naturalne. Kluczem jest jakość. Spokojnie jednak można zakupić tylko olej z orzechów laskowych i dodać do niego wybrane dwa olejki z całej "magicznej" listy, zamiast wszystkich. Na tym polegał chwyt Pani która sprzedawała jedną recepturę. Kiedy podajesz więcej składników wydaje się ze to zadziała lepiej. tym wypadku olejki nie wchodzą ze sobą w jakąś szczególną synergię. Jeśli dodamy do tego trochę ruchu i pod prysznicem masaż ciała to efekty będą z pewnością. O wiele trudniej jest się pozbyć rozstępów, ale w tym roku przekonałam się że i to da się przynajmniej spłycić i rozjaśnić, bez ogromnych wydatków. Aha i nie dzieje się to w miesiąc, ale po 1,5-2 m-cy już powinny być rezultaty widoczne gołym okiem.