Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KK.........................

Cellulit Cud

Polecane posty

Gość KK.........................

Czy ktoras z Was juz to stosowala ? Macie moze recepture zeby zrobic sobie ten olejek ?

Gość bulinkaL
no własnie ja też o to pytam bo nie wiem czy nie to działa a już stosowałam rożne papki ;)

Gość djaleksja
mnie też bardzo on interesuje... może ktoś zechce podzielić się recepturą?

Gość berszka
Dokładnie, ja też bym chętnie się dowiedziała co wchodzi w skład... W sumie to byłam w trakcie przelewu za tą magiczną recepturę, ale mój bank nie przyjął danych podanych do przelewu.... dziwne. w ogóle jeśli chcecie płacić przelewem to trzeba zrobić przelew międzynarodowy...

Gość świnka chudzinkaaa555
napiszcie coś więcej,to jakiś przepis który się kupuje?

Gość djaleksja
Tak. na stronie cellulitcud.pl, ponoć olejek można łatwo zrobić w domu i jest naprawdę skuteczny. Cena to 47 zł. Gdyby nie to, że jestem totalnie spłukana skusiłabym się. Może jakaś zrzuta?

Gość tomich
witam, wlasnie zrealizowalem przelew, zobaczymy co z tego bedzie. za niewielka doplata zamowilem rowniez jakis super cod co ma przyspieszyc wszystko z 14 na 7 do 9 dni.. poinformuje o terapi, ktora moja narzeczona mam nadzieje przetestuje

Gość tomich
zakupilem i faktycznie dostalem recepture zrobiona w pdf calkiem ladna;) o efektach poinformuje o ile rzeczywiscie sie sprawdza jak nie to tez napisze co by nie naciagali innych osob

Gość tomich
Ta książeczka jest objeta prawami autorskimi i juz na pierwszej stronie, grożą wytyczeniem procesu za udostepnienie badz rozpowszechnianie. Internet nie jest zupelnie anonimowym zrodlem wiec wole sie nie narazac. Skladnikami sa same olejki, ktore nalezy prawidlowo ze soba polaczyc. Co do skutecznosci napewno przekaze w 100% prawdziwa opinie :)

Gość tomich
co do przelewu bo widze, ze temat zostal poruszony powyzej to ja nie mialem, zadnego problemu, mam konto w pekao s.a. po kilku minutach od realizacji otrzymalem dostep do pobrania plikow z receptura, to zaden przelew miedzynarodowy przelew byl robiony na rachunek bankowy pekao w katowicach

Gość Ja kupiłam od nich diete
i tez grozili a jednak mimo mojego podzielenia się nic się nie stało

Gość Marta22111992@interia.pl
ktoś może podać te składniki?

Gość też bym prosiła

hej dziewczyny. Ja też własnie borykam sie z cellulitem :( nigdy nie spodziewałam sie ze może mnie ten problem kiedyś dotknąć bo mam 175 cm wzrostu i waże niecałe 55 kilo. Ale nie wiem czemu przytyłam na zime 3 kilo a teraz znowu schudłam do swojej wagi i pojawił sie tem okropny problem :( wstydze sie nawet swojego faceta :( przypadkiem trafiłam na strone cellulit cud. Zastanawiałam sie czy to mozliwe zeby był taki efekt, bo zawsze jak coś kupowałam to tez gwarantowali super efekty. Teraz jest lato i wstydze sie wyjść na plaże a na poczatku sierpnia jade nad morze. Mam chęć wypróbować ten olejek ale jestem teraz kompletnie spłukana. a a jeszcze do tego boje sie ze to znowu podpucha..... Błagam dziewczyny podzielcie sie tym przepisem!! uratujcie mnie... Jak nie na stronie to mogę podać gg albo maila.....Może bede sie mogła jakoś odwdzięczyć. Mam nadzieje że któraś z was poratuje mnie!!

Ja tak samo jak poprzedniczka bardzo bym prosiła o podzielenie się recepturą, również miałam ja kupić ale tak wyszło, że kupiłam dietę odchudzanie na zawołanie i turbo wn i już nie mam środków finansowych na ten zakup, a bardzo mi zależy na pozbyciu się cellulitu, próbowałam już chyba wszystkiego, nie wiem co mam robić:(

Gość FLOMASTER
Witam. Jestem posiadaczem cudownej receptury ale jakoś nie mogę łączyć się do dyskusji. Mam nadzieję, że nasze wypowiedzi nie są cenzurowane.

Gość FLOMASTER
Ok. Jednak poszło. Jak już wspomniałem nabyłem dziś cudowną recepturę, poniważ uznałem, że 47,50 zł to nic przy fortunie jaką już wydalismy z żoną na rózne specyfiki krajowe i zagraniczne. Mam jednak wrażenie, że jesteśmy w gronie wielu tysięcy zdesperowanych ludzi, którzy w swej naiwności podobnie jak łysi, otyli czy też obdarzeni małymi przyrodzeniami szukają złotego środka, który tak naprawdę nie istnieje. 47,50 zł x 1000 osób (a jest ich przecież wielokrotnie więcej) to wartość średniej klasy samochodu. Jesli jest któś kto już zakończył tę kurację i może potwierdzić lub zanegować cudowne właściwości środka powinien to jak najszybciej zrobić, dla dobra nas wszyskich.

No efekty niestety nie wiemy bo jak narazie próbujemy poprosić kogoś o przepis na ten olejek bo niestety ale cienko z funduszami i nie mamy za co go kupić. Może mógłbyś podzielić się z nami przepisem... jest nas tu wielu, którzy chcieli by go poznać.

Tak, wiesz napewno jak uciążliwy może być cellulit:( Jestem pewna, że my też moglibyśmy się jakoś odwdzięczyć, wymienić się jakoś albo cos...

Gość FLOMASTER
Nie czytałem jeszcze warunków dotyczących ochrony patentu i praw autorskich, zresztą nie wiem czy rzeczywiście produkt ten może być w ten sposób chroniony. Pomyśl jak to zrobić żeby uniknąć ewentualnych konsekwencji. OK. pólnocy znajdę trochę czasu żeby poczytać tę broszurkę. Reasumując nie widzę problemu ale w internecie jak już ktoś wczesniej zauważył nie jesteśmy anonimowi.

Sama nie wiem.... jeżeli jest tego dużo to może mailem.... bo na forum nie podaje sie takich rzeczy ale na prywatnego maila nie ma problemu lub ewentualnie gg czy skaype. Co wolisz.... Ja sie dostosuje. Podam Ci co Ci wygodniej. Ratujesz mi życie..... Bede baaaardzo wdzięczna. Mało kto jest bezinteresowny....:)

Gość FLOMASTER
O.k. jakoś to zrobimy, ale daj mi trochę czasu bo rano mam ważne spotkanie a jestem w przysłowiowej d... . Sam jestem ciekaw czy to choć trochę działa bo mam już dość corocznego, rytualnego wręcz jęczenia żony, które zaczyna się wraz z pierwszymi wiosennymi promieniami słońca.

Jezu jesteś wspaniały.:) to mój mail: martadol_1990@interia.eu kiedy bedziesz miał czas to nam wyslij :) z góry dziękuje :*

Gość emmkss
kasia_m_k@op.pl to ja tez poprosze, chociaż nie wierze w to cos, moze jednak warto sprobować i tak sie wydaje tyle kasiory na te kremy wszystkie

Gość ja tezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
poprosze sexy_darling18@o2.pl dziekuje :)

Gość tez prosze
dorotka.losiu@op.pl i bardzo dziekuje:)

Gość FLOMASTER
Jestem ponownie, mądrzejszy o lekturę otrzymanej broszurki. Wg mnie ohrona praw autorskich dotyczy wyłącznie wydawnictwa a nie samego produktu. Olejek nie jest objęty żadnym patentem co niestety potwierdza moje obawy, że to lipa ukierunkowana na wyciągnięcie kasy od takich jeleni jak my. No cóż, nadzieja matką .... . Wrzuć mi swój adres mailowy i zdjęcie (najlepiej Twojego celulitu) a staniesz się szczęśliwą posiadaczką upragnionej mikstury. P.S. adres który wyświetlił się przy moim pierwszym wejściu na forum jest nieprawidłowy więc prosze abyś z niego niekorzystała.

Gość tomich
sprawdzilem te olejki srednio zakup ich wszystkich oscyluje w granicy conajmniej 100 zł. Moja kobieta podchodzi do tego sceptycznie i nie wiem czy w ogole sprobuje...Może troche sie napaliłem ale coz probowalem. Przeczytajcie uwaznie regulamin, dopoki go nie przeczytałem wszystko okazywało sie piekne ale tam jest sprostowanie napisane duzymi literami, ze wcale ten srodek nie gwarantuje działania... i to mnie zastanowilo...