Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dimeloo

14 lat róznicy.. czy to az tak duzo ?:(

Polecane posty

Gość dimeloo

zakochałam się :( zakochałam się jak nigdy do tąd :( lecz on i ja. miedzy nami jest duża różnica wieku. Ja mam 15 lat. on ma 29. Cholera jasna :( :(

Gość czy sa...
matko :O

Gość dimeloo
no matko matko :O :O :(

Gość czy sa...
przeciez ty dziecko jestes zaden powazny facet w tym wieku cie nie zechce :O jak bedzie chcial dzieciaka to sobie zrobi :D

Gość dimeloo
i co ja mam teraz zrobic.. niekt sie juz nie wypowie? :O nie wiem co robić.

Gość elisska
no tragedia..:D 15 i 29..widac nie pisane wam:) 20 i 34...ale czy on bedzie czekał:P tego nie wiem...za wczesnie sie w zyciu spotkaliście..:P chyba pedofilem nie jest...bo jestes dzieckiem...

Gość elisska
albo nie w tej epoce... związki 15/16 latek z panami w tym wieku 29/30 i wiecej były modne..1000 czy tam 200 lat temu;)

Gość dimeloo
tyle ze ja nie w odroznieniu od innych nie jestem dzieckiem . Wypracowałam sobie szacunek u innych, kazdy mnie dostrzega jako dojrzała dziewczyna, wiec nie kojarzcie mnie odrazu z jakimis słitasnymi nastolatkami :O

Gość dimeloo
dziwnie to wygląda jak razem udziemy ;D wiem,nie jestem swiecie przekonana ze bedzie ze mna do konca zycia ;) wczesniej czy pożniej znudze mu się :( Ale jak na razie nie widze niczego innego poza nim.

Gość czy sa...
ale i tak jestes dziecko bo masz dopiero 15 lat i nikt cie inaczej nie skojarzy,apropos te slitasne nastolatki maja wiecej rozumu od ciebie bo nie mysla o zwiazku ze starszym(tak straszym) od siebie facetem tylko o innych bzdurach jak to nastolatki...wiec dojrzalosci u ciebie nie widze zadnej.wypracowala sobie...dziecko co ty wiesz o wypracowaniu szacunku czy czegokolwiek...szkole skoncz lepiej bo wyrosniesz na naiwna slitasna idiotke jak tak dalej pojdzie...:O

Gość dimeloo
w sumie to on nie wiem ze ja mam 15 lat, powiedziałam mi ze mam 17, :( bo na tyle wygladam.

Gość aqaaaaaaaaaaaaaaa
tak, WSZYSTKIE nastolatki piszą ze są dojrzałe jak na swoj wiek i w ogole inne niz wszystkie inne :D 🖐️

Gość akacyjka
powiem Ci tak: przy takich latach jakie oboje macie to baaaaaaardzo duzo :/ aczkolwiek mój partner też jest odemnie 14 lat starszy :) z tym że ja też jestem już nieco większa niż Ty ;) tego kwiatu pół światu, także głowa do góry... albo poczekaj minimum z pięć lat

Gość elisska
niektóre osoby są dojrzałe jak na swój wiek..ale to raczej w tym wieku 16, 17.. nigdy 15 latek/tka....chociaż już wtedy to widac..np w poglądach..życiowych politycznych religijnych..itp..ale to się kształtuje..dopiero

Gość dimeloo
czy so -- co ty o mnie wiesz, i o moim zyciu, orównujesz mnie do typowych zachowan ludzi. a nie kazdy jest taki sam., wierz mi. (mam wiecej rozumu niz nie jeden przecietny dojrzały cżłowiek) ;/

cóż za skromność :classic_cool: :D Czy tak trudno przyznać rację starszym? Wiesz, jednak z wiekiem przychodzi wiele doświadczeń, wiec nie mów że masz więcej rozumu niż starsi, ja bym tak o sobie nie powiedziała

Gość czy sa...
no wlasnie widac to po tobie :D mysl o szkole lepiej dziecko a nie o facecie ktory chwilowo nie ma z toba zadnej przyszlosci :D i jesli jest madry to cie nie zechce.no chyba ze lubi naiwne nastolatki balamucic.a za tydzien przeczytamy wykorzystal mnie i porzucil a ja tak go kocham i boje sie ze jestem w ciazy buhahaha :D :O nie badz naiwna dziewczyno bo slabo znasz zycie :O

Gość czy sa...
mintaja fajny kon,jak sie wabi? :D

Ja jestem z facetem starszym o 13 lat. A poznaliśmy się, jak miałam 17.

Gość dimeloo
akacyjka- dziekuje za miłe słowa, ja popsortu nigdy wczesniej nie zakochałam sie w mężczyznie , powyzej 25 lat :( to jest dla mnie naprawde trudne przezycie, bo nie wiem co robic :( jesli chodzi o dojrzałosc, hmm.. wiecie.. miałam trudne dziecinstwo które kazdego dnia uczyło mnie dyscipliny oraz dojarzłego zycia,(wychowywałam sie wsród dorosłych).. wy myslsicie ze teraz kazda rodzina jest taka w jakiej wy zyjecie czyli nie ma sie kar za nic, nie ma sie zadnych konsekwecji. ale u mnie tak nie ma, moja rodzian zyje w dawnych czasach, gdzie bito dzieci za kazdy zły uczynek, uczac dyscypoliny itp... ale po co jak mam opowiadac o moim cholernym zyciu..:O

Gość prowo kretyńskie :PPPPP
albo debilka topa załozyła ,jak jestes dorosła zapieprzaj do roboty wynajmij mieszkanie i zyj z podstarzałym księciem ,szybko daj sobie bachora zrobic w imie waszej love albo najlepiej od razu dwójke i płacz za 3 lata ,czy pokocha ktos 18 z 2 dziecie nara

Gość czy sa...
wieszak 15 a 17 lat to duza roznica ma sie 2 lata wiecej zycia i szkoly za soba no i duzo wiecej oleju w glowie a mniej naiwnosci.pietnastki zwykle chca zbawiac swiat zakochuja sie na zaboj maja wlasne zdanie sa doswiadczone dojrzale itd..jednym slowem totalna glupota i przewrot we lbie i stad tyle glupiutkich 13 14 i 15 wykorzystywanych i porzucanych :D bo im sie wydaje ze sa juz taaakie dorosle i dojrzale

czy sa... dziękuje :) yyy imienia jeszcze nie wymyśliłam :( :classic_cool: autorko a Ty myślisz, ze tylko Ty masz tak przejebane w domu ? Ja też, ale nie żale sie tu

Gość czy sa...
buhahaha nie wytrzymam wychowywala sie wsrod doroslych :D a co ty chcialas zeby cie dziecko wychowywalo :D trudne dziecinstwo ja cie pieprze :D jakie to modne sie robi :D dojrzala to bedziesz wtedy jak bedziesz umiala sama na siebie zarobic skonczysz jakas dobra szkole i bedziesz niezalezna od starych a poki co jestes glupie dziecko jak dla mnie ktoremu sie wydaje ze wszystkie rozumy zjadlo :D wierz mi kiedys ci ta wielka love bokiem wyjdzie tylko na razie za glupia jestes zeby zrozumiec o czym mowie.a o trudnym dziecinstwie to ty nie snilas.koncze rozmowe bo mi szkoda czasu na tlumaczenie slitasnej nastolatce ze jest glupiutka

Gość czy sa...
coz mintaja musze pochwalic twoj talent :D kon mi sie wyjatkowo spodobal :) dobrej nocy

Gość dimeloo
to wy jestescie naiwni :D powtarzcie kazde słowo od ucha do ucha...co kto powie. skad sie narodziła durna hipoteza iz człowiek 15 letni jest człowiekiem niedojrzałym, a stad ze ludzie którzy was otaczaja sa tacy, ale kochani, zrozumcie NIE KAZdY TAKI JEST, w koncu musicie to pojac , i nie klepac w te i we wte ze kazdy to kazdy! bo to juz sie staje nuzące troche :O:O

Gość czy sa...
dla mnie ludzie ktorzy na siebie nie zarabiaja nie beda mi mowic o dojrzalosci :D