Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dimeloo

14 lat róznicy.. czy to az tak duzo ?:(

Polecane posty

czy sa... Tobie również, kolorowych snów :classic_cool: autorko - nie wywyższaj swojej osoby. Oczywiście, że wśród nas, tak bo ja też jestem naście lat, są Ci którzy mają duży bagaż doświadczeń i są inteligentni, no nie zaprzeczam

Gość czy sa...
no coz nie uslyszalas tego co chcialas wiec pozostaje ci nadal tkwic w swoim przekonaniu o dojrzalosci :D i udowadniac nam ze sie myslimy.no jak to glupie nastolatki,nie wyrozniasz sie niczym :D aha jak cie ci dorosli z ktorymi sie wychowalas przylapia na romansie z podstarzalym nastolatkiem to ci dadza kare i cie zbija :D w koncu z takiego domu pochodzisz to wiesz...uwazaj..buhahaha :D

Gość z tym sie zgadzam
czy sa - zazdrosna jestes czy co? a niech sobie figluje:)

Gość dimeloo
kurwa...:D "czy sa" ales ty głupia :D:D:D jakos nie błyskasz tu inteligencja :O PIerniczysz tak jakbyś kurna znała pmoje pierdolone życie!!!!! Jak tak mozesz bezczelnie twierdzic ze "a o trudnym dziecinstwie to ty nie snilas" hahah :D nie wiesz o mnie nic nie wstyd ci mnie osadzac ?? jak smiesz mówic ze o trudnym dziecinstwie nie wiem nic.. no poprsotu puknij sie w ten głupi łeb. i przemysl to dobra? "wychowywala sie wsrod doroslych a co ty chcialas zeby cie dziecko wychowywalo" - i czytaj ze zrozumieniem. Skoros taka madra, to nie mogłas sie domyslec ze nie chodziło mi ze przez wiekszasc zycia przebywałam w towarzystwie dorosłych,zamiast kurna bawic sie z dziecmi ?? ? :O

Gość klientkaaaa
to sa trudne sprawy, tak na prawde nie rozumieja ich osoby które same tego nie doświadczyły ....ja mam 25 lat a zauroczyłam sie w 47 letnim mężczyźnie... wiem ze teraz jest fajnie, przez następny rok także ale to za duża różnica wieku .... wydaje mi sie że Ty jesteś jeszcze za młoda na powazne związki z facetem w wieku 29 lat, jak ktoś tutaj już napisał gdyby on poczekał jak bedziesz miała 19, 20 lat by budowac normalny związek to tak, ale teraz ja uważam że to bez sensu.... zapomnij i jak to sie mówi wbij klin w klin czyli zapoznaj swojego rówieśnika ...

Gość dimeloo
"Skoros taka madra, to nie mogłas sie domyslec ze CHODZIŁO MI ze przez wiekszasc zycia przebywałam w towarzystwie dorosłych,zamiast kurna bawic sie z dziecmi ??

Gość dimeloo
klientkaa - ci ktorzy tego nie doswiadczyli, raczej nigdy tego nie zrozumiejai beda zyc w swoim przekonaniu. No coz, te tak mysle ze jestem jeszcze jednak za młoda na taki zwiazek. :(

Gość widac ze kaczynski
nie spi putin i obok czuwa ochroniarz nagle z spod kołderki wystaje reka ochroniaz czyta w swoim podreczniuku co ma zrobic pocałowac i przykryc kolderka wiec tak robi całuje i przykrywa za chwile nozka odkrywa ochroniarz czyta pocałować i przykryć putin obraca sie i odkrywa pupe ochroniaz czyta pocałować i przykryć całuje pupe Putina budzi sie putin i pyta Tusk przyjechał