Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

advokadka

Jest ktoś komu pomógł Castagnus i olejz z wiesiołka i szybko zaciążył??

Polecane posty

witam sa jakies kobietki którym faktycznie pomógł wiesiołek i castagnus? a wczesniej nie mogłu dlugo zajsc w ciąże????

mi pomogl olej z wiesiolka i zioła, obecnie jestem w 7 tc i 5 dniu i dzisiaj widzialam bijace serduszko. staralismy sie 1,5 roku.

Ja starałam się 2 miesiące i za trzecim razem zastosowałam no i się udało od razu :)

Gość kaffeteriana
zaczynam 3 mies z castagnusem i wiesiołkiem. Póki co kicha :(

no ja tez staram sie juz 2,5 roku i ciagle nic biore castagnus i olej z wiesiołka juz 4 dzien myslicie ze cos mi pomoze bo rozne są opinie i wiadomo jednym pomaga a drugim nie:/niewem co mam myslec

Gość kaffeteriana
przekonasz się sama. PS.Ja też byłam pełna optymizmu 2 mies temu...

Gość a ten castagnus
zażywa się przez cały cykl, czy tak jak wiesiołek do dnia owulacji?

Gość ja też chcę..
mam pytanie do advokadki czy zazywajac tak dlugo tej olejek z wiesolka nie zauwazylas zmiany w swojej wadze?? pytam dlatego ze ma on wlasciwosci odchudzajace a ja mam lekka nadwage wiec .A czytalam ze przed ciaza trzeba miec prwaidlowa mase ciala wiec moze niektore z nas maja wlasnie problem z zajsciem w cize przez swoja wage?

Ja bralam wiesiolka i castagnus + folik i jeszcze ziola na plodnosc . Ich przepis ktos podal na pierwszych stronach topiku "NIEPLODNOSC - nieudane starania o dziecko" Mnie sie udalo i juz w 3m zaciazylam :) Mam teraz cudownego synka. :)

Mi olejek z wiesiołka pomógł tak szybko, że zdążyłam tylko kupić 1 opakowanie i nie zdążyłam wziąć ani jednej tabletki ;) A tak poważnie. Z tego co czytałam na wielu forach kobiety stosują dla siebie olejek z wiesiołka aż do owulacji, potem mają przerwę bo z tego co wyczytałam jeżeli dojdzie do zapłodnienia to może to spowodować poronienie a ich partnerzy dostają SALFAZIN.

ja też chcę..ja dopiero biore wiesiołek 4 dzien narazie nic nie mam takowych objawów jak piszesz ale kiedys tez nie mialam sluzuz plodnego bralam go jakis czas temu i mialam super sluz a terz biore do tego wlasnie ten castagnus

Gość a ten castagnus
no ale jak długo trzeba brać ten castagnus ??? cały cykl czy tylko do owulacji???

caly cykl przez 90 dni no chyba ze zaciązysz wczesniej ale po tych 90 dniach jak nie uda sie zajsc w ciąże to odstawic na jakies czas bo nie jest wskazane brac go caly czas no ja biorw 5 dzien od 1 dnia cylu noi zobacze jakie bede efety czy wogóle to cos pomoze

hej ja mam pytanie odnośnie wiesiołka. Mam go brać od piwreszego dnia cyklu czyli od pierwszego dnia @ do dnia owulacji?? Proszę o pomoc. Będzie to pierwszy miesiać z ty wspomagaczem mam nadzieje że tym razem się uda :)

scooby84 tak jak piszesz od 1 dnia az do owulacjii ja tez biore dopieor 4 dzien i do tego ten castagnus tez mam nadziej ze mi pomoze bo staramy sie z mezem juz 2,5 roku

Gość up uppppppppppp