Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marajk

Przebieranie na basenie

Polecane posty

Gość Marajk

Mam pytanie głównie do dziewczyn. Czasami chodzę na basen i zdarza się, że faceci nie wchodzą w męskich przebieralniach do pomieszczeń na zmianę gatek, ale przebierają się przy wszystkich. Niby nic dziwnego, ale zastanawia mnie jak to jest w damskich przebieralniach, czy dziewczyny też rozbierają się i przebierają przy innych dziewczynach bez skrępowania itd. czy raczej w damskich przebieralniach takich widoków nie ma? Pytam z czystej ciekawości porostu jak to jest z dziewczynami ;)

To zależy. Większość przebiera się gdzieś po kątach. Jeśli ja jestem sama - w sensie bez żadnej koleżanki - to przebieram się przy wszystkich. I nie lubię robić prania pod prysznicem :P

Gość widac ze kaczynski
spi putin i obok czuwa ochroniarz nagle z spod kołderki wystaje reka ochroniaz czyta w swoim podreczniuku co ma zrobic pocałowac i przykryc kolderka wiec tak robi całuje i przykrywa za chwile nozka odkrywa ochroniarz czyta pocałować i przykryć putin obraca sie i odkrywa pupe ochroniaz czyta pocałować i przykryć całuje pupe Putina budzi sie putin i pyta Tusk przyjechał

Gość zależy od tzw. środowiska
na publicznym basenie, gdzie są różne osoby nie znające się - nie widziałam nic takiego, ale np. we wspólnej drużynie na treningach - dość powszechnie (przynajmniej u mnie).

Gość diwaakiwa
Ostatnia bylam w aqua parku w warszawie i dziewczyny zero skerpowania rozbierlay sie poimo ze wolne byly kabiny do przebierania. Juz jak weszlam oczom mym ukazala sei gola baba tak zarosnieta ze nie bede sie na ten temat wypowidac nastepnie baba z 50 letnia ktora miala cycki do kolon. przepraszamz e to psize ale czy ldzie nie rozumieja ze nie akzdy ma sie ochote na to gapic... a jak robia to na srodku to trudna nie zauwazac sory za bledy

Gość Marajk
Hmm ;) a więc widzę, że z dziewczynami jest podobnie. Fajnie? a co to znaczy robić prania pod prysznicem? Inna sprawa to Ty wolisz przy obcych a inna koleżanka znów wśród znajomych. Ciekawi mnie jeszcze jak statystycznie wypada widok wśród młodych dziewczyn, jeśli chodzi o strefę intymną. Diwakiwa napisała tu że jedna babka była tak zarośnięta, że strach, czy mam rozumieć ze dziewczyny preferują przystrzyżone trawniczki na swoim ciele;)