Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

yaro20

moja dziewczyna chce

Polecane posty

abym przed wyjazdem na wakacje w sierpniu zlikwidował tłuszczyk na brzuchu. Dała mi jakieś płyty z ćwiczeniami i chce żebym codziennie ćwiczył co najmniej godzinę! Co o tym sądzicie?

Nic nie sądzimy. W sumie powinna Cię akceptować takiego jakim jesteś aczkolwiek z drugiej strony napewno też masz jakieś tam upodobania jeśli chodzi o jej wygląd i być może gdyby schudła/przytyła to również zasugerowałbyś jej jakieś zmiany.

Gość aga 19
moja znajoma ostatnio kupila swojemu narzeczonemu karnet na silownie, bo stwierdzila ze musi troche popracowac nad swoim wygladem bo juz tak jej sie nie podoba jak kiedys. teraz chlopak chodzi na silownie a znajomi sobie zartuja. :)

Chcesz się pozbyc fałd i brzucha, to rob brzuszki w seriach. Zaczynaj od 3 razy po 8 serii, dodawaj co 2 dni po serii i po razie brzuszka, a po góra dwoch miesiacach bedziesz mial w miare plaski brzuch

Gość ...ZielonoOka...
polecam najpierw aeroby - bieganie, bieganie, bieganie! (marszem, potem stopniowo zwiekszać), jak już tluszczyk zgubisz, to polecam aerobiczną 6 weidera pod warunkiem, ze bedziesz wykonywał cwiczenia systematycznie, regularnie, a przede wszystkim DOKŁADNIE! Już po ok 2 tyg. widać efekty

Troszczy się o Ciebie i chce, żebyś ładnie wyglądał i się jej podobał. Co w tym złego? ;)

Gość najdziwniejszy
sadzimy, ze zapierdalasz :classic_cool:

Słuchaj, a może skoro ona chce żebyś chudnął to w takim razie zaproponuj jej zdecydowanie częstszy sex- przecież podczas podczas sexu się traci dużo kalorii, a jak sobie wybierzecie odpowiednią pozycję to i nad mięśniem piwnym można przy okazji popracować :D

Gość transylvania_avenue
hetera z niej :P Chyba, ze sie spasles i masz zatory.

Olej cipę, powiedz, żeby sama schudła i jedź na wakacje bez stresu a tam na pewno spotkach jakiegoś lachona, któremu twój tłuszczyk się spodoba.

Gość gfjngfdjgfd
"tłuszczyk" :o Niesamowicie mnie wkurzają takie określenia. "Siadam przed komputerkiem i popijam kawusie, a wieczorkiem jadę nad jeziorko na moim rowerku" :o:o:o Ludzie, TŁUSZCZ. A nie żaden tłuszczyk :o

Gość transylvania_avenue
izaczek, na milosc boska, to forum erotyczne. Opisowke dajmy na bok... Proszeeeee