Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Teresita

chętnie powróżę

Polecane posty

Gość NNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
MONIKA 12.02.1986 moje finanse?

Gość vi_
Dziękuję :)

Gość Teresita
[zgłoś do usunięcia] niejdke Kasia 02.11.1990 r. Czy przestanie myslec o bylych mojego chlopaka? Czy powinnam byc z nim, czy bedziemy szczesliwi? Powinnas byc z nim i będziecie szczęsliwi własnie wtedy kiedy przestaniesz myslec o jego byłych.

Gość Teresita
Milady mała M Witam Kasia 04.06.1988 Jak będzie dalej układał się mój związek? Czy to ten i czy moge liczyć na oswiadczyny w przyszłym roku? I najważniejsze. Czy zdam wszystkie egzaminy w tej sesji i obronię się w lipcu? Egzaminy zdasz mniej lub bardziej pozytywnie ale będa zdane.I na pewno sie obronisz.Zwiazek róznie raz na wozie a raz pod,ja jednak mysle,że on mysli o Tobie poważnie i te zaręczyny tez mogą byc jednak nie w tym roku jeszcze.

Gość Teresita
bazienka barbara 21.11.1985 krzysztof 31.10.1983 jak rozwinie sie dalej ta relacja i co mogle zrobic by sie do niego zblizyc nie ploszac go? Jesli nie bedziesz naciskała,zmuszała go do niczego to ta relacja może pujść w całkiem dobrym kierunku...

Gość Teresita
NiePrzyzwyczajona Kasia 19.11.1994 Czy to dobra decyzja, że zrezygnowałam z wyjazdu za granicę dla chłopaka? Sądzę,że nie była to dobra decyzja.Chociaż gdybyś pojechała duże prawdopodobieństwo,że byście sie rozstali

Gość niejdke
dziekuje ci ale mam jeszcze jedno pytanie Kasia 02.11.1990 r. a kiedy to sie stanie kiedy przestanie mnie przesladowac jego przeszlosc jego byle?

Gość sosssssss
07.02.1990 Czy zdam mature???

Gość Teresita
potóweczka@@@ Agnieszka 20.01.1989 czy facet z którym teraz jestem jest na całe życie ? oraz kiedy moge się spodziewać dziecka i ślubu Trudno powiedzieć bo nie podałas daty chłopaka

Gość Teresita
dariadra daria 16.05.1983 daria,napisz mi coś o tej osobie która ma się pojawić ,kto to będzie i kiedy?poprosze Raczej starszy męzczyzna lub w Twoim wieku,na pewno nie młodszy!

Gość potóweczka@@@
Agnieszka 20.01.1989 w takim chciała bym wiedziec kiedy moge spodziewać się dziecka i slubu:)

Gość Teresita
jak bedzie 13.09.1976-data męża imie rafał Róznie będzie bywało,ale będziecie razem.Rozstania nie widze.

Gość Teresita
NNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN MONIKA 12.02.1986 moje finanse ? Na dzień dzisiejszy nie są najgorsze.Jednak będą lepsze niż na dzień dzisiejszy

Gość Teresita
niejdke dziekuje ci ale mam jeszcze jedno pytanie Kasia 02.11.1990 r. a kiedy to sie stanie kiedy przestanie mnie przesladowac jego przeszlosc jego byle? Moim zdaniem przestaną wtedy kiedy mu bardziej zaufasz,wtedy zobaczysz,że przestana Cię one w większym stopniu obchodzic.Trudno powiedziec tu kiedy,to kwestia Twojego charakteru

Gość Teresita
sosssssss 07.02.1990 Czy zdam mature??? ZDASZ!

Gość Teresita
potóweczka@@@ Agnieszka 20.01.1989 w takim chciała bym wiedziec kiedy moge spodziewać się dziecka i slubu Myślę,że ślub w ciągu 2-3 lat powinien być .dziecko być może nawet szybciej...

Gość Teresita
NA RAZIE TO NA TYLE.ZMYKAM BĘDĘ POTEM.

Gość niejdke
Kasia 02.11.1990 z charakteru jestem bardzo wrazliwa i pamietliwa osoba, czy ja bede z nim cale zycie?

Gość Teresita
niejdke Kasia 02.11.1990 z charakteru jestem bardzo wrazliwa i pamietliwa osoba, czy ja bede z nim cale zycie? To jest własnie kwestią Twojego charakteru.Jesli przestaniesz ciągle rozpamietywac te jego byłe to jak najbardziej może Wam się układać w związku.Jednak jak ciagle będziesz do nich wracała to prędzej czy później któreś z Was tego nie wytrzyma.Ja tu widze,że na dzień dzisiejszy on ma uczucie6 do Ciebie i chce byc z Toba ,innymi nie powinnas się martwic.

Gość e12e12e12e12e1
artur 31.08.89 czy znowu będziemy razem czy nie ma już szans?

Gość dariadra
16.05.1983 daria,przepraszam ze cie zadręczm:),ale napisz kiedy go spotkam,w jakich okolicznościach moze.

Gość ad2d21d12
28.11.92 iwona,a czy spotkam go w najbliższym czasie?czy to on wykaże inicjatywę?

Gość Teresita
e12e12e12e12e1 artur 31.08.89 czy znowu będziemy razem czy nie ma już szans? Trudno tu powiedzieć mysle,że jakaś szansa jest ale bardziej bym powiedziała gdyby była podana data tej drugiej osoby

Gość Teresita
28.11.92 iwona,a czy spotkam go w najbliższym czasie?czy to on wykaże inicjatywę? Spotkasz ale na dzień dzisiejszy iniciatywy z jego strony nie widzę

Gość ankapodwalanka
Joanna 28 grudzien 86 . kiedy slub?

Gość mszema
kamila 12.01.1978 czy ja z mężem będziemy razem mieszkać?

Gość angelina .....
Ania 12.02.1984 Szymon 15.05.1982 Czy coś z tego się rozwinie? Cy tez wrócę zejdziemy się z moim bylem chłopakiem (Robert 21.07.1984) Z góry dziękuje za odpowiedz :)

Gość NNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
dzieki!

Gość Teresita
ankapodwalanka Joanna 28 grudzien 86 . kiedy slub? Na dzień dzisiejszy karty ślubnej u Ciebie nie widzę