Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Teresita

chętnie powróżę

Polecane posty

Gość Teresita
TO tylko lub az ja Magdalena 5/6/1981 pyt.- wszystko zwiazane z tym- co sie bedzie dzialo w moim zyciu uczuciowym? ( partner/rzy, czy bede z kims na stale itd) Dziekuje TAK TAKI PARTNR NA STALE SIE POJAWI I TO SZYBCIEJ NIŻ MYSLISZ.POTEM BĘDZIE SLUB. 17:13 [zgłoś do usunięcia] jaaaaaaaaAga kiedy sie zakocham ze wzajemnoscia ? co mnie czeka w milosci ? czy w ogole mnie ktos pokocha ?? 8,12,80 Z TĄ WZAJEMNOŚCIĄ TRUDNO JEST TERAZ,JESZCZE NIE SPOTKAŁAŚ TEGO WŁAŚCIWEGO PARTNERA.JEDNAK ON SIĘ POJAWI MUSISZ TYLKO NA TO POCZEKAC.W CIAGU 2 LAT BĘDZIESZ JUZ Z NIM

Gość to ty to ja
dziekuje za wrozby i poswiecony czas🌻

Gość Teresita
nastkanastka25 17.07.1985 natalka.będe zakochana,poznam kogoś? Z PEWNOŚCIĄ POZNASZ I Z PEWNOŚCIĄ BĘDZIESZ

Gość Teresita
NA RAZIE TO TYLE.BĘDE WIECZORKIEM.ZOSTAWIAJCIE PYTANIA

Gość dariadra
16.05.1983 daria,już dziś u ciebie wróżyłam,ale chciałabym wiedzieć co mówią karty o osobie której zdjęcie ostatnio oglądałam.nie wiem czy nie za dużo dzisiaj tych wróżb:)

Gość TO tylko lub az ja
a poza tym? chodzi o to z epojawi sie jeden partner i nbedzie slub? a co z tym obecnym, a wlaswie obecnymi ( wlasnie kogos poznalam i on mnie na romans namawia)... ?

Gość TO tylko lub az ja
prosze cie odpowiedz...

8.2.70 kiedy znajdę drugą połowe.dziekuje

Gość TO tylko lub az ja
ehhh :(

Gość wy jestescie normalni????
po co tu piszecie, przeciez to blef i oszustwo, jakis debil sobie wymyslil to.

Gość Żeby_Było_Dobrze
Kasia 19.11.1994 Kamil 03.04.1988 Czy On zapomni całkiem o byłej i będzie nam się układało?

Gość martynikiiaaa
Marta 10.11.1984.Blazej 20.11.1978.Co karty mowia o tej znajomosci czy sie rozwinie?Co mysli o mnie Blazej?

Gość ADAMOWSKIpan
1/11/86 - jak potocza sie moje sprawy prywatne - co ze zwiazkiem? czy istenieje prawdopodobienstwo ze jednak sie rozstane z obecna partnerka, czy bedzie inna?

Gość Teresita
dariadra 16.05.1983 daria,już dziś u ciebie wróżyłam,ale chciałabym wiedzieć co mówią karty o osobie której zdjęcie ostatnio oglądałam.nie wiem czy nie za dużo dzisiaj tych wróżb MÓWIA,ŻE OGLĄDAŁAŚ ZDJĘCIE MĘŻCZYZNY,JEDNAK TO NIE TEN DLA CIEBIE PRZEZNACZONY. 17:20 [zgłoś do usunięcia] TO tylko lub az ja a poza tym? chodzi o to z epojawi sie jeden partner i nbedzie slub? a co z tym obecnym, a wlaswie obecnymi ( wlasnie kogos poznalam i on mnie na romans namawia)... ? ROMANS BYM SOBIE ODPUSCIŁA,NIE DAJ SIE NAMÓWIC NIC DOBREGO Z TEGO NIE BĘDZIE. 17:21 [zgłoś do usunięcia] TO tylko lub az ja prosze cie odpowiedz... 17:23 [zgłoś do usunięcia] dynia2000 zbyszek 17 03 1973 begin_of_the_skype_highlighting 17 03 1973 end_of_the_skype_highlighting czy szykuje mi sie zmiana pracy ? NIE NARAZIE NIE. 18:09 [zgłoś do usunięcia] iga 8.2.70 kiedy znajdę drugą połowe.dziekuje Z PEWNOŚCIĄ ZNAJDZIESZ ,W PRZYSZLYM ROKU KTOS SIE POJAWI. 18:14 [zgłoś do usunięcia] TO tylko lub az ja ehhh 18:21 [zgłoś do usunięcia] wy jestescie normalni???? po co tu piszecie, przeciez to blef i oszustwo, jakis debil sobie wymyslil to. 18:28 [zgłoś do usunięcia] slonce76 Czy Jarek odezwie sie do mnie? Kiedy? Gabi 15.11.76r. On 82 r. oDEZWIE SIĘ,KWESTIA 2 TYGODNI. 18:31 [zgłoś do usunięcia] Żeby_Było_Dobrze Kasia 19.11.1994 Kamil 03.04.1988 Czy On zapomni całkiem o byłej i będzie nam się układało? JEŚLI DASZ MU TROCHE CZASU I OKAŻESZ WYROZUMIAŁOŚC TO TAK ZAPOMNIJ I BĘDZIESZ LICZYŁA SIĘ TYLKO TY 18:47 [zgłoś do usunięcia] martynikiiaaa Marta 10.11.1984.Blazej 20.11.1978.Co karty mowia o tej znajomosci czy sie rozwinie?Co mysli o mnie Blazej? ROZWINIE SIĘ.PODOBASZ SIE MU 19:42 [zgłoś do usunięcia] ADAMOWSKIpan 1/11/86 - jak potocza sie moje sprawy prywatne - co ze zwiazkiem? czy istenieje prawdopodobienstwo ze jednak sie rozstane z obecna partnerka, czy bedzie inna? DUŻO TU ZALEZY OD CIEBIE.JA BYM DALA WAM JESZCZE SZANSE

Gość selvi
Witam Sylwia 16.10.1979 Maksymilian 04.11.1981 chcialabym sie dowiedziec o przyszlosc mojego malzenstwa i czy jestesmy bezpieczni - jesli chodzi o zycie codzienne (chodzi o jakies przesladowania, napasci) oraz o tym, czy czeka nas zmiana zamieszkania

Gość Izabela 12.12.1983
czy wyjde za maz za Michala 28.11.1984?

Gość nightbuttet
Natalia, 22.10.1992 Czy Artur zaproponuje mi wkrótce spotkanie i czy będziemy razem? Czy powinnam uważać na Mateusza?

Gość Sylwia31wwwwwwwwwwww
czy jesteśmy sobie pisani? Sylwia 02.01.1979 Szymon 12.05.1978

Gość truskawencjaaaa$
monika 16.05.01989 czy z moim obecnym partnerem bed ejuz do konca zycia?

Gość nightbuttet
Natalia, 22.10.1992 dodaję datę ur. artura: Czy Artur(23.10.1989) zaproponuje mi wkrótce spotkanie i czy będziemy razem? Czy powinnam uważać na Mateusza?

Gość zbita z tropu...
Beata 31.01.1980 czy powinnam zaryzykowac dwa zwiazki jednoczesnie?

Gość Aisha 123
I ja poproszę - Alicja 17.03.68 jak sprawy uczuć ?

Gość mogę zapytać /
aneta 7 marzec 85 i Piort 23 czer 84 co z naszym życiem uczuciowym? jeśli mogę to drugie pytanie kiedy kupimy mieszkanie?

Gość truskawencjaaaa$
monika 16.05.1989 czy z moim obecnym partnerem bed ejuz do konca zycia?

Gość mmmaruda
bożena, 1981.02.20...czy w tym roku pojawi się ktoś ważny w moim życiu? jakie zmiany czekają mnie w pracy?

Gość kasiulkaaaa002
21.04.1981 czy i kiedy znajdę swoją drugą połówkę??:(

katarzyna 5.1.87 cz czeka mnie rozwod cz bedzie zgoda? i za ile czasu to nastapi?(okolo) dzieki

Gość truskawencjaaaa$
monika 16.05.1989 czy z moim obecnym partnerem bed ejuz do konca zycia? NASZA TAROCISTKA NAS OLAŁA...