Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Teresita

chętnie powróżę

Polecane posty

Gość qwertyui
ja pytalam sie wczesniej, ale chyba pominelas moja odpowiedz, sorka ze sie przypominam :)

Gość hdhjasdasdasd
aa chyba sie już nie załapałamm..

Gość Teresita
aneta1283 A czy widać może w jakim czasie dojdzie do zmiany miejsca zamieszkania? Tu widac,że musicie to jeszcze dobrze przemysleć.Jesli wszystko dobrze pójdzie to ten lub przyszły rok

Gość aneta1283
Nie dziękuję żeby nie zapeszyć :)

Gość szukajaca pracyyyyyy
gosia 21.02.1982 kiedy znajde nowa prace i jaka ona bedzie...z gory dziekuje

Gość potóweczka@@@
potóweczka@@@ Agnieszka 20.01.1989 w takim chciała bym wiedziec kiedy moge spodziewać się dziecka i slubu Myślę,że ślub w ciągu 2-3 lat powinien być .dziecko być może nawet szybciej... a czy ojciec dziecka będzie w takim razie tym który zostanie moim męzem i czy będzie to mój obecny partner?

Ela 31.05.1985 - chciałam się zapytać, czy związek w którym obecnie jestem skończy się małżeństwem czy się rozstaniemy? Jeszcze jedno pyanie, czy wizyta u lekarza zaplanowana na 23.06.2010 okaże się dobra i czy wybrany lekarz jest odpowiedni?

Gość naddinn
wioleta 6 7 1989 czy uda mi sie przeprowadzic w najblizszym czasie?

Gość Teresita
qwertyui Julia 12.08.1983 on - 06.12.1982 czy on chociaz cos do mnie czuje??? prosze o odp TAK WIDZE TU JAKIEŚ UCZUCIA JEGO DO CIEBIE,Z PEWNOSCIA OBOJETNA MU CAŁKIEM NIE JESTES. 14:02 [zgłoś do usunięcia] gutek2222 Dzień Dobry czy można prosić? Mariusz 05.02.1977 - Joanna 18.06.1980 czy coś w ogóle z tego będzie? MÓJ DROGI BARDZO MOZLIWE,ŻE COS BYC MOŻE ALE TU POTRZEBA WIĘKSZEJ INICIATYWY TWOJEJ. 14:03 [zgłoś do usunięcia] hdhjasdasdasd 21 05 1990 Karolina czy zmiana pracy to dobry pomysł? MYSLE,ŻE POWINNAS Z TĄ ZMIANĄ JESZCZE JAKIŚ CZAS ODCZEKAĆ A PÓŹNIEJ BLIŻEJ JESIENI ROZEJRZEĆ SIĘ ZA CZYMŚ NOWYM.

Gość Teresita
szukajaca pracyyyyyy gosia 21.02.1982 kiedy znajde nowa prace i jaka ona bedzie...z gory dziekuje NOWA PRACA Z PEWNOSCIĄ SIĘ ZNAJDZIE,MYŚLĘ,ŻE PO OKRESIE WAKACYJNYM.BEDZIE TO PRACA KTÓRĄ BEDZIESZ LUBIŁA 14:13 [zgłoś do usunięcia] potóweczka@@@ potóweczka@@@ Agnieszka 20.01.1989 w takim chciała bym wiedziec kiedy moge spodziewać się dziecka i slubu Myślę,że ślub w ciągu 2-3 lat powinien być .dziecko być może nawet szybciej... a czy ojciec dziecka będzie w takim razie tym który zostanie moim męzem i czy będzie to mój obecny partner? TAK ŚLUB BEDZIE Z OJCEM DZIECKA.NIE WIEM CZY Z OBECNYM PARTNEREM GDYŻ NIE PODAŁAŚ DATY,MYŚLĘ JEDNAK,ŻE TO JEST MOZLIWE GDYZ NA DZIEŃ DZISIEJSZY TWOJE KARTY UCZUCIOWE WYGLĄDAJĄ CAŁKIEM DOBRZE. 15:40 [zgłoś do usunięcia] pracująca227 Ela 31.05.1985 - chciałam się zapytać, czy związek w którym obecnie jestem skończy się małżeństwem czy się rozstaniemy? Jeszcze jedno pyanie, czy wizyta u lekarza zaplanowana na 23.06.2010 okaże się dobra i czy wybrany lekarz jest odpowiedni? NIE ROZSTANIA NA DZIEŃ DZISIEJSZY NIE WIDZE,ŚLUBU TEŻ NIE.WIZYTA PRZEBIEGNIE DOBRZE,LEKARZ WZBUDZI W TOBIE ZAUFANIE 15:44 [zgłoś do usunięcia] naddinn wioleta 6 7 1989 czy uda mi sie przeprowadzic w najblizszym czasie? W NAJBLIŻSZYM CZASIE JESZCZE NIE,BYC MOŻE OKOŁO 3 MIESIĘCY

Gość Teresita
CZY JEST KTOŚ CHETNY?MAM CHWILĘ CZASU...

xxx148 Kinga 25.11.1975, Henryk 5.02.1958 Czy zamieszkamy na stałe razem i kiedy , czy pojawi się dzidzia ? Co do mieszkania razem będziesz musiała na to poczekac.Na pewno jeszcze nie ten rok ale jest to bardzo prawdopodobne.Dzidzia tez będzie A czy możesz mi jeszcze powiedziec kiedy pojawi sią dzidzia i jakiej płci, i co on do mnie czuje jakie ma zamiary wobec mni?

Gość ddffg
xxx148 Kinga 25.11.1975, Henryk 5.02.1958 Czy zamieszkamy na stałe razem i kiedy , czy pojawi się dzidzia ? Co do mieszkania razem będziesz musiała na to poczekac.Na pewno jeszcze nie ten rok ale jest to bardzo prawdopodobne.Dzidzia tez będzie A czy możesz mi jeszcze powiedziec kiedy pojawi sią dzidzia i jakiej płci, i co on do mnie czuje jakie ma zamiary wobec mni? Widzę,że on cię szanuje,traktuje powaznie.Jednak jest niechetny do jakichkolwiek wiekszych zobowiazań typu slub.Mu jest dobrze tak jak jest.Dzidzia będzie prawdopodobnie córeczka

Gość Teresita
xxx148 Kinga 25.11.1975, Henryk 5.02.1958 Czy zamieszkamy na stałe razem i kiedy , czy pojawi się dzidzia ? Co do mieszkania razem będziesz musiała na to poczekac.Na pewno jeszcze nie ten rok ale jest to bardzo prawdopodobne.Dzidzia tez będzie A czy możesz mi jeszcze powiedziec kiedy pojawi sią dzidzia i jakiej płci, i co on do mnie czuje jakie ma zamiary wobec mni? Dzidzia tak jak pisał podszyw będzie córka.Mysle,że ty bardziej tego chcesz niż on.Faktycznie jest mu dobrze tak jak jest ,on o małzeństwie mysli tak,że nie jest mu koniecznie potrzebne ,dobrze mu z Tobą i bez tego.Ja mysle,że jak pojawi się dziecko to się zmieni duzo

Nie dziękuję za wróżbę ale dziękuję za poświęcony czas :-) A kiedy może pojawic się dzidziuś ?

Gość Teresita
xxx148 Nie dziękuję za wróżbę ale dziękuję za poświęcony czas A kiedy może pojawic się dzidziuś ? Jeszcze nie w tym roku ale bardzo mozliwe ,że już w przyszłym...ewentualnie pod koniec tego

Gość adasfasdfasd
kamila 09,11,1990 ja mam pytanie odnośnie mojej przyszłosci a mianowicie czy dostane sie na studia do krakowa ???

Gość Teresita
adasfasdfasd kamila 09,11,1990 ja mam pytanie odnośnie mojej przyszłosci a mianowicie czy dostane sie na studia do krakowa ??? MOJA DROGA NA PEWNO BEDZIESZ STUDIOWAŁA,NIE WIEM CZY W KRAKOWIE ALE GDZIES Z DALA OD DOMU WIEC BARDZO MOZLIWE,ŻE SIE DOSTANIESZ

Gość to ty to ja
Alicja09.07.87- czy w najblizszym czasie zwiaze sie z kims?

Gość Teresita
to ty to ja Alicja09.07.87- czy w najblizszym czasie zwiaze sie z kims? BĘDĄ JAKIEŚ PRZELOTNE ZNAJOMOŚCI,NA ZWIĄZEK TAKI BARDZIEJ STAŁY MUSISZ JESZCZE TROCHE POCZEKAĆ

Gość to ty to ja
a katy mowia ile mam czekac na tego jedynego?

Gość Teresita
to ty to ja a katy mowia ile mam czekac na tego jedynego? SĄDZĘ ,ŻE NA TEGO JEDYNEGO OKOŁO ROKU-DWÓCH

Gość to ty to ja
a jeszcze mam jedno pytanie-czy w najblizszym czasie znaje prace-dorywcza?

Gość aneta1283
Aneta 12.12.1983 Czy będę miała jeszcze dziecko? Jeśli tak to kiedy?

Gość TO tylko lub az ja
Magdalena 5/6/1981 pyt.- wszystko zwiazane z tym- co sie bedzie dzialo w moim zyciu uczuciowym? ( partner/rzy, czy bede z kims na stale itd) Dziekuje :)

Gość jaaaaaaaaAga
kiedy sie zakocham ze wzajemnoscia ? co mnie czeka w milosci ? czy w ogole mnie ktos pokocha ?? 8,12,80

Gość Teresita
to ty to ja a jeszcze mam jedno pytanie-czy w najblizszym czasie znaje prace-dorywcza? TAK TAKA PRACA SĄDZE,ZE SIE ZNAJDZIE JESZCZE W TE WAKACJE. 17:04 [zgłoś do usunięcia] dynia2000 zbyszek 17 03 1973 czy szykuje mi sie zmiana pracy ? NIE NARAZIE NIE,BYC MOŻE W PÓXNIEJSZYM OKRESIE. 17:09 [zgłoś do usunięcia] aneta1283 Aneta 12.12.1983 Czy będę miała jeszcze dziecko? Jeśli tak to kiedy? TAK MYŚLĘ,ŻE BEDZIE U CIEBIE CÓRKA W CIAGU 2 LAT poprz. | 1 5 6 7

Gość nastkanastka25
17.07.1985 natalka.będe zakochana,poznam kogoś?