Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lululula

pijany facet ładuje się do łóżka pewnej pannie

Polecane posty

Hej, Chciałam Wam opowiedzieć "świetną" historie o której dowiedziałam się wczoraj od mojego faceta. Otóż w weekend pojechał w góry, i podczas tego wypadu obudził się w łóżku dziewczyny, która ma na niego oko od jakiegoś czasu... Wg niego wszystko jest w porządku i historia miała raczaj charakter anegdotki a nie opowieści skruszonego faceta. Bo w końcu, skoro był w ubraniu to "raczej" między nimi nic nie zaszło (a przynajmniej tyle pamięta), a fakt, ze śpi w łóżku z panną, wyjaśnia, że przecież zawsze na takich wyjazdach jest impreza, a potem ludzie sie budzą nie wiadomo gdzie i z kim... NO SZLAG MNIE JASNY TRAFIŁ!!!!

Gość rysiamodnisia
A jaką masz pewność, że nie doszło do niczego.

nie mam żadnej, on tak twierdzi i zarzeka się, że jestem jedyną kobietą w jego świecie, "no ale tak jakoś wyszło i on był na tyle pijany, że nie pamięta dlaczego i jak się tam znalazł" no to kurde, nie pamięta jak się tam znalazł, ale pamięta, że do niczego nie doszło?!

z koleżanką jest też takie podejrzenie, że skoro na niego leci to może mi powiedzieć, że owszem do czegoś doszło w nadzieji, że go pogonie i tym samym będzie miała problem (czyli mnie) z głowy.

Gość no ale co tylko
z tą jedną koleżanką tam był? nie było nikogo więcej? nie ma nikogo, kogo możesz zapytać?

Gość problemem dla siebie jestes
sama bo ufasz, ze to co powiedzial jest prawda. pomijam sam fakt znalezienia sie po pijaku w jej lozku,"dziewczyny, "ktora na niego leci" :D( chociaz na upartego i on ma znaczenie bowiem, jesli po pijaku idzie z inna do lozka, to to jest jednak jego niezaspokojone ego) ale dla mnie byloby najwazniejsze, ze klamie jak najety mowiac, ze jestes "jedyna kobieta w jego swiecie". rozbawilas mnie tak, ze bede sie smiala z ciebie jeszcze dlugo, majac na uwadze, ze glupich nie sieja, same sie rodza. :D

Zatem spytaj czy całuski były. Albo wiem, skoro oboje kłamią spytaj, co powie to drugie, a prawdą będzie negacja tej odpowiedzi.

szklanej kuli nie masz więc nigdy nie dowiesz się co między nimi zaszło:P chyba, że za 9 miesięcy zapuka do ciebie ta panna w celu ustalenia wysokości alimentów poradź swojemu partnerowi, żeby następnym razem nie upijał się jak ostatnia świnia :P

swietna "anegdota", mowiaca prawde o slabym facecie :D

Całuski były nie będę pytać gdzie :P

cala noc, toz to sie mozna przegrzac :D

brum a od kiedy ubrania przykleja się na stałe??:P można w ciągu 5 minut się rozebrać i w ciągu pół godziny ( zważywszy na stan upojenia) się ubrać :P

albo swietna wentylacje :D

Może klimatyzacja była sprawna. Rozebrać się tak przy obcym? Zgroza!

a spac z nim, to juz w ogole "zgroza" :D

można w ciągu 5 minut się rozebrać i w ciągu pół godziny ( zważywszy na stan upojenia) się ubrać Ike nie komplikuj. Były całuski i tyle, na więcej mogło nie być sił. Zima zła za otwartym oknem.

Rozebrać się tak przy obcym? się ?? a od czego masz obcego :P?

z "pijanym", mam na mysli. nigdy na 100% nie wiesz, czy nie zesika sie do lozka :D

Gość nikusiaczek0001
na cholere go puszczałaś samego w góry ';ppppp

Ike nie komplikuj prosisz mnie o zbyt wiele:P

Przecież obcy był pijany. Nie pamiętał czy się rozbierał a tym bardziej nie pamiętał czy rozbierał kogoś. A ponad wszystko przysłowie mówi: "nauczyłaś się liczyć, licz tylko na siebie." :D

nie rozmumiem jednej rzeczy. Dla mnie jest oczywiste, że jeśli myśli się o kimś poważnie to należałoby razem jezdzić na wczasy. Co to za związek, ona w domu a on w górach i w łóżku z pijaną panną...? kopnęłąbym w d... takiego

Jak oni na nartach byli i na dodatek byli pijani to mogli się tylkow czoło przez przypadek pocałować.