Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

taka ja 1919111

poradźcie coś !!

Polecane posty

Co poradzicie facetowi, ktory ma kobiete i dziecko, ale kocha inna... Razem ze swoja ma mieszkanie i to wspolne, ale chcialby od niej odejsc... Jak rozwiazac problem z nia, o dziecku nie mowie i z mieszkaniem na ktore zaciagniety jest kredyt? Chcialby odejsc, ale.... No wlasnie macie jakies propozycje?

Gość katarzynka..b
Propozycje? Rozwód z orzeczeniem o jego winie. Potem alimenty na porzucone dziecko i żonę. Podział majątku. No i Kaziu może juz hulać do woli. A tak nawiasem mówiąc, to czy on na pewno chce rozwodu?

Nie jestem jego kochanką... z tego co wiem, to ona o jego dylematach wie, powiedzial jej, ale chyba nie chce sie z nim rozstac... gdyby miala kalse to odrazu by go rzucila, ale tak sie nie stalo, bo jest i dziecko i mieszkanie...

Gość katarzynka..b
gdyby miala kalse to odrazu by go rzucila Gdyby on miał klasę to by juz dawno odszedł.

Gość mialam taka sama sytuacje i
gwarantuje Ci ze od niej nie odejdzie dla "dobra dziecka i zobowiazan finansowych" Tak wiec powodzenia :D

bo jest i dziecko i mieszkanie... samo się wzięło znikąd........ rozumiem, że on oczekuje, że żona boso wyjdzie z mieszkania z dzieckiem na reku zniknie za 7 górami i 7 morzami by dać mu jego upragnione szczęście ??

Kredyt na mieszkanie to kaplica. Daj sobie z nim spokój.

Mogę was ogłosić mężem i żoną dopóty, dopóki nie spłacicie kredytu . AMENNNNNNNN

Gość mialam taka sama sytuacje i
kredyt wiaze ludzi bardziej niz instytuacja malzenstwa :D Autorko, daj sobie z nim spokoj a jesli argumet o mieszkaniu Cie nie przekonuje to poczytaj sobie topik moj maz ma dziecko z inna kobieta. Po tej lekturze juz na pewno Ci sie odechce ;-)