Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

patka234

co zrobic z facetem

Polecane posty

Gość będę zanudzać
porozmawiać poważnie

Gość zrób naleśniki z truskawkami

ja wole zebyscie mi poradzli co mam zrobic, nie bede mowila ze jakis koles ma mnie na oku i wezmie ze ,ma slub bo niby po co mam takie glupoty mowic. on ma prawie 27 lat wiec wydaje mi sie ze to odpowiedni wiek dla faceta zeby wziol slub

ja wole zebyscie mi poradzli co mam zrobic no przeciez dostalas rady do wyboru do koloru - na baranka - na nalesnika - na pelikana dzialaj!

na obiad, który będzie pretekstem do poważnej rozmowy na temat przyszłości. Jeśli dalej będzie trwał w uporze i nie będzie chciał ślubu, zakomunikuj mu, że postanowiłaś żyć w cnocie i z seksu aż do nocy poślubnej nic nie będzie. A jeśli to nie pomoże, to nie pozostaje ci nic innego jak pogodzić się z losem konkubiny.

juz przerabialam ten temat ze nie bede z nim sypiala z nim az do nocy poslubnej wztrzmalam bez seksu 2 tygodnie a pozniej tak mnie nakrecil ze nie moglam juz wytrzmac.

27 lat? kochana znam przynajmniej 3 mężczyzn w tym wieku , którzy nawet nie wspominają o ślubie,każdy facet odczuje potrzebę związania się w swoim czasie. Lepiej nie naciskaj na niego tylko cierpliwie czekaj. nie ma co go do tego zmuszać. trudno o inne rady

brak konsekwencji sprawi, że zostaniesz starą panną. :(

Gość Prochor J
SummerNight - masz na imię Kasia?

od lutego nie minęło tak wiele czasu. macie przynajmniej rok, tyle są podobno ważne zaręczyny:) Nie jestem Kasia :) a co ?:D

Gość Prochor J
bo na zdjęciu przypominasz moją kuzynkę ;)

nie wnikam ile wazna sa zareczny. takm myslalam zeby mu powiedziec ze jak sie nie zdecyduje na slub to go zostawic co o tym myslicie?

Gość zrób nalesniki z truskawkami
Zaręczyny są ważne do odwołania. :D

Gdyby mój facet zwlekał z decyzją o ślubie bardzo długi czas ,to na pewno bym go zastawiła może i tam kogoś przypominam ;)

summerNight ale ciezko zostawic kogos z takiego powodu. wiem ze bardzo bzm cierpiala strasznie. a Twoj fecet zdecydowal sie na slub