Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Girl_UKk

jak mam uwiesc chlopaka ktory mi sie podoba od 2 lat?

Polecane posty

Otoz tak, znamy sie od 2 lat, nasze rodziny sie przyjaznia , dobrzy ludzie. A wiem problem taki jest ze on juz ma dzieczyne, a otoz ja nei sadze zze to jest powazne, poniewaz niech zaczene od poczatku. Wiec poznalismy sie 2 lata temu , tak sie to zaczelo, on byl z dzieczczyna 4 lata bardzo ja kochal ona tylko go wykorzystywala i po tym sie okazala ze go zdradzila, zrywala z nim potem do niego wracala, jak to sie nazywa 'bawila sie nim' w tamtym roku w sierpniu, sie rozstali. On mi mowil ze ja mu sie bardzo podobam i bardzo mnie lubi, nawet kiedys pocalowalismy sie i mialismy szanse niby byc ze soba ale on wrocil do swojej itp, teraz od kilku miesiecy ma dziewczyne, no ona ma 16 lat i ja mysle ze to gowniara bez doswiadczenia o zyciu , ja zreszta duzo w zyciu przezylam i znam zycie chociaz nadal sie ucze i jestem od niej starsza, on jest to 20-stce, no ale to o wiek nie chodzi, O toz to on mi sie podoba i ma do mnie slabosc, i ja wiem ze jestesmy dla siebie stworzeni, tylko zawsze cos nam stoi przed droga , albo on ma dziewczyne albo ja chlopaka, swietnie sie rozumiemy, i jak jestem

w jego otoczeni poprostu jest cool, wiem ze on jej nie kocha, bo byl w powaznym zwiazku i wiem ze nie mozna tak od razu zapomniec o okobiecie ktora sie kochala 4 lata i bylo sie bardzo zaangazowanym, Jak mam go uwiesci zebysmy byli razem? wiem ze ja mu sie podobam, bo nadal chcemy sie spotkac , on pisze tam do mnie, i ja do niego, on chce sie spotkac ze mna i zaprasza na kawe, a wiem ze on nie chce mnie wyruchac nawet nie piszcie, bo to jest dobry chlopak nie jakis tam cymbal, nie wiem jak mam go uwiesc zebysmy wkoncu byli razem, no kurcze podoba mi sie on jest przystojny ja tez jestem ladna i sie swietnie dogadujemy, a jego fladra jest gruba i brzydka i wogle nie jest taka atrakcyjna jak ja ( no co ja sie nie chwale :D ) Mam ta jego dziewczyne kopnac w dupe? lol nie wiem , jak mam go uwiesc? , sorry poplatalam to troche, nie mowcie ze mam malo lat czy cos, ja poprstu dlugo za granica jestem i polsskiego nie uzywam za bardzo i moze te moje zdania nie maja sense , i sorry na bledy ;) z gory dzieki x

jezu z tego co piszesz to nie widać, żebyś była tak dojrzała i doświadczona jak twierdzisz. zostaw ich w spokoju, jak nie będzie im się układało to sam zerwie, bez sensu takie gierki, skoro jesteście tacy stworzeni dla siebie to on chyba to powinien widzieć i się starać o ciebie tak? :/ ręce mi opadły przez ten twój tok myślenia.

lol, tak jetem atrakcujna , od dawiem dawna chcialam ten temat tu dac na forum i od dawna mysle o tym , i nie wiem kogo spytac. no i w koncu dalam. nie znasz to nie oceniaj !. Tak wiem ze jestesmy stworzeni, bo jak jestemy razem bliska siebie i jak patrzymy na siebie, to prawie sie pocalujemy :D, i wiem ze on ma slabos do mnie i mu sie bardzo podobam, a ja pytam cie o rade nie o ocenianie ,

zuzzak , ja nie chce tam robic krzywde nikomu, chce zeby byl szczesliwy ii nie chce stac im w droge, no ale podoma mi sie, a na dodatek ja nic nie robie, nawet do niego nie pisze od 4 dni lol, tylko sie zastanawiac jak go uwiesc. ZASTANAWIAM, znaczy jeszcze nic nie zrobilam ! lolllll omg

no to ci mówię grzecznie żebys poczekała aż on coś zrobi. zresztą nie rozumiem po jaką cholerę ma dziewczynę skoro jak mówisz ma do ciebie słabość.

bo my sie nie widujemy czesto bo on jest zajety praca i ja mam college, ja jestem bardziej spokojniejsza, bo ja nie pije nie pale itp, nie chodze na iprezy , moze on szuka takiej samej jak ta jego byla, zeby przypokinala tamta jego bylo z tego powaznego zwiazku. i on jest niesmialy w stosunku do mnie, ja zreszta do niego tez, wiem to glupio brzmi, ale wiem ze do siebie pasuejmy. masz jakas rade jak mam go uwiesc? lol zaprosic go gdzies, on mnie juz duzo razy zapraszal tam i tam . kino restauracja itp, ale ja sie odsuwalam

nie pomoże ci zapraszanie go gdziekolwiek moim zdaniem. poczekaj po prostu aż sam coś zrobi, nie chciałabyś być chyba z kimś kto będąc w związku daje się bezmyślnie uwieść bo taka sytuacja mogłaby ciebie potem spotkać. daj mu czas a może samo się ułoży.

a dodam ze my sie widzielismy dawno wow bardzo dawno temu chyba jakies ufff rok temu chyba we wrzesniu 2009? nie pamietam , bo ja mialam chlopaka wtedy ale juz z nim nie jestem od paru miesiecy, i on o tym wiedzial i sie nie kontaktowal ze mna wtedy, ale zawsze mi radzil zebym uwazala itp, dobre serce ma. no ale prawda jest taka ze on mi sie zawsze podobal z charakteru i wogle zawsze cos do niego mialam, nawet jesli mialam chlopaka, zawsze gleboko w sercu mialam do niego slabosc. no a tereaz on ma dziewczyne a ja jestem sama, nie ze chce miec chloopaka czy cos ze chce sie na niego rzucic, poprostu chce z nim byc czy cos, nic powaznego oczywiscie no ale chce go miec .

zuzzak ja nigdy bym na to poswolia zeby on byl ze mna flirtowal ze mna i zdradzal dziewczyne, a pozatym jestem dobra i nie chce niekogo krywdzic, ale ja chce go uwiesc zeby on potem zerwal z dziewczyna i byl ze mna, dobra widze ze nie rozumiesz mnie moze ktos inny mi da rade, trzymaj sie !

zuzzak ja nigdy bym na to poswolia zeby on byl ze mna flirtowal ze mna i zdradzal dziewczyne, a pozatym jestem dobra i nie chce niekogo krywdzic, ale ja chce go uwiesc zeby on potem zerwal z dziewczyna i byl ze mna, dobra widze ze nie rozumiesz mnie moze ktos inny mi da rade, trzymaj sie !

ja nie chce glupiego gadania od ciebie zuzzak, chce rade jak mam uwiesc faceta ktory jest z inna dzeiwczyna nastolatka, a ktoremu sie podobam i wiem ze chaialby ze mna byc.