Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

qazxswedcvfr

CZY MAM JAKIEŚ SZANSE??/?? Proszę o odpowiedż....

Polecane posty

Jestem w 1 klasie lo. Z matematyki na 1 sem miałam 1(tak jak 10 os. z mojej klasy) na 2 semestr mam 2-, 2+, 2, 1/2, 1, 3 . Babka mówiła, że to pozytywne oceny( żadna z osób, z 1-nką na sem nie ma pozytywnych ocen). Widać, że daje mi szanse wczoraj pisałam poprawkę z 1 sem, miałam 3-4błędy i już mi nie zaliczyła, jutro mam poprawić, i nie wiem czy mi sie uda. Dzisiaj pisałam 2 test i chyba dobrze mi poszedł. Jak np. tego pierwszego nie zalicze, a 2 tak to z takimi ocenami na sem mam szanse zdać?????? dodam, że dużo wysiłku i kasy w nauke wpakowałam.

Gość to jest dopiero 1 klasa
pomysl o kolejnych latach gdzie materialu bedzie wiecej i latwiejszy nie ebdzie... piszesz ze tylu wysilku wpakowalas a masz 1 i 2 nie wiem jak wyglada z twojej strony olewanie przedmiotu...nie wiem czy zauwazylabym roznice ... nie mam pojecia czy masz szanse, wszystko zalezy od dobrej woli nauczycielki i tego osttaniego testu.

nie olewałam, mam problemy z matematyką- nie potrafię wyobrazić sobie liczb, miałam w gim opinię z poradni wiem ze materiału będzie więcej ale w koncu znalazłam dobrego korepetytora i mnie wyciągnął z dołka. jak ktoś nie wie czy mam szanse czy nie, to prozę niech komentarze zachowa dla siebie:)

Gość przeciez pytasz sie
CZY MASZ SZANSE widze ze nei tylko probelm z matma masz ale z logicznym i zrozumialym pisaniem jak i czytaniem WLASNEGO tekstu tez :O

Gość chyba masz szanse bo
z jedną jedynka się zdaje Mozna miec nawet dwie tylko jedną trzeba poprawic w sierpniu Jesli z innych przedmiotów nie grozi ci jedynka to matematyczka nie powinna ci robic problemów Tylko postaraj sioe w przyszłym roku Mój syn nie miał tyle szczescia Nie chciał sie poprawiac i poddał sie Bedzie powtarzal klase :( Uczcie sie dzieciaki chociaz na tych pewnych 2 bo poźniej czas zmarnowany , nowi ludzie i opinia matoła sie ciągnie :(

no ja tylko mam problem z matmą....z innych przedmiotów mam 4( z chemii i fizyki mam 3) to nie tak źle. Szkoda jakby mnie usadziała, bo naprawde włożyłam w ten roku dużo pracy( we wszystkie przedmioty)tym bardziej że jako jedyna odoba z osób z 1-ką na sem mam pozytywne oceny na 2 sem.... Może się zlituje.