Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uczen wieczny

uczen i kariera

Polecane posty

Gość uczen wieczny

ludzie czy warto isc na studium np cosinus?? aby miec kolejny fakultet(fach w reku) mam technikum elektroniczne i dyplom technika. ba studia mnie nie stac wiec poszłem do pracy i zapisałem sie do cosinusa do technikum geodezyjnego. co myslicie o takiego typu szkołach?? czy kończąc zaoczne technikum geodezyjne bede mial szanse znalezc prace jako geodeta?? patrzac na to ze po normalnym techikum mam ten sam dyplom co po tym ze studium czyli zaocznym. tylko roznica w tym ze na dzienne technikum chodzi sie 5 razy w tydniu a tam chodzi sie co 2 tydzien w soboty niedziele wypowiedzcie sie jesli macie jakies doswiadczenie,

Gość Meta i no problem
dobrze - bo sam papier to jeszcze nic :P dobry elektronik zarabia dziś lepiej niz nie jeden inżynier...tylko taki co umie wiele - a nie tylko ma dyplom....także ja bym na twoim miejscu postawiła na praktykę - a nie na dorabianie kolejnych papierków.

Gość zajmij się jedna rzeczą a

Gość uczen wieczny
oki pracuje i jak na razie mam 2 tysiace:( strasznie malo ale czy warto w wolnej chwili chodzic na ten fakultet?? a co sadzicie o zawodzie elektryk???

jeżeli myślisz że po technikum znajdziesz pracę jako geodeta to się bardzo mylisz... GEODETĄ jest człowiek po studiach... ty jesteś technikiem więc twoja praca będzie się ograniczała do noszenia za nim sprzętu pomiarowego i co najwyżej drukowania mapek i innych rzeczy.

Gość bvghfvbghvb
jak Ty chłopie maturę zdałeś pisze się poszedłem a nie poszłem... ja bym Ci radziła skupić sie na jednej dzedzinie i być w niej ekspertem, jesli chcxesz być geodeta i to dobrym geodetą to droga otwarta, jesli chcesz miec tylko papierek to bez sensu

Gość uczen wieczny
czasem to jak piszemy zależy w dużej mierze od miejsca zamieszkania:):): gwary itp :) a nie od tego czy mam maturę czy nie. ale dzięki za rade :):):