Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dwudziestka super light

Przez muzę nie mogę znależć faceta

Polecane posty

Słucham punka i metalu i wygląda na to że odstraszam tym facetów. Mam długie włosy i nawet jak się jakoś fajnie ubiorę, widać to czym się interesuję i czego słucham. Ciężko jest mi znależć kogoś o podobnej duszy do mojej. Z techniaczem który ma wielkie ślepia od piguł nie mam o czym gadać oni on ze mną. Z drechem wiecznie w dobrym humorze od marychy jest to samo, a z wesołym Romkiem od Disco Polo to już w ogóle. ... Czy mam sama być do końca życia? Fuck!

No to piątka ;)

Chodzę, chodzę...nie wiem...może mam głupi charakter, albo brzydka jestem...nie wiem.

Gość desperaci z kafeeee
wyjdź za dwuteownik

No to Ty nie wiesz, czy jesteś ładna czy brzydka, czy masz fajny charakter czy głupi? Co jest z Twoją samooceną?

Wyjdę za Marshala 500W

Gość zielonnnnkaaasz
na koncertach i festiwalach szukaj :)

Gość desperaci z kafeeee
on też z metalu

Kiszka...według mnie to ja jestem równa dziewczyna, a że mam PH to podlega chyba nocnym rozmową.

byle by nie szukać w necie bo często jest ta że jak się znajdzie kogoś z kim się świetnie dogaduje to mieszka 300 km dalej ;p

Nie no...w niecie nie szukam. Dwa razy się spotkałam z dwoma chłopakami i podziękowałam za współprace. Jeden z deka tempawy a drugi erotoman heheh

przez neta da się znaleźć interesujące osoby... które mieszkają kilkaset km dalej... niestety wiem to z doświadczenia :/

No wiesz...jak ktoś chce poznać kogoś na jakimś miedzynarodowym czacie czy ogólnopolskim to musi się liczyć że być może będzie dzieliło killllllkaaa kilometrów. Logiczne:)

Gość regres to uczuciowy gej
laska ale masz problem. "nie moge znalezc faceta przez muze" faceta to ty nie masz bo pewnie jakas nudna dla tych metalowcow jestes czy cos, pewnie z toba cos nie tak a nie z innymi, do kazdego masz jakies ale..... "Z techniaczem który ma wielkie ślepia od piguł nie mam o czym gadać oni on ze mną. Z drechem wiecznie w dobrym humorze od marychy jest to samo, a z wesołym Romkiem od Disco Polo to już w ogóle. ..." odrazu oceniasz ludzi negatywnie, ludzie to czuja i niechca sie z kims takim zadawac

hehe wiem, wiem. A ja tak czasem piszę bo lubię inteligentnych ludzi ;)

łapiesz, łapiesz :)

Gość oxy deoxy
oj, na pewno nie przez muze. ja tam zawsze punkowałam na calego- niebieskie wlosy, tatuaże, kolczyki... i jakos zawsze wokół siebie mialam zajebistych facetów, no w poządku pod każdym względem... po prostu musisz zmienić swój sposob myslenia. Jak sie bedziesz cieszyć sobą i zarażac optymizmem- ludzie beda do Ciebie lgnąć:) tylko sie otwórz na innych a na pewno zaraz sie ktos zakręci;)

łapać to mogę dziewczyny za pupę (a potem mieć piękną pamiątkę na twarzy lub ból w kroku ;p) ale o co ci teraz chodzi z tym "takim pisaniem" to nie łapie ;)

Mam troche tak bez sensownie, że coś napiszę między wierszami z myślą żeby ktoś się domyśllił o co chodzi i raz mi się tu napisało..Padło na Ciebie ;) Ale spoko, już jak coś będę pisać po ludzku. Walczę teraz z kolejną dwudziestką superlight i doszłam do wniosku, że nie rzucę palenie. Wiem że to nie na temat, ale czasami mam takie chwile że piszę to co w danej chwili pomyślę ;) Jesteś chyba częstym bywalcem na kafe? bo coś kojarzę Twój nick, już kiedyś wpadł mi w oczka..

spontanicznie wsiadlam do pociagu i pojechalam na drugi koniec wojewodztwa, w plecaku mialam tylko kanapki, nie mialam pieniedzy, dojechalam na sam koniec wojewodztwa, zjadlam kanapki i nie mialam czym wrocic do domu - na poczatek wojewodztwa. Lapalam stopa, zatrzymal sie TIR i wrocilam do domu. to bylo niesamowite a teraz lapiesz?

Gość Kwiatuszek zielonyy
Przeczytalam caly ten topik i mysle ze ludzie maja problem ze zrozumieniem cie, piszesz bardzo dziwnie i niezrozumiale(lagodnie mowiac) np.dwudziestka super light Mam troche tak bez sensownie, że coś napiszę między wierszami z myślą żeby ktoś się domyśllił o co chodzi i raz mi się tu napisało..Padło na Ciebie Ale spoko, już jak coś będę pisać po ludzku. Walczę teraz z kolejną dwudziestką superlight i doszłam do wniosku, że nie rzucę palenie. Wiem że to nie na temat, ale czasami mam takie chwile że piszę to co w danej chwili

Gość oxy deoxy
mówiąc bez ogródek- ludzie pewnie myslą, że to Ty cos bierzesz :)

to złapałem ;p "doszłam do wniosku, że nie rzucę palenie" są faceci co nie lubią jak kobiety nałogowo palą (a poza tym paleni niszczy organizm i wygląda się na starszą ;p) może tu tkwi przyczyna niepowodzenia? "jesteś chyba częstym bywalcem na kafe?" tak "bo coś kojarzę Twój nick, już kiedyś wpadł mi w oczka.." - nie wiem czy się bać czy cieszyć :D ;)

Gość Dupa zza krzaka 2
Jeżeli wyglądasz jak 90% fanek metalu to się nie dziwie :P Ja tam nigdy nie mialam problemu, a tez słucham rocka i metalu, w czasach wczesnej mlodosci jeszcze ubierałam sie na czarno, ale nie jakies bezksztaltne wory - metalowiec tez facet!! Podrywali mnie fani metalu jak i 'neutralni'.

Nie palę "publicznie" wstydzę się tego i swoją drogą to źle wygląda. Nie wypada dziewczynie itd. Myślę, że powinieneś się baaaać ;) żartuję. A to co Cię skłania do tego że tutaj siedzisz? Nuda?