Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oczyoczyoczyoczy

poradźcie, proszę...

Polecane posty

Gość oczyoczyoczyoczy

Mam problem z oczami. Swędzą mnie tak, że chętnie bym je sobie wkręciła piąstkami do czaszki. Łzawią mi, dziady, i ciągle marszczę się na twarzy, bo nie mogę ich otworzyć, tak całkiem. I nie wiem: alergia? Czy zapalenie spojówek? Czy coś jeszcze innego? Kupiła kropelki, powinny pomóc, bo akurat takie objawy zwalczają, ale jakoś u mnie nie działają...:o...przynajmniej na razie. Starazolin. Może macie jakieś lepsze, wypróbowane?

Gość dwudziestka super light
Okulista- jedyny wypróbowany.

Gość oczyoczyoczyoczy
To sama wiem, le chciałam porady niefachowej :D ale z doświadczenia.

Mniej przy kafeterii siedzieć ? :D A tak poza tym to okulista a nie "jakieś" kropelki bo jak się jakieś gówno zalęgło to można stracić wzrok. a oczy ma się jedne.

Nie powiemy Ci, co to jest, bo i przy zapaleniu spojówek, i przy alergii te objawy występują. To skąd mamy wiedzieć. A kropelki?? Ja wiem jedno, zbyt długie używanie nie działa na oczy korzystnie...

Gość Chochli87
nic w dlugim stosowaniu nie jest kojrzystne, organizm sie rozleniwia, w momencie gdy nagminnie dostarczamy z zewnatrz sztucznych lez. Moim zdaniem stosowanie kropel profilaktycznie jest dobra sprawa szczegolnie przy duuzej liczbie czynnikow ryzyka, ale nie nalezy przesadzac. No ja wkazdym razie korzystam ze Starazolinu.

Gość carolla11
hmmm... najlepiej używać kropli z kwasem hialuronowym, naturalnie występującym składniku w oku, trzeba sztucznie dostarczyć skoro oko ma zaburzone wydzielanie łez i ma utrudnione radzenia sobie z tym.