Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość popope

Jakie prezenty lubią kobiety?

Polecane posty

Gość Trutnia Pospolita
Kwiaty, perfumy, biżuteria, słodycze wysokiej jakości. To zależy od stopnia znajomości, okazji, intencji...

W poważniejszym związku ładny pierścionek lub bieliznę a normalnie to kwiaty, biżuteria np. bransoletka albo perfumy , pluszowego misia lub poduszkę z jakimś napisem :) ja dostałam od swojego pościel jestem bardzo zadowolona:) można kupić tez kapcie :) ze wszystkiego dziewczyna będzie zadowolona:)

Gość żona poparzona,a nie żona popa
Przydatne,drogie,zaskakujące,bezokazyjne,zależy od kobiety,ale nigdy rajstopy ani krem na zmarszczki ;)

Gość taa niedobra pupa
Ja lubię pluszaki... NIE: kwiaty, bizuterię ani stringi...

Ja lubię gdy ktos trafi z kolorem apaszki, rękawiczek, uwielbiam perfumy, kwiaty lubię ale nie znoszę idiotycznych bukietów.

Gość ih9uhu
ja lubię szaliczki, perfumy ale nie pluszaki :/ ... nie cierpię miśków bo się czuję jakbym miała z 5 lat i wcale to nie jest romantyczne, ale pierścionki, kolczyki i czekoladki uwielbiam. nawet tanie kolczyki lub pierscionek z bazaru sprawilby mi radosc o ile pasowałby rozmiarem.

Gość Monia_1987+++++++
Dla mnie minimum dobrego smaku u mężczyzny to biżuteria za 400zł jak daje coś gorszego to znaczy że dupa jest nie facet.

Gość ggvgij
nienawidze dostawac kwiatkow:O juz wole czekolade , a tak to lubie bizuterie, jakis ciuszek, kosmetyki, moze byc tez prostownica albo depilator:D

Gość popope
Monia wymagająca jesteś.

Gość najdziwniejszy
monia, a trzeba wreczac z rachunkiem, czy sama dyskretnie sprawdzasz czy magiczna kwota zsotala przekroczona? :D

Gość zamiast kwiatów przynosi mi
owoce, bo lubię, a kwiatów nie. Poza tym ksiązki. Takie rzeczy jak: ciuchy (chyba, że gorset, czy bielizna) i kosmetyki (balsamy, żele, kremy) TO NIE JEST PREZENT. Lubię też biżuterię i perfumy. Cieszyłabym się z pióra, przenośnej pamięci, smyczy do tej pamięci, ślicznej zawieszki do torebki, torebki w ogóle, czegoś zabawnego, ładnego dzieła sztuki (to zwykle dość drogie), czegoś dla mojego psa, garnka z bardzo grubym dnem, dobrej patelni, zestawu japońskich noży, nowego ekspresu do kawy... Zestawu do robienia tatuaży z henny, miecza, zabytków (bo lubię). Dobre wino, albo trudno dostępne słodycze też oczywiście mile widziane :) Szalik, piękna narzuta, lampka nocna...

Gość lubie drogie

Gość a ja lubie
tulipany, ale musi byc ich bardzo duzo... lubie gotowac wiec wszelkie kuchenne gadzety, no i bielizna... ale jesli to z najwyzszej polki tylko.. wole tulipany zamiast tandetnej bielizny

Gość kosmpost
Kwestia taka jaki macie budżet do wykorzystania - ale spa zawsze się sprawdzi. Na Prezent Marzeń masaże macie nawet za 50 zł i to już coś.

Gość gość
Coś użytecznego, perfum nienawidzę bo cuchną, po co mi kwiaty jak zaraz zwiędną? Po co mi pluszak? Nienawidzę prezentów z którymi nie mam co zrobić, postawię na półce i co?

Gość korodel
Proszę tutaj - https://prezentmarzen.com/jazda-off-road-4x4/ Każda kobieta jest inna - moją interesują takie prezenty i robią na niej fajne wrażenie, ale przecież wiadomo, że to zależy od przypadku. Pewnie większość będzie po prostu zadowolona z relaksu.

Gość UtkaUtka
o zdecydowanie piękne, delikatne rzeczy, do wnętrza, biżuteria to już w ogóle zawsze trafione i oczywiście personalizowane prezenty takie jak na www.eprezenty.pl - mój ulubiony sklep ! siostra mnie zaraziła tymi upominkami i sama teraz właściwe na każdą okazję u nich się zaopatruje :)

Gość gość
Jesli ktoś z Was teraz chciałby jeszcze kupić swojej kobiecie prezent w PoloMarkecie sa w bardzo dobrej cenie torebki Batyckiego. Polecam.

Gość gość
No faktycznie, ten pomysł z PoloMarketu również dla mnei wydaje się być naprawde super rozwiązaniem.

Gość setra

Zrób jej poduszkę ze zdjęciem tzn. zamów coś takiego na Empik Foto - opłaca się.

Całość kosztuje śmieszne grosze, a rzeczywiście warto. Prezent jest praktyczny, robi różnicę.

Raczej starajcie się stawiać na takie rozwiązania, które da się wykorzystać, a nie trafią gdzieś w róg szafy.

To pozbawione sensu 😉 

Gość merlin

jako kobieta mogę powiedzieć że osobiście uwielbiam prezenty które wyzwalają jakieś emocje 😄 mnie mój chłopak ostatnio zabrał na skok spadochronowy. Jechaliśmy do skydive olimpic we wrocławiu. Skok za 600zł z instruktorem. Super sprawa 😄