Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dior_88

Chce normalnego chłopaka!

Polecane posty

Gość bajer dupa ma
Scieme wali ze ma tylko tusz na rzesach ;)

Gość zabawa na skeyp
spadam stąd dior_88 bo same debile tu-dzięki że się odezwałaś do mnie niestety zablokowali mi konto i dziś już nie popiszemy-jutro się odezwę.Ps Niestety Twojego profilu mi nie pokazało w nk w gościach:(

Gość zabawa na skeyp
Kto mnie wybolcuje na dobranoc?

Ładna mam peruke co nie? Zazdrościsz mi czy co? Włosów dziewczyno nie masz!? W ogóle widzę jak bardzo masz rozwinięty mózg skoro oceniasz kogoś na podstawie wyglądu. Ale ja się tym wcale nie przejmuje:-) bo jestem za duża ha ha:) Boże dziecko idź spać.

Gość boleccc
jakis

Gość zabawa na skeyp
A mam zaprosiłaś mnie do znajomych dzięki bardzo:)Nie słychaj tych debili ja spadam spać dobranoc jutro się odezwę Dobranoc miłych snów

Gość Przecież widze
że to sztuczne kudły!

Gość zabawa na skeyp
Jem kupę

O jejku jak ja sie cieszę że moja osoba wywołała takie poruszenie wśród dzieci neta:) jestem teraz popularna? Czy jeszcze nie? Jak ja się cieszę że myślicie o mnie bo gdyby tak nie było to byście się nie wypowiadały:) buziaki dla wszystkich dojrzewających nastolatków. Nie martwcie się nie wy pierwsze przechodzicie okres dojrzewania i nie ostatnie. Żenada!

Gość To sztuczne kudły!
Taśma wystaje!

Gość kudly ma swoje
ale to nic jej nie da nie potrafi przyznac sie ze ma retuszowane zdjecie ech te kobiety

No oczywiście że są sztuczne tak samo jak moja noga i ręka:-) odkręcam je na noc ale ciiiii... Nie mówcie nikomu. -ironia

Gość wyposzczony brunet81
Może ją zaliczę jak nawciskam kitu o tym jaka to ona ładna...

Gość Przecież widać
że to peruka! Zdrowe włosy nie przypominają wyglądem wysuszonego siana jak na zdjęciu!

Nie zmowisz mi koteczku że mi "taśma" wystaje (jak juz to nazywa się clip-in) bo jestem fryzjerka i nie wiem czy zauważyłas/les że większość fryzjerek ma zadbane włosy. A jak coś ci nie pasuje to nie patrz:)

Gość To na zdjęciu to zadbane?!

Peruka ma włosy syntetyczne które się błyszczą jak u lalki barbie więc jak nie masz pojęcia o fryzjerstwie to się nie wypowiadaj. A fortum o zdrowiu i urodzie jest gdzie indziej:)

Gość zabawa na skeyp
dior_88 zrobisz loda????

Gość zabawa ze skeyp
fryzjerka to jest to :D

Nie wstydzę się moich włosów bo mogłabym się wstydzić jakbym chodziła z przetłuszczonymi. A teraz życzę wszystkim kafeteriana dobranoc słodkich snów nie bulwersujcie się bo wam się jeszcze coś stanie.

Gość edrjuuuuu83
Droga Dior, nie przejmuj sie tymi ograniczonymi bazylami, bo naprawde jak to czytam to az sie we mnie gotuje!!! Dobrze, ze rzucilas tego numeranta w cholere. Po Twoich wypowiedziach widac, ze jestes inteligetna a ta cala reszta to jacys ograniczeni cwele i prymitywy :-O az mi wstyd, ze jestem facetem :-O zaslugujesz na kogos lepszego i wartosciowego- nie zapominaj!

Gość edrjuuuuu83
I TAK TRZYMAC!!!! :-) A tymi zje*** sie nie martw, widac cos ich swedzi albo cos im w zyciu nie wyszlo.

Widać że z odpowiedzi jakie dostałam od różnych ludzi 1/4 to ludzie normalnie a 3/4 to tzw. Dzieci neta:-) polecam niektórym przestudiowanie słownika ortograficznego i słownika wyrazów obcych, bo czasami używacie słów których znaczenie znacznie przerasta wasza inteligencję:-)

Widzę że zrobiłam spustoszenie w waszych małych rozumkach. Bo zastanawiacie się co by tu mi jeszcze skomponować ciekawego. Oj