Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kasia137

Moja fantazja

Polecane posty

Umowie się z kolegą , ktory mi sie podoba, spotkamy sie pare razy po czym pojdziemy do kina i szepne mu do ucha ,żeby delikatnie włożył mi palec w majtki i masował moją cipkę , tak żeby nikt tego nie widział , dyskretnie... potem nastąpi zamiana:)

Gość Czesć
Ładna fantazja Kasia

Gość wołanie na puszczy
moja jest taka: jestem w kinie "z kimś", ale obok mnie siedzi (też z kimś) kasia137. oglądmy film, ale na oparciu nasze ręce się muskają, jest lato więc przedramiona się dotykają. z czasem troche częściej bo ten dotyk jest miły. w koncu przechodzi to w regularne głaskanie. nie protestujesz, sprawia Ci to przyjemność, ale nie patrzysz, oglądasz film. moja ręka wędruje pod sweter, ktory przykrywa Twoj brzuch i uda. wsuwam sie pod ubranko, przez majteczki głaszczę i masuję wzgórek łonowy i powoli odnajdując poniżej łechaczkę. wsuwam siępod majteczki, a tam, nizej jest już całkiem wilgotno.... ciag dalszy... w kinie na żywo:o)

Wasze mazenia mogę spełnić będzie tak super ze zapomnicie o filmie skupićie się tylko na pieszczotach waszych mokrych muszelek

Wasze mazenia mogę spełnić będzie tak super ze zapomnicie o filmie skupićie się tylko na pieszczotach waszych mokrych muszelek