Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

KAMIS777

Legnica- Złotoryja- Wałbrzych

Polecane posty

Kobiety ktore rodzily na w tych szpitalach prosze o opinie :) Sama mam wielki dylemat jesli chodzi o wybor szpitala

Witaj! :) Ja rodziłam w Legnicy (w marcu zeszłego roku), ale miałam cc, więc to trochę inna historia. Jestem bardzo zadowolona z opieki na patplogii, jak i na położnictwie. Na szczęście udało mi się załapać na jednoosobowy pokój z łazienką więc pełen luz, bo był wtedy niezły baby boom... Więcej na ten temat napisałam innej dziewczynie na innym topiku, zaraz wkleję Ci linka. Jeśli chodzi o Wałbrzych, to wiem, że rodzi tam wiele dziewczyn z Legnicy ze względu na dostpność znieczulenia, bo w Legnicy Nie ma! Jednak jak tam jest nie ma zielonego pojęcia. A o Złotoryji słyszałam wiele pochlebnych opinii.

zadna z pan nie rodzila w tych miejscowosciach? albo moze slyszala cos na temat tych szpitali?

dzieki za odpowiedz :) a z ciekawosci ile placilas za ten jednoosobowy pokoj? moze ktos jeszcze sie wypowie

Gość maskotka35
ja szukam kogoś kto rodził w Kamiennej Górze....ja mam do wyboru Wałbrzych lub Kamienna Góra,wybrałam Kamienną Górę ze względu na to że to malutki szpital,bez przepełnień,super opieka,zawsze mają dla rodzącej czas a ztego co wiem to w Wałbrzychu leżysz sama na porodówce aż się coś konkretnego n ie zacznie dziać,nawet nikt nie zagląda co jakiś czas....proszę o opinie na temat Kamiennej Góry

ja jestem z Jawora wiec do kamiennej gory mam kawalek w sumie do walbrzycha tez, najblizej legnica i zlotoryja dlatego poszukuje opini na temat tych szpitali :)

Gość taka sobie jaaaaa
up up up

Gość maskotka35
podnoszę....

Gość goplay
halo? wypowie sie ktos?

Gość Legniczanka001
Ja rodziłam w Legnicy ale prawie 5 lat temu. Tez CC - jestem zadowolona z opieki i na patologii i na położniczym. Jedynie nie miłe wspomnienia miałam do baby, która przyjmowała mnie do szpitala - była oschła, poważna i niemiła, niestety nie pamiętam jej nazwiska. Później spoko :)

Gość goplay
dzieki za wypowiedz :) a moze teraz dla odmieny ktos kto rodzil w Złotoryi?

Coś cienko z odzewm , nie? Spróbujcie poprzez gazetę.pl wydaje mi się, że prędzej coś znajdziecie.

Gość ufobufo
no a nie brałas pod uwage np. Swidnicy na latwacu? Tam jest super

Gość ja w Zlotoryi
i bylo naprawde spoko, opieka na najwyzszym poziomie i fachowosc, a do tego milutko poprostu :) jedna siostra tylko byla jakas taka ... smuna.. zetak powiem. Moja siostra z kolei rodzila w Legnicy i tam jest masakra, strasznie poprostu. Znam jeszcze kilka osob ktor rodzily w legnicy i wszystkie narzekaly.

Gość ja w Zlotoryi
aha prywatny pokoj tez wzielam, z lazienka i zaplacilam 120 zl, w sumie 2x bo 2 razy tam rodzilam :)

o Świdnica nie przyszla mi nawet do glowy :) a ktos moze powiedziec cos na temat tego szpitala? A co do Złotoryi i tego pokoju jednoosobowego to placi sie 120 zl nie zaleznioe od ilosci dni w szpitalu?

Gość ufobufo
no ja rodziłam w swidnicy i naprawde byłam bardzo zadowolona. Była nawet ze mną dziewczyna z Jawora i z innych miejscowosci w których są szpitale, a jednak wybrali swidnice. Wiec to o czyms swiadczy chyba?:)