Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość heheheherrara

co robić z tymi włosami!!! już nie mogę!

Polecane posty

Gość heheheherrara

mam potwornie suche włosy. pewnie przez farbowanie, ale też taka ich uroda. używam szamponu Lancome, maski też jakiejś nietaniej, sprayu proteinowego z Fekkaia i w ogóle większość kasy wydaję na te cholerne włosy, już nie długo nie będę miała co jeść. już mam tego dosyć. przestałam farbować, ale nic, nic, nic nie pomaga. ma ktoś jakiś pomysł na odżywkę cud? co może mi te włosy uratować? oliwę tam wcierać w nie codziennie? nie wiem. pomocy!

Gość bobekk
nic nie rób, zetnij ile sie da, ale nie za krótko i ewentualnie jak musisz farbować to użyj szamponów koloryzujących taki nap garnier do 28 myć, są cudne, po nim włosy sa ładniejsze. ja dużo farbowałam, potem zchodziłam z ciemnego koloru wybarwiaczami, włosy miałam do dupy, a teraz nic, tylko myję, raz na miesiac koloryzacja (lub rzadziej) i nawet niemusze prostować żeby sie nie puszyły.

Gość bobekk
odstaw maski i kosmetyki

Gość heheheherrara
jak to odstawić? bez nich to już chyba w ogóle byłoby siano niewiarygodne.

zrob sobie porządną i zarazem najtańszą kurację. dwa razy w tygodniu rob maske jajeczną. bialko ubij na piane polacz to z zoltkiem do tego kilka kropel oliwy zoliwek, ja wlasnie jestm w trakcie, mojej teściowej pomogło! :)

Gość bobekk
no mówi ci odstaw, umyj włosy, zostaw niech same wyschną jak bedziesz miała dobrze ściete przez dobrego fryzjera powinny sie same układać a jakie masz długie, kręcone ja mam do ramion, teraz juz całkowicie naturalny kolor i jednolita dlugośc, bo zapuszczam przez farbowanie ni nadmiar odzywek miała na głowę siano i kupę nie do opanowania po myci spłucz zakwaszona wodą przede wszystkim dobrze zetnij, przerzedź jak sa za gęste, fryzjer powinien wiedziec

Gość heheheherrara
w jakim sensie zakwaszoną wodą? z cytryną na przykład?

Gość amelieeeeee
no to ja się podepne pod temat - moje wlosy są cienkie i rzadkie. Obecnie lekko rozjasniam, ale farba ich nie nisczy chyba barzo, bo z natury genetycznie po rodzicach mam takie delikatne piorka. Wlosy mam do ramion, moze krotsze, zapuszczam, bo juz nie wiem co z nimi robic, miewalam krotkie, ale wygladalam tragicznie, piora wokol twarzy, ale teraz wcale nie lepiej. Sa zniszczone, ale nie wygladaja na zniszczone, bo nakladam mase odzywek i innych bajerow, aby wygladaly nie najgorzej i sie normalnie rozczsywaly. Co zrobic, aby zagescic (chociaz optycznie) wlosy? znacie jakies pasty, maski, plyny, sama nie wiem co jeszcze, ktore serio dzialaja? co zrobic, aby nie miec takich pior, aby wygladaly pelniej i lepiej? b. prosze:(

Gość sianosiano
opier...przy samej skorze... niestety nic innego nie dziala :-0