Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bufferyyy

znowu zepsulam?

Polecane posty

Gość bufferyyy

Odezwal sie do mnie moj byly facet po prau miesiacach od kiedy odszedl. Wiadomo nie umiałam z nim miło rozmawiac...ale to jest oczywiste chyba ;p no pytal co u mnie i ogolnie ale po kilku dniach nie odpisalam mu..od tamtego czasu milczy. co to znaczy? czyzbym zepsula to?? chcialabym sie z nim spotkac porozmawiac...

Gość weronika l.
dziwna jesteś. dzwonił były, ty chciałaś się z nim spotkać, ale powiedziałaś mu coś przykrego i on się "pogniewal" :D dziewczyno, ile ty masz lat, ze łudzisz się, że on Cię może kochać jeszcze. mój były napisał do mnie w sprawie pożyczki pieniędzy, ale oczywiście zaczął od zupełnie innej sprawy, żebym między wierszami mogła się domyślić, o co mu tak naprawdę chodzi. ja wiem jednak, że z niego jest krętacz, dlatego posłałam go do diabła :D niech mu inne pożyczają, w końcu z nimi też był dłużej lub krócej. ;) co do twojej sprawy, daj sobie na luuuuuzzzz. on nie pisze i nie dzwoni, po to, żeby wrócił do Ciebie skruszony, tylko chce zabawy w kotka i myszkę. mogłaś mu od razu napisać, żeby pobawił się sam ze sobą swoim fiutem :D

Gość bufferyyy
??

Gość efka19
mysle ze powinnas sie sama odezwac pierwsza..chociaz puscic strzalke...a dalej czekac na jego krok. stara milosc nie rdzewieje..

Gość samira chandra
a ja myślę że Twoja znajomość z tym panem to już przeszłość-historia; zapomnij o nim i zacznij żyć na nowo i rozejrzyj się za kimś komu będzie na Tobie zależało

Gość bufferyyy
a jeśli mnie na nim zalezy?

Gość bufferyyy
up:)

Zalezy Ci na nim, mimo, ze Cie kiedys zostawil, i prawdopodobnie nie byl wobec Ciebie w porzadku ? W takim razie dzwon i niechaj da Ci kolejnego solidnego kopniaka, zebys mogla wreszcie przytomnie ocenic, czego tak naprawde od Ciebie chce 🖐️