Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trzyobsbsubsusbus

TO NIE PROWOKACJA

Polecane posty

Gość trzyobsbsubsusbus

OStatnio denerwuje mnie mój facet, nie doagudjemy się. Ja mu już całkowicie nie ufam, podejrzewam itd. Miała dosc pewnych rzeczy, więc jak zadzwonił dziś rano kazałam mu nie dzwonic.. niedawno zadzwonił nie odbierałam, dzwonił chyba z 20 razy i dzwonił też moj tata, ze M dzwonił i pytał, czy jestem w domu, a moich rodziców nie było. W kocu odebrałam od niego,a on czy jestem w domu, ja mówię, ze to moja sprawa i że ma nie dzwonic wiecej do mnie, a on ze chce wiedziec tylko czy nigdzie nie poszłam bez jego wiedzy, mówie, ze nieważne dgzie jestem a on do mnie MÓW TY KURWO BITA, RUCHANA W MORDE, DUPE I CIPE rozłączyłam się to nie był 1szy raz potem płacze i mówi,ze to moja wina, bo nie chce powiedziec gdzie jestem..

Gość kei_bak
jak nie prowokacja to co ?

Gość trzyobsbsubsusbus
Boże, tak było! cięzko zrozumeic, że sa tacy faceci jeszcze???? tak własnie do mnie powiedział, w przypływie emocji, ale jednak! potem i tak będzie, że to moja wina !!!!!

Gość kei_bak
że są tacy - spoko. ale dlaczego nie prowokacja ?

A faktycznie TY K**WO BITA, byłaś RUCHANA W MORDE, D**E I CIPE ? Jeśli tak, to o co ci chodzi?

Gość trzyobsbsubsusbus
dałam taki temat, bo wiedziałam, ze i tak będzie od razu, ze prowo:O nie mam 10 lat i pisanie prowokacji mnie nie bawi, więc od razu na wstępie zaznaczyłam, podkreśliłam :O nie wiem, jak mam się teraz zachowac, zerwac - tak mi pewnie doradzicie, ale to takie cięzkie, po takim długim czasie:O

Gość nie rozumiem twojego
oburzenia no przecież rucha cię w cipsko mordę dupę a kurwa jebana to dla podkręcenia wieczornego bara bara było;) a jeśli nie provo to idź daj dupy na lewo niech wie co znaczy kurwa :D

Gość trzyobsbsubsusbus
Rolnik - nie, nie byłam! i on o tym doskonale wie, ale wiedział, że tym mnie zeszmaci, zresztą każdą inną by to delikatnie mówiąc URAZIŁO :o

Olać dziada ciepłym moczem. Ciepły mocz posiadosz? Jak nie - przyjedź na wieś. Weźniesz se od mućki. :classic_cool:

Gość trzyobsbsubsusbus
:O miło, że tak żartobliwie do tego podchodzicie, mnie to akurat nie bawi.

Gość trzyobsbsubsusbus
to znaczy byłam ale nie przez niego więc nie mógł wiedzieć

Gość kei_bak
nie robisz mu loda i nie dajesz w anal a on i tak z tobą jest ? nie wierzę. a jeśli tak powinnaś mu całować stopy.

Gość efka19
widac ze jest chorobliwie zazdrosny...daj sobie spokoj.. koles powinien Cie szanowac...

Co ma tutaj do rzeczy nasze życie sexualne?! bo akurat jego słowa nie miały do tego nawiązac tylko pokazał ile ma dla mnie szacunkU! żadna kobieta nie chciałaby czegoś takiego usłyszec, a ja słucham, już nie peirwszy raz...! tak wiem, jestem zerem, mam bardzo niskie poczucie własnej wartości, ale ludzie.. nie można kazdego mieszac z błotem :O

Typowy psychopata. Dla mnie dziwne jest, co Ty jeszcze robisz w tym zwiazku. Czlowiek, ktory nie potrafi chamowac swoich emocji, nadaje sie do leczenia. Uwolnij sie od niego jak najszybciej. Co to w ogole znaczy, ze musisz mu sie tlumaczyc, czy jestes w domu lub , gdzie bylas ? Nikt nie jest niczyim niewolnikiem. Niewolnictwo zniesiono juz dawno. Nie wszyscy znosza z upodobaniem takie traktoeanie ;) Dla mnie osobiscie to patologia, i pogonilabym go na trzy wiatry. 🖐️

Owszem, jest zazdrosny..! mieszkamy od siebie 15 km, widujemy się kilka razy w tygodniu, ale czasami on po prostu nie ma ochoty i ja wtedy nie moge nigdzie wyjsc, bo słucham godzine krzyków i mi się potem to odechciewa...! i tak jak teraz, nie widzimy się dziś, bo widzieliśmy się wczoraj, mimo, że ja bym chciała go widziec, bo kocham go bardzo i wiem, ze mi się nie znudzi ;O a teraz siedze i się żalę na kafe, tyle mam.

Nie chce dyskutowac na temat tego, jakie mam niby te zasady w związku, myślicie, ze jak się zawezmę i nie będę odzywac kilka dni to będzie miało to jakiś skutek?? nie umiem go ot tak zostawic, tym bardziej, że dowiedział się, ze cięzko choruje, ma ważny zabieg niedługo i nie wiem jakby to przeżył gdybym go ostatecznie "pogoniła" :O:(

Gość kei_bak
jeśli wiesz że jest psychopatą i bez powodu wyzywa cię to po co nas pytasz czy zerwać? dla lepszej decyzji poczytaj rubrykę kryminalną w lokalnej gazecie.

Ty mu strzelasz fochy, on wyzywa cie od kurew. Dobraliście sie jak w korcu maku. Pobierzcie się i miejcie dzieci. Takie małe, pojebane skurwysynki, latające z bejzbolami w spodniach.

Gość marchewwka
A szacunek do siebie to Ty masz? Chociaż trochę jeszcze? Bo jak nie to my Ci nie pomożemy, bo sobie podetrzesz tylko tyłek tymi naszymi radami a tak naprawdę to tylko psycholog jest Ci juz potrzebny.