Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kociaraaaaa

KOCIĘ KRWAWI Z ODBYTU.

Polecane posty

Gość leży i kwiczy
E tam, nie trawią mleka. Mój kot chla mleko, nawet zsiadłe. Czasem nawet piwo mu smakuje.

Gość liuwhy;ijhl;kighn.dkrjr
jesli weterynarz nie powiedzial ci jak to robicz to zaraz ci to opisze jesli chcesz

Gość pajacyk z pajacykowa
Przeciez napisala ze kot zdechl....

Gość zoopsycholog
Kociak musi umrzeć, bo... nie mam 5 zł na mleko!!! Co za szczyt nieodpowiedzialności i bezduszności! Jeśli nie stać Cię na minimum utrzymania to nie powinnaś mieć nigdy żadnych zwierząt. TO PRZYWILEJ A NIE OBOWIĄZEK!!!

Gość zoopsycholog
Kociak musi umrzeć, bo... nie mam 5 zł na mleko!!! Co za szczyt nieodpowiedzialności i bezduszności! Jeśli nie stać Cię na minimum utrzymania to nie powinnaś mieć nigdy żadnych zwierząt. TO PRZYWILEJ A NIE OBOWIĄZEK!!!

Gość Korx
Lol, sztuczne mleko - sztuczną to tu niektórzy mają chyba inteligencję... Po pierwsze kot nie trawi nie mleka, tylko zawartej w nim laktozy - ma po nim po prostu sraczkę. Po drugie - nie dotyczy to wszystkich kotów. Po trzecie to 'sztuczne' mleko dla kociąt jest po prostu mlekiem pozbawionym większości laktozy i wzbogaconym o dodatki potrzebne małemu kociakowi. No i w końcu - co pije kot? Oczywiście mleko... Chyba w przedszkolu i kreskówkach. KOT PIJE WODE! Tak jak człowiek ssie najpierw mleko matki (jeśli ktoś nie wie dlaczego takie mleko jest dla malucha najlepsze to niech sobie sam poszuka) a potem pije wode. Mleko jest dla kota potem tylko uzupełnieniem diety...

Gość gość
Karmiłam pipetką malutkiego kotka mlekiem krowim i nic się nie działo a żył 22 lata . I po co tak szkalować dziewczynę która chciała pomóc małemu

Gość gość
A moze to kot Jarka??:-D

Gość gość
Marna prowokacja. Kot zdechł, bo nie miałaś 4zł na kocie mleko z Rossamana? Lol.

Gość gość
Masakra. Jak to wszystko czytam to dziwie się ze jeszcze nikt tego chamstwa nie usunął. Porady buraków. .

Gość jork

wszedlem przez przypadek i widze bande debili.... zall.