Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nic a co musi

jaki ALKOHOL polecacie

Polecane posty

masz rację co do starości - wóda, szlugi, seks... i sport :classic_cool: ( bo trzeba dobrze wyglądac nawet na własnym pogrzebie ).. reszta sie nie liczy..

a poza tym, to wolę przepić swoje składki zusowskie teraz, póki mam na to ochotę i zdrowie dopisuje, niż wydawać je potem na leki i prywatnych lekarzy...

Gość aswek
nic a co musi -> trzymaj się...

Gość gość
ja też mam dzisiaj kiepski humor :( co polecacie z % żeby go poprawić?

Gość gość
ja lubię sobie dla humoru sznapsnąć albo wypić grzańca ;)

Gość gość
tylko bieługa jest :classic_cool:

Gość gość
szkoda, że weekend tak daleko bo już mam ochotę coś wypić z %

Gość dryss
środa to mały piątek więc można sobie sznapsnąć ;)

Gość gość
Weekend tuż tuż. ja ma 30-stkę swojej kuzynki, w babskim wydaniu, będzie wesoło jak zawsze, drinki kolorowe zazwyczaj pijemy chyba, że coś nowego któraś wymyśli ;)

Gość gość
życie zaczyna się po 30-tce ;), to udanej imprezy życzę, a jakie drinki robicie?

Gość gość
Dzięki :) Drinki będą różne jak zawsze, ostatnio lubimy sznapsa gruszkowego, uozo z mlekiem kokosowym i gorzka żołądkowa z sokiem żurawinowym i ananasowym.

Gość gość
ciekawe te drinki, chyba coś wypróbuję jutro :) w końcu weekend

Gość gość
ja za kolorowymi drinkami, to średnio, ale za złotym nopojem bogów, oj tak, perła najjj

Gość gość
Sznapsa znam bardzo dobry jest, anyżówka z mlekiem kokosowym jest też dobra.

Gość buka8888
ja osobiście polecam szczerze dobre wina stąd: www.salonwin.pl - moim zdaniem naprawdę dobry wybór i przyjemne ceny

Gość gość
jestem fanem piw, a w szczególnośc***erły export

Gość smakujka
Zaczął się okres grillowy wiec bez dwóch zdań wódka smakowa. Pasuje idealnie i nie ma sie potem żadnych sensacji. Osobiscie najbardziej lubie absolwenta tego nowego poziomkowego. Genialnie smakuje

Absolwent to w ogóle fajnie kombinuje ze smakowymi wódkami. Wydawało mi się, że poziomkowa wódka nie zagra smakiem, a jest świetna i bardzo oryginalna.

Gość Wiesław Kuc
A ja do grilla wolę czystą i porządnie zmrożoną (pijam Absolwenta). Do kiełbaski czy kaszanki taki czysty kieliszek 40ml jest w sam raz.

Gość jadzia891
Najlepszy bezapelacyjnie jest Cydr Słowiański. Polecam zajrzeć tutaj http://cydrslowianski.pl/ i sobie o nim poczytać to i owo. Super sprawa, szczególnie dla kobiet. Ma delikatny smak pełen miliona bąbelków.

Gość gość
też lubię cydr, ale chyba najbardziej piwo, zwłaszcza regionalne. Ostatnio z chłopakiem sporo sobie zamawialiśmy z tego sklepu internetowego http://pilsweizer.com/sklep-internetowy/. Póki co najbardziej smakowało mi piwo zakopiańczyk, ale wszystkich jeszcze nie zdążyłam wypróbować.

Gość leokadiuszka
Dla mnie dobre zdrowe nawet czerwone wytrawne winko , ale nie jakieś z marketu, w sklepach internetowych gdzi maja bogactwo winek ze świata- tam zamawiam , zwykle po kilka win jak są w promocji

Gość goster
Gutt Pure Vodka - super sprawdza, ale pieprzówka Pepper Vodka też jest świetna. I z tego co widzę po znajomych, to również ludzie omijają szerokim łukiem kiepskie wódki, ale w sumie to w tym dziwnego? Raczej nikt nie chce wódki od której smaku wykrzywia, co nie?

Gość zypeks
Kwestia taka jakie macie oczekiwania, jaki klimat wam odpowiada. Powiedzmy, że od kiedy kupiliśmy pierwszą flaszkę Gutt Pure Vodka, innej już nie kupujemy, bo nie widzimy sensu. Nie ma drugiej wódki, która jest tak delikatna i w dodatku ma przyjemny smak. Większość tych jakie przerabialiśmy ma totalnie inny klimat...

Gość gość
Popatrz - http://sklepzwhisky.pl Kiedyś ludziom whisky śmierdziała, a u nas na weselu więcej było ich ją pijących, niż fanów wódki, poważnie ;-) Ludzie się zmieniają - lepiej po prostu pogadać z gośćmi i coś tam dopasować.

Gość Malegoni
To moim zdaniem jest zbyt ogólne pytanie, bo każdy z nas może lubić inny alkohol. Już bardziej precyzyjnie - jakiego rodzaju wino/whisky lubisz byłoby bardziej na miejscu. Ja pijam wino, kupiłam sobie zapas sylwestrowy w http://alkohol-online.pl przez internet zawsze wygodniej :)

Gość Anetu

Wszystko co ma w sobie procenty jest najlepszym alkoholem kochani! HABA