Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tylepowiem

kobiety mi trzeba

Polecane posty

Gość tylepowiem

bylem z taka jedna niedawno, skonczylo sie, bolalo chwile ale juz sie wyleczylem. jednakze mam olbrzymia chec przelania na kogos swoich uczuc, dbania o kogos a przy tym byc kochany, szanowany...brakuje mi tego cholernie tak sie wygadac chcialem.

Gość boberek 1
a jak długo zamierzasz dbac ?

Gość kochaaaaaaaaam
a ja już kocham i dupa:(

Gość ile to będzie godzin
a po co ci kobieta, jak szybko ci się znudzi?

Gość tylepowiem
poprzednia nigdy mi sie nie znudzila, a bylismy razem dosc dlugo. mam potrzebe bycia czyims oparciem.

Gość lkakkalalalal
a jak sie robi ice cream?

Gość amalletta
biorę :D Jeśli potrafisz być dla mnie oparciem..do tej pory udało się tylko jednemu panu. Reszta raczej opierała się na mnie :P

Gość tylepowiem
Oczywiscie chodzi mi o oparcie emocjonalne, bo na materialne jeszcze mnie nie stac;)

Gość Lilly Evangeline Ewellin
zostawiła cię?

Gość amalletta
mnie też... zawsze utrzymywałam się sama swoją drogą ciekawe, w jaką rolę byś sie wpasował w tak zwanym realu ;) Jestem silna i skierowana na czyjes potrzeby. Biorę tylko wtedy gdy ufam, i gdy mam od kogo ( nie pozwalam sobie na branie od jednostek słabszych) daję zawsze, bo to o wiele łatwiejsze. Ciekawe, czt twoje teoretyczne podejście tez zostałoby zweryfikowane w realu :classic_cool:

Gość ile ,asz lat"

Gość tylepowiem
Musielismy sie rozstac, bo mnie oszukala, trzy razy, dwa razy wybaczalem. 23 lata. Ja lubie, jak kobieta chowa mi sie pod skrzydlo i daje prowadzic. Zeby tylko nikt mnie zle nie zrozumial, nie chodzi mi o wykorzystywanie czy manipulowanie;)

Gość amalletta
hm...masz spore szanse na bycie obrosnietym bluszczem :D Pójdę za facetem na koniec swiata... pod warunkiem, że będę miała przekonanie iż on wie co robi i gdzie prowadzi. Do tej pory żaden z "przewodników" nie wytrzymał zderzenia z rzeczywistoscią ;)

Gość ile ,asz lat"

Gość tylepowiem
23 lata. Niby fajnie jest byc singlem, z jednej strony imprezy, przyjaciele itp. Ale naprawde, nie ma to jak wstawac rano z usmiechem na twarzy i z mysla, ze mam kogos, kto jest moim swiatem i dla kogo jestem najwazniejszy...

Gość tylepowiem
Zycie jest piekne, tak czy inaczej, ale najwspanialej jest dzielic je z kims:) Mysia, mysle ze tak uwaza kazdy czlowiek, ktory kiedykolwiek w zyciu kochal szczerze :) a przynajmniej mam taka nadzieje ;)

Niestety praktycznie wszyscy mężczyźni z którymi albo bylam albo Ci których znam tak nie uważali (co często wychodzilo dopiero z czasem) Wiary nie tracę i wierzę w prawdziwą milość :)

"Brzydala" ??? O gustach się nie dyskutuje przecież :) Dla Ciebie brzydal, bo zobaczysz go dziś na ulicy a dla mnie może to być piękny czlowiek, bo dostrzegę w nim interesujące rysy twarzy lub cokolwiek innego. Poza tym jeśli kogoś kochasz to ta osoba jest dla Ciebie najpiękniejszą i choćby mi obok modela postawili dla mnie piękniejszy będzie ten mój ukochany. Chyba, że się mylę, bynajmniej mówię za siebie :D

Gość tylepowiem
BLE BLE...nie mow tak, sam musisz wziac zycie w swoje rece, zainteresowac sie kims, nie tylko z wygladu, zeby ten ktos mogl Cie pokochac...najlatwiej jest powiedziec, ze caly swiat uwzial sie na moją urode.

Gość tylepowiem
Mysia, ja tam mam słabość do ognistowłosych ;P

no to Cię zawiodę - farbowane :p z natury mam niezidentyfikowany kolor, rudy w slońcu a normalnie taki ciemny blond :D

Gość tylepowiem
ale farbowane tez bardzo lubie :P

Gość joaśka23
A mi brakuje faceta...