Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zadziwionna

herbata zamiast migdałów? co o tym sądzicie?

Polecane posty

Gość zadziwionna

znalazłam na allegro podziekowania dla gości (te pudełeczka) w których do wyboru oprócz migdałów w lukrze jest zielona herbata. mnie osobiście pomysł się bardzo spodobał, zwłaszzcza z tym wierszykiem, że niby herbata ma złagodzić weselne obżarstwo, hehe:) ciekawy pomysł. zastanawiam sie nad zamówieniem. tylko nie wiem czy zaskoczę gości pozytywnie? co o tym myslicie?

Gość jbfjsdhfjsdhfjhsdjfhsdjfhjsdfj
ja tez jestem zdzwiwona ale negatywnie .. dac herbate w podziekowanie gosciom ? na dodatek niestetycznie wyglada albo migdały ?;/

Myślę że po pierwsze, kojarzy mi się to z niedawnym ogłoszeniem na forum, po drugie- jest dziwaczne raczej... Sami mieliśmy dla gości czekoladki, opakowane (Ferrero Rocher) i to można zjeść jednak, migdały również, co z taką herbatą zrobić? Może jedna czy dwie osoby naprawdę zachowają i zaparzą sobie po weselu.

Jeszcze ciotki sobie pomyślą że to marycha :D Mi ten pomysł się nie podoba.Po pierwsze nie znoszę zielonej herbaty a po drugie wg mnie nieestetycznie to wygląda.

No i ten wierszyk- czułabym się lekko obrażona że ktoś sądzi że przyszłam na obżarstwo.

Mi się skojarzyło z tym samym co Marce - wypominaniem gościom obżarstwa;]

Gość zadziwionna
Historynka no ja właśnie z tego niedawnego wątku dotarłam do tej aukcji. to ja chyba jakas inna jestem bo mnie sie pomysł podoba. jest wiele amatorów zielonej herbaty. a zreszta nie ukrywajmy ale na wesele czesto sie idzie po to by zjesc cos lepszego niz ma sie w domu na codzien i nie uwazam tego za obzarstwo.

Gość zadziwionna
up

Gość mi sie bardzo podoba ten pomys
no ale ja w rodzinie to jestem podobno ta dziwna co lubi właśnie wydziwiac i niekoniecznie się to ludziom podoba, ale co ja zrobie że jestem inna i diobrze mi z tym, nie lubię robić wszyskiego tak jak inni ludzie, lubię żyć po swojemu i robić inaczej jak inni. droga autorko pomysł jest wspaniały...

To że jesteś "inna", to znaczy że robisz innym dziwne prezenty? Ja tam myślałam że kupuje się na prezent to, co sprawi komuś przyjemność...

Gość a mnie nie rajcują
te prezenciki dla gości, i nigdy jako gość ich nie biorę... co wesele to migdały i już te migdały bokiem wyłażą. Herbata też do mnie nie przemawia :P

Gość ale o co chodzi z tymi
migdałami, po co się je daje?? Ostatnimi czasy byłam na kilku weselach, dostalismy "jedynie" ciasto. Teraz my robimy wesele, wchodzę na Allegro obczaić ceny pudełek, a tu szok - jakieś migdały, herbaty... nasi goście chyba nie skumaliby o co chodzi..zresztą ja sama nie rozumiem.

Gość angela_k30
Ja osobiście uwielbiam zieloną herbatę, ale pomysł z dawaniem jej gościom tak średnio mi się widzi. Niektórzy dają migdały, ciasteczka...każdy robi jak uważa, to jego dzień i jego wybór. Nasi goście dostaną ciasto z naklejonym na pudełeczku podziękowaniem za przybycie.