Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alicee009

Co myślicie o mojej figurze?

Polecane posty

Gość Alicee009

mam 18 lat i mi się tak średnio podoba.... moja przyjaciółka mi wmawia, że mam kompleksy, bo wyglądam fajnie i pewnie chłopakom się to podoba.. a mi się nie wydaje :/ codziennie cwiczę dużo, ale nie trzymam się diety może dlatego tak h*jowo to wygląda....ale jak mało zjem to nie mam siły na ćwiczenia i kółko się zamyka..:/ http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/3ac92c6c3c89155c.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/30fcd65429daeced.html

Gość wygladasz ok tylko masz
za małe majtki

Nosisz za małą bieliznę;-) Nos ciuchy w dobrym rozmiarze to będziesz lepiej wyglądać.

Gość colawoda
nie masz pupy:>

Gość Alicee009
cwicze p 2 godziny na oribtreku ale nie stosuje diety.. one nie są rozlane tylko takie troche.. masywne.. tluszcz sie nie wylewa (twarde sa) ale takie grube troche

Gość lejlejlejdi
duży brzuch, mały tyłek, prawie zerowe wcięcie w talii... Nie wyglądasz tragicznie, ale dobrze też raczej nie. No i te majtki o dwa numery za małe :D

Gość bvfbxcbx
Ja też mam płaski tyłek i jakoś mój facet ma na jego pkt bzika, zresztą wszyscy mieli oprócz jednego kolesia, nie przejmuj się :) uda masz Za grube do reszty ciała i trochę mało wgiętą talie :) schudnij

eee tam wyrobisz się jak będziesz chciała. Moim zdaniem nie jest źle. Żebyś wrzyciła jeszcze zdjęcie od pasa do szyi to by mozna było lepiej ocenić proporcje Osobiście bym cię puknął

Gość colawoda
po co ms chudnac ?

Gość ergo dubito
Ciężko jest cokolwiek wywnioskować na podstawie tych zdjęć, ale jeśli chodzi o modelowanie sylwetki, polecam bieganie i pływanie :)

Gość bvfbxcbx
Po co? proste.. bo np. jak ja chudne to od razu chudne, w udach biodrach talii itp,. chociaz ja juz widze nadmierny kg u siebie ;/ a to dopiero poczatek ciazy, a pomyslec ze jeszcze niecaly rok temu wazylam 54kg prz y wzroscie 170, pozniej nie chcialo mi sie tyle ruszac itp i przytylam do 58, a w ciazy trzeba przytyc min. 9/10kg to juz sie widze w tych 70kg ;/ masakra jakas bedzie

Gość kika bez bucika
figura normalne zdrowej laski, ropzynajmniej nie oblesnej wychudzonej szczapy.....tylek jakis dziwny, zbyt plaski (chyba ze to wina tych zle dobranych majtek)

Gość kika bez bucika
zdrowa dobrze wyglasdajaca 18. przynajmniej nie wygladasz jak wychudzone scierwo fujjj....nic nie zmieniaj no moze procz neico zle dobranej bielizny.....zbyt maly tyleczek badz wina wlasnie bielizny...... pOZA tym wsyztsko ok!!! nie sluchaj wychudzonych szczap.....one sa chore

Gość kika bez bucika
za chuda

Gość Alicee009
76uytg noo ta pierwsza ma super cycuszki, chyba silikony.. :) ale z tylu jej nie pokazałeś :P a te drugie oblesne.. ale chyba PS

Gość trytyru6
ja tez cwicze codiennie po 2-3 godziny i wygladam podobnie do ciebie, tylko brzuch wiekszy...uda tez mam podobne,miesnie odstaja nad kolanami po zewnetrznej stronie,a urosly mi wlasnie od rowerka..tylek tez mi urosl,wczesniej mialam plaski i go lubilam,teraz sie podniosl i zaokraglił i wszystkie gacie zrobily sie za małe:/

Gość Alicee009
do "o żesz kurwa!" luknij na fotki jak byłam chudsza... kilka postów niżej.. i stwierdz, czy bylo lepiej ;dd

Gość kika bez bucika
widac tu duzo debili ktorzy rubasa nie widzieli...albo jakies wychudzone szmaty, ktore w ogole nie jedza.......

Gość tucio smucio
mi żołądek przyrósł do pleców a skóra się do żył przykleiła :( ciesz się ze swojej figury zawsze może być gorzej :(

Gość bzdury gadacie
wstydź się tak pokazywać dzieczyno przez ciebie co poniektórzy a może większość może mieć koszmary

nad brzuchem popracuj, sam orbitrek nic Ci nie da na brzuch. polecam ćwiczenia A6W i hula hop :)

Gość to się dzieje
jest dobrze, naturalnie:) do tego trochę luzu, bez skrępowania, czy coś gdzies komuś, po kobiecemu :- wszystkich, którzy twierdzą....nie wiem jakim prawem inni sugerują co powinnas w sobie poprawiać ?!?! I dlaczego cokolwiek poprawiać?! Ja mam 30 lat i kurcze, chciałabym miec takie body ;-P

Gość kiedy byłaś chudsza, to
wyglądałaś lepiej