Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alicee009

Co myślicie o mojej figurze?

Polecane posty

Gość 76uytg
5/10 to nie najgorsza figura . Moze to marne pocieszenie , ale jest jeszcze 4/10 ; 3 /10; 2/10 ; 1/10

A ja powtórzę że chętnie bym Cię wybolcował i jakj byłaś chudsza i teraz :D Masz może wolny wieczór?

Gość 76uytg
zeby uzyskac 10 /10 trzeba miec kształty, Alba nie ma kształtow dlatego tylko 7/10 ale to i tak powyżej przecietnej, ktora wynosi 5/10

Gość kika bez bucika
szczapy wychodza z mody...wiem co mowie szczapy nie maja takiego powodzenia jak te o normalnej figurze. DESKI DAWNO W LAMUSIE

Gość alba ma przecietna figure ale
nadrabia piekną twarzą .

Gość anusia anusia anusia
a mi sie podoba ta co dalas linki ze dawniej mialas taka.. sama juz prawie taka mam, coz mi akurat takie sie podobaja :)

Gość Alicee009
FastFucker@onet.eu a czemu ciasniejsza? skad takie przypuszczenie ?:P

to nie przypuszczenie. Chude są luźniejsze To jak masz ochotę na dymanko?

Gość gizzzmo
skąd wzięłaś te gacie? zdjęłaś z lalki dla dzieci? :-D

masz za małe majtki dwa - pupa mała prawie jej nie widać (może to ina zdjecia) trzy nie wiem dokładnie jak brzuch musiał bym zobaczyć zdjęcie z boku ale raczej musisz troszkę z niego zrzucić ;)

Gość lalaljsdjsd
ale dlaczego chude maja wielkie dziury? xD dotad nie dostrzeglem...xdd

Ja kiedys oglądalam taki program o sexie i był odcinek czy faceci lubią grubsze laski i tam przepytywali takich kolesi na ulicy i oni tez mowili, ze puszyste mają ciaśniejsze a chude mają luźno! Tłuszcz sie tam odkłada czy co? ;/

Wszystko zależy od budowy ciała, a nie od wagi i wzrostu jak niektórzy myslą. Masz krągle kobiece biodra i już tego nie zmienisz chocbyś schudła 20 kg. Równiez twoja budowa kości jest masywniejsza. Przykład weźmy dwie dziewczyny o takim samym wzroście i wadze np: 50kg przy wzroście 170cm, ale o innej budowie kości. Jedna ma drobna budowę kości a druga masywniejszą . Co widzimy? Ta z drobniejszymi koścmy jest szczupła ale nie wystają jej żadne kości, natomiast pani nr 2 wygląda jak szkielet.

Gość no wasting time
boże ale spasiona :o nie wierzę w to że ćwiczysz ja w ogólę nie ćwiczę (ciągle siedzę przed kompem albo przy ksiązkach) nie odchudzam sie i wygladam duzo lepiej od ciebie :o przyznaj się - codziennie chodzisz do mac'donalda albo ktoś za ciebie chodzi bo pewnie żadnego ruchu nie wykonujesz :o a ten płaski zadek? wez idz, nie dziwie sie ze masz kompleksy (aa i nie chcialam cie zdołowac, taka smutna prawda)

Gość panaaPewna
ona jest seksowna !!!!!!!!!! na moim os takie sie podobajaaaa;dd

Gość gosckafe
jesteś fajna!!!!!!!!!!!

Gość gosckafe
w sumie to wiesz troche jeszcze ciwcz efekty beda jeszcze lepsze serio

a ja uwazam ze jest ok tylko moja droga musisz nosic gatki rozm 36 a nie 34 i od razu bedziesz lepiej wygladac brzuch ok a jesli chodzi o nozki po prostu cwicz i nie zakompleksiaj sie bo za mloda jestes by zyc kompleksami i nie sluchaj tego, ze jestes za gruba ludzie ona ma 18 lat, a nie 30, dziewczyna sie rozwija, musi zadbac o siebie a nie wypisujecie glupoty ze jest gruba,a pozniej kolejna anorektyczka sie na swiecie pojawi z pwoodu glupich komentarzy

Gość Kafeeeteeeriaaaankaaaa
na orbitreku ćwicz efekty będą BOSKIE ;DD