Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mikalobasa

Za co pobiła mnie ta dziewczyna?

Polecane posty

Gość mikalobasa

Ostatnio szłam ulicą i pewna dziewczyna zaczeła mnie wyzywac i podeszla do mnie i zaczela mnie bić! Widziałam ja 1 raz na oczy i nie wiem o co jej chodzi! Nic jej przeciez nie zrobilam! jestem atrakcyjną dziewczyną ale czy z zazdrosci az tak mozna się posunać? Dowiedzialm sie ze ta dziewczyna jest niebezpieczna i pochodzi z patologicznej rodziny! szczeze mowiac boje sie jej ze cos mi zrobi lub mnie okaleczy za nic!! nie bede sie z nia bila bo jestem dziewczyna i niechec znizac sie do poziomu patologicznego ! doradzcie co mam zrobic! pare dni temu znowu ja widzialm i szla z jakas dziewczyna i gadala jej ze to ta co ją pobilam! niewiem o co chodzi ! doradzcie prosze!

Gość ggffgf
walczciie w kisielu na gołe klaty . DAjcie znac kiedy zaczyna sie wasz pojedynek?

Gość wieśkaaa
Może jej się podoba chłopak z którym się spotykasz i napadła Cię z zazdrości. W każdym bądź razie, na drugi raz wezwij policję i zrób obdukcje. nie bądź bierna, bo nie da Ci zycia

Gość kark abs
daj mi namiar na nia to sam ja oklepie:)

mi jakis czas temu tez grozily nieznane mi zupelnie patologiczne dziewczyny Najpierw na gg ze mi obija twarz itd a potem ich kolega powiedzial zebym na siebie uwazala bo potną mi twarz zyletka..... do tej pory boje sie chodzic sama po miescie Tez jestem atrakcyjna dziewczyna i wydaje mi sie ze o zazdosc tu chodzi mozliwe tez z e o kase ktorej one nie maja... Nie wiem skad sie biora tacy ludzie i jak bronic sie przed takimi atakami Przeciez nie bede sie wdawała w jaies bójki czy nawet dyskusje z ludzmi z dna spolecznego... Ale szczerze sie boje :(

Gość mikalobasa
ja wlasnie tak samo sie boje bo tak samo nie chec sie znizac do takiego poziomu . A jezeli chodzi o chlopaka to napewno nie jest o niego zazdrosna bo ona nienawidzi sie z moim chlopakiem poniewaz jej brat bardzo dawno temu pobil sie z moim chlopakiem i wiem ze sie nie nawidza wiec wiem ze o chlopaka nie chodzi dlatego wydaje mi sie ze to zazdrosc poniewaz nie ma powodu zadnego zeby sie do mnie czepiac, mysle tez ze moze chodzic o tą bójkę ale to bylo dawno i ja nie mam nic z tym wspulnego. Poprostu masakra ...

Gość zapraszam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://all egro.pl/show_user_auctions.php?uid=12260363

Gość dlatego ja
zaczęłam chodzić na sztuki walki. też mnie jedna zaczepiała, groziła, szturchała w szkole, kiedyś szłam ulicą i ona mnie napadła! dostała wpierdol i się uspokoiła. polecam dbać nie tylko o wygląd ale i o takie rzeczy jak samoobrona!

Mówisz, że widziałaś ją pierwszy raz na oczy a potem piszesz, że ona nienawidzi Twojego chłopaka bo kiedyś jej brat się z nim pobił? Całkiem dużo o niej wiesz mimo, że jej nie widziałaś i nie wiesz czy to ona :)

Gość panaaPewna
blablabla.. zniżać nie zniżać!! weź jej W Y J E B jak chcesz, załatw sobie kastet!!! rozwal ją, nie miej litości ani zahamowań...!! jeśli nie masz odwagi pomyśl sobie że dziś kończy się świat ona chce Cię zabić więc Ty bijesz by zabić ją!! z całej siły...!! do krwi!! uspokoi się suka.. nie daj sobą pomiatać!! nie daj się zaczepiać!! bądź jeszcze gorsza!! a dnem takim nigdy nie będziesz, bo jak napisałaś, jesteś ładna i wg atrakcyjna... a na policję nie idź, bo wtedy będzie jeszcze gorzej i możesz mieć serio problemy... a z jakiego miasta jesteś??

Gość mikalobasa
bo dowiedzialm sie po tym jak mnie pobila ze obok mnie mieszka i ze to jej brat a wtedy widzialm ja na oczy 1 raz! dziekuje za rady;) Pozdrwiam

Gość mikalobasa
Jestem z Wroclawia pannaPewna :P

Gość Aaaaaa.. ;D
Miałam taka samą sytuacje. Dostawałam groźby przez tydzien i po tygodniu mnie pobiła nawet nie wiem za co. stałam pod sklepem z kolegami mieliśmy iść na impreze i ona podeszla od tylu i zaczela mnie szarpac za wlosy i kopac z kolanka w twarz ..bylam w szoku ludzie to widzieli i mi nie pomogli przez dluzszy czas dopiero po jakims czasie podeszlo 2 przypakowanych kolesi i ja odciągneli ode mnie ja zaczelam uciekac w duł ulica ale one biegly za mna weszlam do sklepu i tam dopiero sie zainteresowali i zadzwonili po policje..uciekly.. wzieli mnie na komendę i zlozylam zeznania . Przez 2 mies. nie wychodzilam z domu tyle co mnie rodzice zawozili i przywozili ze szkoly . Sprawa odbyla sie 9 mies. po zdarzeniu bardzo pozno i praktycznie nie dostala zadnego wysokiego wyroku..do tej pory sie boje..bo wiem jaka ona jest nie bezpieczna..nie tylko mnie pobila . Jeżeli macie takie sytuacje to odrazu zglaszajcie to na policje bo to nie sa przelewki.