Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

babajaga007

LESBIJKI ŁĄCZMY SIE!!!

Polecane posty

Gość Katorżniczkówna
myślę, że jak już się trochę usamodzielnisz tj. pojdziesz na studia itd. będzie Ci dużo łatwiej, jak Wam się udaje ukrywać związek?

wlasnie sie malo udaje.:O jej rodzice, moi... wiedza ze BYLO cos miedzy nami. nie wiedza ze nadal jest. kombinujemy jak sie spotkac, klamiemy... jest coraz basrdziej ciezko i watpie ostatnio czy nasz zwiazek przetrwa.:O marze już o tym żeby z nia gdzies wyjechac. zazdroszcze Ci ze mieszkasz ze swoja kobieta.:)

Gość Katorżniczkówna
poczekaj cierpliwie, wiem łatwo mówić, ale to jedyne lekarstwo. Też nie było mi lekko zanim wyjechałam do innego miasta. Muszę zmykać a Tobie zyczę, żeby wszystko się dobrze ułożyło:) pa

Gość wczoraj oglądałam taki serial
dokumentalny o Policjantach, "prawdziwe psy", normalnie kamera z policjantami jeździ nie żadne udawane, i tam jest śledztwo w sprawie zabójstwa homoseksualisty i ci policjanci jeżdżą i rozpytują w tym środowisku mówię wam co za patologia ci homoseksualiści, męskie prostytutki, alkoholicy, ćpuny, złodzieje, mówię wam straszna patologia ci homoseksualiści to co pokazują media, tych biedroni czy jacykowów, to jest wybielony i zafałszowany obraz homoseksualistów, media wciskają nam propagandę homoseksualną, obejrzycie sobie "prawdziwe psy" to zobaczycie prawdziwe oblicze homoseksualistów - prostytucja, narkotyki, złodziejstwo.

Gość wczoraj oglądałam taki serial
a centralny w Warszawie to główne centrum homoseksualistów w Polsce, policjant w tym serialu mówił że geje z całej Polski się zjeżdżają na centralny żeby zapiąć w dupę jakąś męską dziwkę

do tej powyzej - nie bd nawet tego komentowac.:O patologie sa w kazdym srodowisku - hhetero tym bardziej. 0 tolerancyjnosci, agresja, maż bije żone, matka dziecko, gwałty... pomysl zanim coś napiszesz idiotko.:O

mam cie w dupie. wiem ze prowokujesz... zeby sie popisac, nie wiem, masz malo ciekawe zycie? to nie moj problem. Czekam na poważne osoby.:)

Gość do babajaga007
Ale ona ma rację z tą patologią. Homoseksualizm nie jest czymś normalnym, jest to patologia jak pedofilia czy zoofilia. Homoseksualistów powinno się leczyć. Taka jest prawda. A ty możesz się z tym zgadzać lub nie, mam cię w dupie i twoje zdanie też tam mam.

twoje zdanie tez mam. jezeli masz mnie w dupie to nie uzielaj sie na moim topiku, bo to hipokryzja. to nie to samo bo po pierwsze nikogo nie krzywdze, po drugie to nie zboczenie. w zyciu ci nie wyszlo?

Gość warkoczyk000
babajaga, nie przejmuj sie takimi ciolami :)

Warkoczyk, aż mnie rozsadza jak czytam takie coś! jak można byc btak glupim.:O A skad jesteś Twoja Ania.?:)

Gość warkoczyk000
no mnie tak samo :O sa załosni..:O

przykro mi to mowic bo to tak jakby sie zle mowilo o sobie, ale duzo lesbijek ma pokopane pod sufitem. moja tak miała, ciagłe zdrady, przygodny sex, alkohol, wiecie... ciezko jest znalezc fajna i normalna dziewczyne:)

hmmm to np. jakbym był zwolennikiem BDSM i zabrał swoją kobiete na smyczy i byś to widziała. Jakie były by Twoje odczucia?

Twoja Ania, nie bd sie wypowiadac bo nie mam do czynienia z wieloma less czy bi, ale ja np. nie toleruje zdrad itd. moja wada jest zazdrość.:P trafilas na niewlasciwa osobe, ale z pewnoscia spotkasz wkrótce mila i fajna kobietke.;)

inzynier, b.glupie porownanie. mozesz to porownac tak:jestes 'zwolennikiem' kobiet i z nimi wychodzisz, ja tez i z nimi wychodze. ale pokazywanie sie z kims kogo sie kocha to nie jest prowadzenie drugiej osoby na smyczy.:O bez przesady...

wiecie jest to byc moze efekt frustracji, spoleczenstwo jest nietolerancyjne i dlatego duzo lesek topi smutki w alkoholu, puszcza sie, zdradza, samodegraduje:( ja tak nie mam, ale moja ex taka jest:( teraz jest z jakas pinda, ale wiem ze ja tez bedzie zdradzac:( ja tez jestem zazdrosna i wierna:) z tym kolesiem nie dyskutuj, bo bez sensu:)

no skrajny przypadek, tylko chodzi mi o moja przykładową preferencje. My wiemy o tym, ale jakby dziecko takie coś zobaczyło, to mogło by to źle odebrać, że to jest "normalne". Tak samo jak widzą dwóch facetów czy kobiety całujące się w miejscu publicznym. Nie mam nic do homoseksualistów, tylko niech to robią w swoich 4 ścianach.

inzynier - dziecku trzeba wytlumaczyc ze sa ludzie ktorzy kochaja plec przeciwna, a sa i tacy ktorzy kochaja swoja plec i ze to jest normalne:) dziecka to nie bedzie szokowac o ile dorosli nie zrobia z tego problemu:) skad wiesz czy twoje dziecko nie jest homoseksualne? nie zakladaj ze nie, 10 % ludzi jest homo, wiec...:)

Gość nwefihweof
20:59 [zgłoś do usunięcia] Twoja Ania... inzynier - dziecku trzeba wytlumaczyc ze sa ludzie ktorzy kochaja plec przeciwna, a sa i tacy ktorzy kochaja swoja plec i ze to jest normalne dziecka to nie bedzie szokowac o ile dorosli nie zrobia z tego problemu skad wiesz czy twoje dziecko nie jest homoseksualne? nie zakladaj ze nie, 10 % ludzi jest homo, wiec... Takim ludziom POWINNO SIĘ ODBIERAĆ DZIECI SĄDOWNIE!