Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

babajaga007

LESBIJKI ŁĄCZMY SIE!!!

Polecane posty

na pewno na kafe jest nas kilka.:) kiedy dowiedziałyście się o swojej orientacji? Rodzina wie? jak zareagowała? jesteście w związkach? jak poznałyście swoje partnerki?;)

Gość u1bator
przykro mi, jesteś sama. :D

Gość tratarar
ja jestem bi . ;p

czytałem a wyborczej, że lesbijki postrzegane są jak stare panny, apropos Maria Dąbrowska, ta od Nocy i dni, też lesbą była........

Gość warkoczyk000
Hej mała :) Ja jestem hles :P

Gość a czym wy się chcecie łączyć?
:classic_cool:

Gość warkoczyk000
no i gdzie sie podziałas autorko ? :(

tutti - chyba przesadzasz.:P fiuta prosto można zastapic. dla mnie wazniejsze jest lepsze porozumienie i zrozumienie ze strony kobiet niż facetów.:)

Gość innana
ja jestem bi :)

Gość warkoczyk000
nie wiem , naprawde nie mam pojecia, nie mysle o tym :D

Znaczy mogę bo ponad rok temu się rozstałam po 5 latach z facetem i jak narazie z żdnym nie byłam. Oczywiście nie z wyboru a dlatego, że żaden normalny się nie trafił.

tez nie wiedza ale sie domyslaja. sa jazdy.:O pieprze wszystko i po szkole wyjezdzam... mam nadzieje ze z moja niunia.:D

Gość Katorżniczkówna
zgłaszam się!! Serio są tu jakieś panie homo? Myślałam, że ja tu sama jak ten palec, witajcie siostry:P

Gość Katorżniczkówna
żadnych rewelacji nie usłyszycie niestety - mam 22 lata, studiuję i mieszkam z moją "koleżanką" - taką wersję przedstawiam rodzinie, Wam mogę powiedzieć, że koleżanka jest moją kobietą:D Jesteśmy ze sobą od trzech lat i bardzo dobrze nam razem. Rodzicom powiem kiedyś na jakichś imieninach..:P

a myslisz ze jak zareaguja?:D dla mnie jedynym problemem jest rodzina.:O nie zaakceptuja tego... bede musiala w przyszlosci wybierac... Ona albo rodzina.:( wybiore raczej swoje szczescie.

u mnie było tak: Miałam 15 lat i moja koleżanka miała jechać na wakacje ze swoimi rodzicami ale jej mama trafiła do szpitala, ojciec też został żeby opiekować się młodszym dzieckiem i moi rodzice zabrali Magdę z nami :D I tak to się zaczęło. Cały ogólniak figlowałyśmy a potem odkryłam facetów. Magda też bywała z facetami ale prowadzi życie singielki. Ja chce mieć faceta ale z kobitek nie zrezygnuje. Mamy po 26 lat i dalej się "przyjaźnimy". Oprócz niej próbowałam jeszcze z dwiema innymi dziewczynami i podobało mi się tak samo :P Moja mama wie ale ojcu wolę nie mówić.

Gość Katorżniczkówna
oj ich reakcja może być ostra, zdążyłam już poznać ich stosunek do homoseksualistów także nie chcę zatruwać swojego życia takim nagłym wyznaniem. Poza tym, orientacja seksualna to jednak bardzo prywatna sprawa, czy mam obowiązek tłumaczyć się z czegoś, na co nie mam wpływu a czym nie wyrządzam nikomu krzywdy? a jak u Ciebie autorko?

wiem ze nie zaakceptuja tego... zwlaszcza z ta dziewczyna... nie trawia jej i obwiniaja o wszystko zle co mnie spotyka. :O

Dlatego tez zaraz po szkole wyjezdzam. do anglii lub niemiec nie w poszukiwaniu pracy, lepszego zycia... to koniecznosc na ten moment jesli chce zyc normalnie, swobodnie i nie byc wytykana palcami.:( chodzicie do klubów dla less?:)

Gość Katorżniczkówna
czyli też o niczym nie wiedzą, a mieszkasz jeszcze z nimi?

• NAJŚWIEŻSZE

• 0
      Hej