Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

babajaga007

LESBIJKI ŁĄCZMY SIE!!!

Polecane posty

Gość Olcia.
Ja jestem Bi, raz przeżyłam seks z kobietą i było świetnie.. chciałbym to powtórzyć ale nie znam żadnej niestety. Pozdrawiam :)

Gość kika bez bucika
badzcie se lewsbami ale nie pokazujcie tego bo to oblesny widok

Gość Olcia.
Ale po co ta kłótnia, ona jest lesbijką, Ty jesteś hetero, wszyscy szczęśliwi...

Hej. Ja jestem hetero, ale nie mam nic do was. Nie bd was wyzywała bo to jest nienormalne. Niektóre osoby chyba nie rozumieją że są różni ludzie i mają inne zachowania. Życzę wam jak najlepiej :)

Gość Olcia.
Rozumiem Cię, ja jestem Bi nie Less więc rozumiem ogół. Każdy ma prawo mieć swoje zdanie i tak jest dobrze... dopóki to nie jest moda dla mnie pasuję. Niestety młodzi ludzie, mam na myśli młodzieć często odbierają to jako mode. To jest wtedy chore..

Gość Olcia.
kika bez bucika, żal mi Cię dziecko drogie, że potrafisz tylko obrażać ludzi, obniżasz sobie w ten sposób poziom inteligencji, której chyba i tak nie masz. Jeżeli to wszystko co masz do powiedzenia to lepiej zamilcz i nie kompromituj się.... Wstyd.

Gość Olcia.
kika bez bucika, założę się, że jesteś oosbą na codzień bardzo nieśmiałą, która w życiu nie potrafiłaby nic takiego powiedzieć w twarz więc masz forum gdzie możesz się wyładować. Może powal głową w ściane nieinteligentny człowieku ?!

Gość Olcia.
No właśnie, życie to nie tylko seks.

Gość może cień może złudzenie
Bez seksu nie byłoby życia. Życie to seks. Nie oszukasz natury.

Gość Olcia.
parady są po to aby ludzie zaakceptowali... bo tego nie robią. Też nie lubię tych prad ale co poradzić.

Gość Olcia.
Owszem życie opiera się na seksie ale nie mów mi, że jesteś z kimś tylko dlatego ?!

nie mam dzieci. Tolerancja to teraz takie modne słowo, bardziej stawiał bym na kompromis. Mi nie przeszkadza, ze wolisz kobiety,,,,,a Ty nie obwieszczasz się z tym na zewnątrz. Każdy niech robi co chce, ale na swoim podwórku. A wogóle o jakie prawa Wy walczycie? tak z ciekawości pytam. PS. Niektórych poniosło na tym temacie :]

Gość Olcia.
Masz rację, to wywlekanie, ale pamiętaj, że nie wszystkie lesbijki takie są... Tak jak są mordercy wśród hetero tak wśród homo... ludzie psychiczni są wszędzie. Niektóre lesbijki żyją normalnie nie afiszują się, zależy od człowieka.

Gość Olcia.
Właśnie wszyscy parady mają w dupie dlatego jest ich więcej, to błędne koło. Trudno tu dojść do porozumienia.

lesbijki to piekne kobiety:) wiecie ze stefanie z "mody na sukces" tez jest les?:) angelina jolie jest bi, taka super kobieta, wzielabym ja od razu bez zastanowienia:) mniam mniam:)

wiesz... parady są po to, żeby ludzie wlasnie zaczeli Nas traktować poważnie. i nie bylyby potrzebne, gdyby ludzie Nas traktowali godnie. To coś takiego jak parady feministek w XX w.

i swiadomosc spoleczenstwa sie zmienia.:) niedlugo i w Pl zalegalizuje sie sluby homoseksualistów, tak jak na zachodzie, gdzie wiadomo że postęp jest duuużo większy.:) Czy ja nie moge wyjsc na spacer za reke z moja dziewczyną.? a ty możesz? no wlasnie...

Dziewczyny, ten kto krzyczy najglosniej, jest tak naprawde czlowiekiem niepewnym siebie i strachliwym, nieudacznikiem.:) nie wchodxmy z nimi w dyskusje.:)

wlasnie, hahaha:D nie ma to jak lesbijki:) faceci smierdza i sa owlosieni:)takie zwierzaczki, mnie to trąci zoofilia jak kobieta cos z facetem:)

jak juz u nas zalegalizuja malzenstwa homo, to wezme slub z moja dziewczyna:) w sumie teraz z salami weselnymi ciezko, to moge jeszcze poczekac;)

Gość agitator 1010101010
Małżeństwa homoseksualne hahaha nie wasze doczekanie. Polacy jeszcze dali sobie wyprać mózgów waszą propagandą i nie pozwolą na to! CHOROBY SIĘ LECZY! Wy powinniście się leczyć a nie żenić baba z babą!

Gość agitator 1010101010
Natura tak stworzyła człowieka że do rozmnażania się potrzebne są dwie płcie! Orientacja seksualna nie istnieje w przyrodzie to jest wyłącznie wasz wymysł! Posługując się już kategoriami orientacji to wszyscy zdrowi ludzie są heteroseksualni a homoseksualizm, biseksualizm, pedofila, zoofilia to są normalne zaburzenia, choroby! wy nie możecie się rozmnażać więc nie pieprzcie że homo to coś normalnego! Jakby tak było to natura dała by możliwość rozrodu homo! Homoseksualizm to choroba i wasza propaganda tego nie zmieni! Myślicie jak Gebels że "kłamstwo powtarzane 1000 razy staje się prawdą" ale wam się to nie uda! Stop homofaszyzmowi i homoterrorowi!

Jak w ciągu 5 lat nie zalegalizują, to wyjeżdżam do Holandii i tam sie hajtne.:D agitator - cos mi sie wydaje ze sie jednak doczekamy.:P

na twoje nieszczescie, w przyrodzie SA przypadki homoseksualizmu, wśrod zwierząt, tak jak przypadki hetero. poczytaj o tym, pozniej sie wypowiadaj niedouku.:O rozmnazanie, rozmnazanie.... dlaczego hetero sprowadza wszystko do tak pierwotnych instynktów.?:O

Gość agitator 1010101010
"na twoje nieszczescie, w przyrodzie SA przypadki homoseksualizmu, wśrod zwierząt, tak jak przypadki hetero. poczytaj o tym, pozniej sie wypowiadaj niedouku. rozmnazanie, rozmnazanie.... dlaczego hetero sprowadza wszystko do tak pierwotnych instynktów.?" hahahaha ależ mnie rozbawiłaś tym argumentem, wśród zwierząt istnieje homoseksualizm hahah argument za tym że homo to coś normalnego a nie choroba hahaha dziecko myślisz że u zwierząt choroby nie występują? wiesz że pies może mieć depresję? może teraz powiesz mi że depresja to coś normalnego a nie choroba no bo u zwierząt występuje hahaha